Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Transfer Nöbeti
Kadromuz alternatif yerlilerle dolu. Bize direk 11 de oynayacak yerli lazım
Kadromuz alternatif yerlilerle dolu. Bize direk 11 de oynayacak yerli lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Grosicki çabukluğu ve hızıyla bir şekilde o eksiğini kapatıyor, bizimkiler yer çekimine yenik düşüyor hemen.
Sarpinho farklı, bildiğin 11'de oynadı o. 11'de sürekli oynaması bile korkunçtu.
Erman 11 adamı değil, performansı ortada, yaşa laf edilmesin 33 yaşındaki Necati'ye dönsün diyenler var (belli bir yerden sonra fizik kapasitesinin yeterli olmadığı belli olduğu halde).
Kimse Erman'dan çok birşey beklemez zaten, 32913823 milyon Euro da almaz.
evet. yabancı sınırıyla ilgisi. yok . herkesin beyni isimlere sulanmış degerleri görmezden gelip boş beleş işler peşinde.
Erman basarili olur olmaz kimse bilemez. Ben acik söylüyorum, begenmem kendisini. Tabi basarili olabilir, bunu da gectim. benim daha cok dikkat ettigim konu yasi. 30 yasinda. Ayni yas Engin'de var. Engin'i Erman'a mi degisecem. Birakin gidin.
Dahadün Fener Alper'i aldi diye 'zaten birsey olmaz o cocuktan' diyenler (sirf Fener e gitti diye) bugün gelmis Erman'i savunuyor. Bunu da gectim, inanmiyorum o sitenin haberine. Siteyi de tanimam zaten.
Takimi biraz genclestirmek lazim.
Şeref necati demiş o da geliyor heralde
Şeref necati demiş o da geliyor heralde
Erman kadrodaki yedek yerlilerden fazla katkı vermez. Bunun isimlerle alakası yok emin ol.
Nerde ???
Lige Koy Galatasaray , Avrupaya Koy Galatasaray!
SAVAS CORLU @savascorlu7 dk
Aysal'in yarin aciklayacagi yonetim listesinde kesin olarak,albayrak,durust, ozturk,gurcan ve gursoy yok.Yeni liste heyacan vermedi kimseye
SAVAS CORLU @savascorlu2 dk
Aysal Durust'un yerine 2.Baskan olarak 80 yasindaki eski yonetici ve tff eski badkani özkan olcay baş yard Ozturk'un yerine ise umit ozdemir
[video=youtube;h22oMyqWyyg]https://www.youtube.com/watch?v=h22oMyqWyyg[/video]