Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ermani'n gelisyila antu'a 1 ay malzeme cikti adamlar ile cok gulduk dalga gectik eglendik simdi sira onlarda son zamanlarinda baslarina gelmeyen kalmadi hakketiler bizim yonetimide buyuk savaba girdi

erman kariyer ve yetenek olarak alper'den iyi..

onlar kendi isine baksinlar mallar alper icin 10m cash bastilar..

erman bonservisi elinde geliyor :D

Duyum var beyler doğru mu ?

Nani'nin menajeri Jorge Mendes, Arsenal ve Anzhi ile anılan Nani'nin takımdan ayrılacağını ama Ada'da kalmak istediğini söyledi

Erman, Emre Çolak'ın fitness koçu olmadıkça bizim takımda iş görmez.

Fenerbahce ilk on eleme turunu gecersen, ikinci on elemede muhtemel rakipleri kimler?

Erman Kılıç'ın şu tabloya göre 10 asisti var, ligin en çok asist yapan 2. oyuncusu. Bizim ilk 10'da oyuncumuz yok:o

Ayrıca kocaman adamlar olmuşsunuz hala insanları tiplerine göre değerlendiriyorsunuz, yazık.

evet haklisin kardesim. tipe göre baksaydik o zaman tevez herhalde canakal dardanelde oynamasi gerikirdi ..yada ribery bilmem nerde artik :lol:

Erman'ın gelişi Fatih Hoca'nın Kazım, Aydın,Furkan ve Emre'ye yeterince güvenmediğinin göstergesidir.

Güvenilcek adamlarmı ki hiç de haksız değil elimde olsa 3'ünü de gönderirim ...

Erman'a karşı çıkan arkadaşlar bunu görmek istemiyolar kanatlarda özellikle büyük sıkıntımız var, en iyi kanat adamımız Amrabat resmen ve ondan da kimse memnun değil nerdeyse , Sneijder sakatlansa ya da oyuncu değiştirdiğimiz zaman oyuna Emre ya da Aydın giriyo yok artık yaa ...

Biraz kadro genişliği sağlıyoruz millet hala Nani beklerken Erman çıktı diyo sanki aynı amaca yönelik transferler ...

Transfer Nöbeti

Lan Erman geleceğine Hakanın uydurduğu antin kuntin topçulardan biri gelsin razıyım

Burak fiorentina ile anlaşmış kaynak Atilla türker:SS:

Nani Nani diyosunuzda biri bana 6 yabancılı içinde Nani olan bir kadro yazabilir mi? |troller hariç|

Mümkünse içinde Muslera'da olsun.

kimse kusura bakmasın ben yedekte 30 yaşında en önemli başarısı sivasta oynamış bi adam yerine gökhan , kerim , hakan gibi genç ve geleceği parlak futbolcuları görmek istiyorum...ha dersenizki onlar gelmiyor o zamanda o da yönetimin becerksizliğdir..zaten bizim şuanki kadro en az 2-3 seneyi götürebilecek bi kadro önemli olan gelecek...

Ynt: Transfer Nöbeti

he evet sen üşenme git meranı izle floryada falan ya da bank asyaya gidince zahmet olmassa kumandayı kaldırırsan belki denk gelirsin maçına . 2. yarıda girerse felan

Ben seninle ayni fikirde olmak zorunda miyim birader.herkese ayni seyi yapiyorsun.herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil.sana mi soralim kimi begenelim diye.istemiyorum ermani senin zoruna giden ne?milleti gerdigin yeter arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt