Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Kadromuz alternatif yerlilerle dolu. Bize direk 11 de oynayacak yerli lazım

Cevap: Transfer Nöbeti

Biri bana Ermanın bu sene nasıl bir ekstra katkı sağlayacağını söyleyebilir mi? zaten şampiyon olmuş takım en çok gol atmış takım ez gol yiyen takımların başında. demek ki şu anki takım ligde iyi bizim transferler CL için olmalı net.

Grosicki çabukluğu ve hızıyla bir şekilde o eksiğini kapatıyor, bizimkiler yer çekimine yenik düşüyor hemen.

Sarpinho farklı, bildiğin 11'de oynadı o. 11'de sürekli oynaması bile korkunçtu.

Erman 11 adamı değil, performansı ortada, yaşa laf edilmesin 33 yaşındaki Necati'ye dönsün diyenler var (belli bir yerden sonra fizik kapasitesinin yeterli olmadığı belli olduğu halde).

Kimse Erman'dan çok birşey beklemez zaten, 32913823 milyon Euro da almaz.

Abi buraları not ediyorum, bakalım maçlar başlayınca neler olacak. ama umarım sonunda yanılan ben olurum, takımımız kazanır.(inşAllah)

Şeref necati demiş o da geliyor heralde

ERMAN SOL BEK OLARAK ALINDI SOL AYAK DİYE ORAYA MONTELİYCEZ :trollface:

ERMAN KILIÇ >> SÜPER LİG İSTATİSTİKLERİ

2007-2008 İBB : 33 maç 1 gol 13 asist

2008-2009 İBB : 34 maç 6 gol 5 asist

2009-2010 SİV : 28 maç 3 gol 6 asist

2010-2011 SİV : 30 maç 9 gol 4 asist

2011-2012 SİV : 33 maç 9 gol 8 asist

2012-2013 SİV : 33 maç 5 gol 13 asist

Yerli statüsünde ve rotasyonda kullanılacak bir oyuncu için gayet güzel veriler bunlar.Hayırlı olsun.Mantıklı bir hamle.

Erman basarili olur olmaz kimse bilemez. Ben acik söylüyorum, begenmem kendisini. Tabi basarili olabilir, bunu da gectim. benim daha cok dikkat ettigim konu yasi. 30 yasinda. Ayni yas Engin'de var. Engin'i Erman'a mi degisecem. Birakin gidin.

Dahadün Fener Alper'i aldi diye 'zaten birsey olmaz o cocuktan' diyenler (sirf Fener e gitti diye) bugün gelmis Erman'i savunuyor. Bunu da gectim, inanmiyorum o sitenin haberine. Siteyi de tanimam zaten.

Takimi biraz genclestirmek lazim.

of ya ne kadar gereksiz.

bir kere enginin kalıcagı belli degil. diger bir şekilde söylersem enginle ermanın ne pozisyonu aynı ne de oynadıgı oyunb aynı.

yaşı 30 olsa ne olcak. bonservis mi veriyoruz? yıllık vericeigmiz para 2 yi geçicegini mi inanıyorusn?

30 yaşında tempolu bir adamı alınca bedava hemde rotasyona emekli parası almak için bankaya gitmekten mi korkuyorsun?

Ulan ciddi ciddi Erman Kılıç diyenler var yaa....

eğer galatasaray'a transfer olursa futboluyla yeni engin baytar etkisi yaratabilir.

ayrıca daha birkaç gün önce holmen'i isteyen acizlere önermiştim bu arkadaşı. (bkz: #34045467)

kendisi galatasaray'ın 11'inde düzenli olarak forma şansı bulamaz. ancak yedek kalmayı dert edecek bir futbolcuya da benzemiyor. bence rotasyonda necati ateş'le beraber katkı sağlar. sen gel mübarek.

29.05.2013 23:18 srfydn

Herkes Arda,İnler,İlkay falan diyor da beyler Arda 'yı bırakmıyorlar kendisi de gelmek istemiyor zaten,İnler'i 8-10 dan aşağı alamazsın birde kendisini ikna edecesin Nuri belki,İlkay ve Emre Can ,Mesut Özil ne kadar mümkünse o kadar mümkün ,başından beri Alper'in gelmesini istemeyen ender kişilerden biri olarak eğer Alper 13 milyon Eur a geliyorsa Erman bedavaya 4 kez alınır tutmazsa verirsin kiraya yada takasta kullanırsın sesini çıkarmaz Sivas'ta oynamış yaş 30 abuk subuk gurbetçilerin peşinde koşulacağına da Mertan'ı, Berk İsmail Ünsal'ı vb. geliştirsinler

Yedek oturcak bir oyuncuyu niye bu kadar sorun yaptınıgınızı anlamadım hele tipiyle dalga geçenler var yazık

Erman Kılıç'ın son 6 sezonda istatistiği 212 resmi maç 39 gol 53 asist

Bu 365G24S sitesi ne kadar güvenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt