Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalniz biraz önce forum gergin dakikalar yasadiginda bir kac üye cikip 'bizde yazmak istiyoruz, ama seviye yerlerde' gibi yorum yapiyordular. Simdi futbol'a döndük, neden katilmiyorlar acaba. Sanki hep tartisma olunca firsati degerlendirmek amacli atiyorlarmis o mesaji gibime geliyor.

belki burda değillerdir belki yarın işe gidecekleri için erken yatacaklardır.

Onur-İnler-Arda-Frei-Emre Can

bunlar olsa güzel olurdu..

muslera satılmalı yabancı kontenjanı sıkıntısı olduğu için kaleciye kontenjan ayırmak ekstra oluyor hem isteyeni de kesin çıkr şöyle 1 sınıf takıma iyi fiyata verilsin. severek ayrılalım napalım kader deriz...

Yalniz biraz önce forum gergin dakikalar yasadiginda bir kac üye cikip 'bizde yazmak istiyoruz, ama seviye yerlerde' gibi yorum yapiyordular. Simdi futbol'a döndük, neden katilmiyorlar acaba. Sanki hep tartisma olunca firsati degerlendirmek amacli atiyorlarmis o mesaji gibime geliyor.

ne alakası var onu yazan bendim burdayız takip ediyoruz duyum olunca yazıyoruz ve fikir olunca ayrıca saat 1 buçuk forum hafiflemesinin nedeni bu olabilir mi? konu kapanmışken tekrar ısıtmanın ne alemi var anlamadım

o kisilerden biriside bendim :D

ne alakası var onu yazan bendim burdayız takip ediyoruz duyum olunca yazıyoruz ve fikir olunca ayrıca saat 1 buçuk forum hafiflemesinin nedeni bu olabilir mi? konu kapanmışken tekrar ısıtmanın ne alemi var anlamadım

Sakin kardes. Ben senin ne yazdigini da bilmiyorum zaten. Konuyu da isitmak istemedim. Sadece sizin de isteginizi yerine getirmek amacli yazdim. Katilin konusalim.

BLdkAI8CMAIeRh-.jpg

:asd:

Chedjou-Nani-Melo-Muslera-Eboue-Drogba-Sneijder-Carlinhos-Amrabat-Elmander yabancı oyuncularımız olsun 6+0+2 yi İmparator düşünsün :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt