Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@atakankavakoglu: Erman kiliç çilek olmasada lahmacunun uzerine sıkılmış limon gibidir..

:asd:

Transfer Nöbeti

Kimse Kusura bakmasında hem CL de yarı finalden falan bahsedip hemde Ermanı almak saçma geliyor bana o oynayacağına genç bi çocuk oynasın hiç olmazsa tecrübe kazanır 30 yaşındaki ermanın ne işi var bu takımda Bana mantıklı gelmiyor

Sent from my iPad using Tapatalk HD

tabi canim 25 miliyon Galatasaray taraftari hepsi einstein masallah hic antu kafasinde yok biz cok zekiz bizim ellimize kimse su dokemez hep biz kazanir hep biz dalga geceriz degilmi

sen anlamıyorsun. konu var konu var. bu durumda dalga geçilcek bir durum oldugunu düşünen gsli varsa zaten benim nezlimde eşittir.

Erman,solda Emre'ye Amrabat'a,Sağda Hamit'e,ortada sakatlanma ihtimali olan Sneijder'e yedek olur.Çok da güzel olur.

Iste bunu beyanat etmek istedim. Iyi düsünmüsün Ugur renkdas.

Sneijder öyle laubalik bi yapsin, Erman kapar formayi, bidaha birakmaz. Isimler degil, performans önemli.

Bu arada acı bir gerçek: maalesef yedekte Emre Çolak yerine Erman'ı tercih ederim :sad007:

ya mertan diyorsun 2 senede kaç maçını izlediniz ?!

antudaki eziklerin bizle alay edecek cesaretleri yok çünkü her an bir rezaletleri ortaya çıkıyor. ordaki yaş ve zeka ortalaması da belli sallayın gitsin :D bir çiçek açmayla bahar gelmez

O genc deyip alacaginiz kerim frei .jem karacan .sener bilmem ne su anda ermanin vereceği katkinjn onda birini vermeZ. Pismeleri lazim daha onlarin .gs 11ine turk olarak arda ve gokhan inlerden baska kimse giremez .fenerin bjknin ilk 1inde oynayanlar dahil

(Mesut.ilkay vs onları saymiyorjm tabi )

Bu fenerliler hangi mantık çerçevesinde Jubb Hankes'i istiyorlar .lol.

Bu arada FM'de 2017de hem mesut'u hem de ilkayı Galatasaray'a almayı başardım , oyun bir anda gerçekçiliğini yitirdi gözümde.. Erman hala oynuyorsa onu alayım da takıma biraz denge gelsin :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Ilerleyen yillarda yabanci sayisi 5 olacaksa genc al yada yetistir ne yapacaksin 30 yasinda adami.2 sene sonra birakir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt