Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz bu kafayla gerçekten iyi şampiyon oluyoruz.

Yahu Ermanı isteyenler istemeyenlerden fazla daha ne diyim.

Hala Necati falan diyenler var yahu.

Allah rızası için şu takımı gençleştirin.Alınacak adamlarda belli.

Gite Cenki tosunu al ne bileyim Muhammedi al.

Gökhan Töre var Kerim var.Bunları alamıyorsanda alma kardeşim.

Galatasaray olarakta o yabancı sayısında değişikliği yaptıracaksın kardeşim.

Türkiyenin en büyük klübüysen bunu yaptıracaksın.

Rahat olun 6+0 gibi gerizekalıca bir kontenjan durumuda olmaz.

Şu transferlerde Allah rızası için her sene her sene revizyon yaptıracak transferlerden kaçınalım.Yemin ederim bıktım.Şu Ermanı isteyenler sezon sınu yahu biz neden sürekli revizyon yapıp kadroyu değiştiriyoruz diyecekler.Eldeki yetersizler sat sat bitmiyor diyeceksiniz.

Şu Galatasarayda oynama cazibesini yok etmeyin,takımı sıradanlaştırmayın.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ermanin macini da 2 kere izledin onlarda bize karsi.niye mertani izlemiyoruz da ermani izliyoruz ve kac sene izleriz ermani

ya iyi misin erman kaç senedir süper ligde oynuyor? ermanı ibb den beri izliyorum. bende tüm maçlar açık lig tv var merak etme. çok biliyorsun sen zaten benim hayatımı maşllah. sen mertanı kaç kere izledin ? kanalda bile verilmeyen ligde kaç kere gördün?

Sanki ilk 11'e Nani yerine Erman'ı almışız arkadaş mis gibi alınabilecek en iyi Türk'lerden birisi, hemde ne olup olmayacağı belirsizlerden de değil, en kötü Türkiye Kupası'nda oynar yine oynar fazla büyütmenin manası yok ...

yaaaaaa erman iyi kötü ayrı mesele takım zaten iyi madem rotasyon yedek yabancı sınırı diyorsunuz çıkarın alt yapıdan adam pişsin ermen 2 yıl sonra bırakır hiç bir getirisi olmaz. Ünal başgan istemez ama fatih hocanın bi planı varsa bilemem

Ynt: Transfer Nöbeti

ya iyi misin erman kaç senedir süper ligde oynuyor? ermanı ibb den beri izliyorum. bende tüm maçlar açık lig tv var merak etme. çok biliyorsun sen zaten benim hayatımı maşllah. sen mertanı kaç kere izledin ? kanalda bile verilmeyen ligde kaç kere gördün?

Tamam sen ermani izle ben mertani izlemek istiyorum.sen 3 sene sonra ermana soverken bende burda seni izlerim.

ulan herşeyi ne yabancı sınırına baglıyorsunuz. normalde farklı kulvarda farklı yardım edebilcek ve kadroyu hem yabancı hemde kalite anlamında rahatlatıcak oyuncu. bıdıbıdıılar gırla yarabbim ya.

bende emre ye hiç ama hiç güvenmiyorum geçen sene emre nin ilk 11 de çıktığı kasımpaşa,gençlerbirliği maçlarını kaybettik bunlar sadece aklımda kalanlar emre nin çok çok kötü oynadığı onlarca maç var

Erman geldiyse galatasaray formasi giyecegi icin biz onu iyi sekilde destekleyip alabildimiz kadar cok verim almamiz gerekir yapacak bisey yok

Erman Kılıç kanat değil ki. Bize Amrabat tarzı bir kanat lazım.Eğer kontejyan olmasa zaten Amrabat 4-5 yıl 12. adamımızdı.Bize kanat lazım.Boş alan yaratıp iyi orta kesen.

Şu an takımda Amrabat hariç orta kesebilen adam yok.Riera demeyin duran top dışında ki bütün ortaları berbat ötesi.
Ambrabat kendi dalında daha bunu >>
42917.jpg
bile tam yapamıyorken bence çok üzerinde durmamak lazım.

heee pişer kendini geliştirir bunu >>
01go6.jpg
yapar o zaman ayakta alkışlarız.

üstte bir arkadaş da demiş ermanı almak ne yazık ki takımı sıradanlaştırmaktır.Türk oyuncu alıyosan genç,potansiyelli adam alacaksın.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Tamam sen ermani izle ben mertani izlemek istiyorum.sen 3 sene sonra ermana soverken bende burda seni izlerim.

he evet sen üşenme git meranı izle floryada falan ya da bank asyaya gidince zahmet olmassa kumandayı kaldırırsan belki denk gelirsin maçına . 2. yarıda girerse felan

Altyapıcılar gelmiş yine. FM deki gibi zannediyorlar altyapıdan oyuncu çıkarmayı. Galatasaray- Yedek Kadro- Özelliklere Göre Sırala- Potansiyeli 3 yıldız ve üzeri- Seç - Kadro -Ana Kadro. Evet 3 futbolcu çıkardım altyapıdan.

Altyapıdan oyuncu çıkarmak kolay değil. Şu an 3 büyüklerdeki iyi yerli oyuncular toplam 10 tane ve bunlar 10 senede çıktılar. Avrupada da bi 10 tane desen yani yılda 2 tane üst düzey çıkıyor ortalama. Bu 2 oyuncudan biri türkiyede birisi avrupada çıksa yani ülkede 25 takımdan 1 yılda sadece 1 adet üst düzey oyuncu çıkıyor. Geçen sezon Salih çıktı, işte önceki sezon İlkay, ondan önce Semih vs gibi yanlışım varsa düzeltmeyin çünkü yanlışım yok. Aksini iddaa eden dombilidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt