Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

takima en az 2 tane genc yetenek lazim bu sezon, yas ortalamasi 30 oldu, eski Milan a ozendik herhalde,

boyle 2-3 yilda bir yeni takim kurma pesinde olursun, feneri sevmesek adamlar genc oyuncu aliyorlar, bizde alalim artik

Sınırlama değişecek. Futbolcu vergi sisteminde değişiklik olacağı haberiyle birlikte ilk sinyal verildi. Bu bir ön uygulamaydı bana göre.

Degisecek derken ne demek istedin acarmisin? Daha gecen sezon öncesi aciklandi yeni kararlar. Daha hayata gecmeden degismesine imkan veremiyorum.

transfer mevsimi temmuzda açılır arkadaşlar rahat olun bu ülkede böyle :)

yalnız o değiğl de ben burada bi iki hafta öncesinde hurşut çok iyi yedek olur dediğimde yaşından futboluna eleştirmişti herkes vizyonsuzluktan falan bahsedilmişti şimdi aynı yaştaki erman için bakıyorumda forumda olumlu bir hava var sırrı ne bu işin biz deyince mi kötü oluyor ?

Melo nun tek alternatifi bence Capoue, ama oda yabanci oluyor iste

Arkadaşlar rahatsız olduğunuz mesajı lütfen şikayet edin, cevap vermeyin.

kimse bana burak gol kaçırıyor demesin burağın kaçırdığı kadar falcao'da kaçırıyor adam jardel'den sonra izlediğim en temiz golcü.

Fatih Haci acayip :D

BLdrLBXCEAAJYTg.jpg

gökhan inler bence aradığımız sertlikte değil melo dan sonra sıkıntı çekeriz o bölgede..muslera yerine onuru tercih ederim melo vazgeçilmezdir bence

Riera gibi bir adamı sol bek yapıp 2 yıldır şampiyon oluyoruz ve CL de çeyrek oynadık ... Erman deyince auwwwww... Adam yerli yaa erman solda carlos olur carlos gelsin bence hem meloya da yer açılr nani ye de .. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt