Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Aykut zu sivas

Erman necati zu galatasaray

Ucunbiri zu fenevbahce:cool:

Cevap: Transfer Nöbeti

barça başkanı ünal aysal'dan muslera'yı isterken

[video=youtube;4Qh8VZ7sTG8]https://www.youtube.com/watch?v=4Qh8VZ7sTG8[/video]

sonunda makul bisey soyledin :ka19:

ben hep makul şeyler söylüyorum ama gerçekçi olduğum için anlayamıyosun. melo konusunda da kelo alınmasın demiyorum, yabancı sınırı varken alınmasın diyorum.

yabancı sınırı olmasa şöyle olur kadro böyle olur kadro gibi tüm yapılanlar boş yorum, sınır var ve öyle yazmıyosan çöpe atacaksın.

Transfer Nöbeti

adama pas verince ayagina carpip 5 metre uzaga sekmese yazardi herkes buyuk iht

Burak futboldaki en zor ve en degerli isi kolaymis gibi gosteren bir oyuncu: bol bol karsikarsiya pozisyona girip net bir sekilde skor yapiyor. Bunu da atilan paslari kontrol ederek yapiyor, sutlari desen iki caprazdan da temiz sert sutlar. Bunlari gozardi etmeyin. En son sivas macina bakin, hatirlayin adam gol makinasi, ortasaha degil.

Burak gol attigi maclarda bile kötü oyniyan bir adam, bu kadar cok gol atma özelligi olmasa zaten 2 gün tutunamaz.

fatih hocam geçen sezon sonunda konuşurken söylemişti zaten bu sezon daha çok şey beklediğini. sneijder-drogba ikilisinin performansları yükselecektir bu sezon, burak ayak uydurur bunlara, o zaman tutulmaz bi hücum hattı olur.

Necati + Drogba ikilisi hucum hattında top tutmamızı sağlar bence çok iyi ikili olurlar. Burak için de iyi olur. Burak yedek oturunca hırslanıyor arkasında neco gibi biri olduğunu bilirse max performansla oynar. :yenieek:

Necati de Drogba gibi geriden top alan tarzda bir adam. Drogba kadar becerebilir de Drogba'yı ileride beslerse Burak'ı aramayız bence.

ben hep makul şeyler söylüyorum ama gerçekçi olduğum için anlayamıyosun. melo konusunda da kelo alınmasın demiyorum, yabancı sınırı varken alınmasın diyorum.

yabancı sınırı olmasa şöyle olur kadro böyle olur kadro gibi tüm yapılanlar boş yorum, sınır var ve öyle yazmıyosan çöpe atacaksın.

Alınmıcak zaten rahat ol abi başkanda farkında melonun sezon sonunda oynadıgının :yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Es kaza melo ile anlasma imzalarlarsa o zaman hapi yuttuk. Yatar durur bu adam, profesyonel degil hirbo...

Burak futboldaki en zor ve en degerli isi kolaymis gibi gosteren bir oyuncu: bol bol karsikarsiya pozisyona girip net bir sekilde skor yapiyor. Bunu da atilan paslari kontrol ederek yapiyor, sutlari desen iki caprazdan da temiz sert sutlar. Bunlari gozardi etmeyin. En son sivas macina bakin, hatirlayin adam gol makinasi, ortasaha degil.

topu kontrol edemedigi + tek pasli hucumlarda yer alamadigi icin guven vermio iste elimizde olan bisey degil bu. senede 300 gol atsin aha burak var diye rahat mac izlemezsin, cunku real macindaki gibi top degmeyebilir her an ayagina. drogba hic gol atmasa nasilsa drogba var kazaniriz diye cikiyon maca.

schalke macindaki gibi hirsla oynadigi zaman yararli oyuncu. gol attigi surece de katlanilir ama atmazsa cekilmez iste cok degisik bi adam burak

Muslera giderse yine yabancı kaleci alınacak bence. lopez olabilir mesela. onur çok iyi bir kaleci değil hele 7.5 milyon bonservis verilecek bir kaleci hiç değil.

Alınmıcak zaten rahat ol abi başkanda farkında melonun sezon sonunda oynadıgının :yenieek:

asşında şu sezon başı kamp yapmadığı için sezon sonu iyi oynadı ve sözleşme yenileme döneminde iyi oynadı olayında bence ikisinin de doğruluk payı var biraz ama ne olursa olsun fatih hocanın isteği önemli olan. şu an hem melo alınırsa hem alınmazsa alternatifi hazırdır hocanın, o 2 alternatif de tam olarak sağlandıktan sonra bize saygı göstermek düşer.

fatih hocam geçen sezon sonunda konuşurken söylemişti zaten bu sezon daha çok şey beklediğini. sneijder-drogba ikilisinin performansları yükselecektir bu sezon, burak ayak uydurur bunlara, o zaman tutulmaz bi hücum hattı olur.

Biraz zor bence.

Burak ayaginda top tutmayi bilmeyen, top ile dribbling yapacagi zaman top ayagina dolandiran bir futbolcu.

Bu sene kanatli tek forvetli sisteme gecersek eger Drogba varsa drogba oynar, Burak da yedek.

Burak da bunu ne kadar kabul eder sorun cikarir mi, görecegiz. Ki ben baska takima transfer olabilecegini düsünüyorum kendisinin.

B.

Transfer Nöbeti

topu kontrol edemedigi + tek pasli hucumlarda yer alamadigi icin guven vermio iste elimizde olan bisey degil bu. senede 300 gol atsin aha burak var diye rahat mac izlemezsin, cunku real macindaki gibi top degmeyebilir her an ayagina. drogba hic gol atmasa nasilsa drogba var kazaniriz diye cikiyon maca.

schalke macindaki gibi hirsla oynadigi zaman yararli oyuncu. gol attigi surece de katlanilir ama atmazsa cekilmez iste cok degisik bi adam burak

Su dediklerine tamamen katiliyorum. Bazi maclarda olmayacak hissi veriyor. Drogbanin ortalari paslari cok ust duzey o yuzden drogba+burak en iyi formul bence. Bi de burak kafa olarak sadece gol dusunuyor tek dusundugu defansin arasina nasil sarkarim. buna da baya bi kafa yoruyo mac icinde dikkat edin. Surekli bunu dusunup verim alan adamdan da pasli oyuna kafa yormasini bekleyemeyiz diye dusunmekteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt