Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeşim burada 24 saat transfer tartışılıyorda arada böyle uzayıp giden tartışmalarda oluyor ve doğal. Yüzlerce insan girip çıkıyor buraya.

Sen takılma.

ya tamam anlıyorum dostluklar kurulmuş laf atmalar takılmalar anlıyorum bazen hoş ama çok uzuyor ve geçen gün bir yorum yaotık transferle ilgili adamın biri aklınca laf atıyor. ya insan karşısındakinin fıtratını karekterini bilmeden alay etmez ki. neyse amacım yeni bir tartışma yaratmak değil

Arkadaşlar yanlış anlamayın da ciddi soruyorum ben çok uzun süredir bu foruma üye değilim tamam son 2-3 gündür artık fazla takılıyorum sadece şunu art niyet olmadan soruyorum : Bu forumdaki seviye her zaman böyle midir? bugün özellikle çok bunaldım ama sırf Galatasaray aşkı için çıkmıyorum ne kadar kalabalıksak o kadar iyide arkadaşlar bizim gibi sizin muhabbetinizden anlamayan onlarca renktaş var lütfen rica ediyorum..

maalesef böyle..bazıları hep böyle bi kendini kanıtlama, farklı olma, cool ! takılma, laf sokma çabası içerisinde..

Ya vazgecmez Alper inaniyormusun sen ona. Hazir Fener'de Demirören'e destek vermisken imkansiz.

adami zorlamalisin, oda biliyor maksimum 1 yili kaldi, bidaki secimlerde kazanacakmi? nag kazanir, ona gore dicenki bizden destek istiyorsan ortak noktada bulusalim :cool:

Transfer Nöbeti

ya tamam anlıyorum dostluklar kurulmuş laf atmalar takılmalar anlıyorum bazen hoş ama çok uzuyor ve geçen gün bir yorum yaotık transferle ilgili adamın biri aklınca laf atıyor. ya insan karşısındakinin fıtratını karekterini bilmeden alay etmez ki. neyse amacım yeni bir tartışma yaratmak değil

Doğrusun

adami zorlamalisin, oda biliyor maksimum 1 yili kaldi, bidaki secimlerde kazanacakmi? nag kazanir, ona gore dicenki bizden destek istiyorsan ortak noktada bulusalim :cool:

Sinirlamayi destekleyen bir Fenerbahce ve Besiktas. Zor. Biz tek bu konuda, bakalim TS ne diyecek. Gerci onlarin derdi baska. Ama TS le isbirligi yapilabilir. Biz onlara kupa meselesinde destek, onlar bize sinirlamada destek.

Reyiz burası böyle bunun dışında ise gereksiz egoların rütbe adı altında tatmin edilme fasılları oluyor buna istinaden bu zatı muhteremler senin postlarına bakıp "transfer taraftarı" olarakta nitelendirebiliyor, sanki katılası muhabbet edilesi çok samimi ve saygılı ortamları varmış gibi o yüzden he deyip geçmek lazım.

bazı arkadaşlar bunları anlayacak olgunlukta değiller malesef

Sinirlamayi destekleyen bir Fenerbahce ve Besiktas. Zor. Biz tek bu konuda, bakalim TS ne diyecek. Gerci onlarin derdi baska. Ama TS le isbirligi yapilabilir. Biz onlara kupa meselesinde destek, onlar bize sinirlamada destek.

+ Bursaspor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt