Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonunda makul bisey soyledin :ka19:
adama pas verince ayagina carpip 5 metre uzaga sekmese yazardi herkes buyuk iht
Burak gol attigi maclarda bile kötü oyniyan bir adam, bu kadar cok gol atma özelligi olmasa zaten 2 gün tutunamaz.
Necati + Drogba ikilisi hucum hattında top tutmamızı sağlar bence çok iyi ikili olurlar. Burak için de iyi olur. Burak yedek oturunca hırslanıyor arkasında neco gibi biri olduğunu bilirse max performansla oynar. :yenieek:
ben hep makul şeyler söylüyorum ama gerçekçi olduğum için anlayamıyosun. melo konusunda da kelo alınmasın demiyorum, yabancı sınırı varken alınmasın diyorum.
yabancı sınırı olmasa şöyle olur kadro böyle olur kadro gibi tüm yapılanlar boş yorum, sınır var ve öyle yazmıyosan çöpe atacaksın.
Burak futboldaki en zor ve en degerli isi kolaymis gibi gosteren bir oyuncu: bol bol karsikarsiya pozisyona girip net bir sekilde skor yapiyor. Bunu da atilan paslari kontrol ederek yapiyor, sutlari desen iki caprazdan da temiz sert sutlar. Bunlari gozardi etmeyin. En son sivas macina bakin, hatirlayin adam gol makinasi, ortasaha degil.
muslera gitsin ya meloyla onuru alalim bitti iste
Es kaza melo ile anlasma imzalarlarsa o zaman hapi yuttuk. Yatar durur bu adam, profesyonel degil hirbo...
Alınmıcak zaten rahat ol abi başkanda farkında melonun sezon sonunda oynadıgının :yenieek:
fatih hocam geçen sezon sonunda konuşurken söylemişti zaten bu sezon daha çok şey beklediğini. sneijder-drogba ikilisinin performansları yükselecektir bu sezon, burak ayak uydurur bunlara, o zaman tutulmaz bi hücum hattı olur.
topu kontrol edemedigi + tek pasli hucumlarda yer alamadigi icin guven vermio iste elimizde olan bisey degil bu. senede 300 gol atsin aha burak var diye rahat mac izlemezsin, cunku real macindaki gibi top degmeyebilir her an ayagina. drogba hic gol atmasa nasilsa drogba var kazaniriz diye cikiyon maca.
schalke macindaki gibi hirsla oynadigi zaman yararli oyuncu. gol attigi surece de katlanilir ama atmazsa cekilmez iste cok degisik bi adam burak