Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

O zaman hatırlatalım hemen:

GSTV | Başkan Ünal Aysal "Seçime Doğru" programı ile bugün saat 14.00'de CANLI yayınla GSTV'de! Sorularınız için Twitter'da #BaskanaSorun hashtagini kullanabilirsiniz.

İmkanı olan arkadaşlar varsa Arena - Beşiktaş olayına açıklık getirilmesi hakkında da soru sorsunlar önemli, 7 Haziran'a kadar sırf bu yüzden yenileme yapmayacak olanlar var.

Unutmuşdum sağolasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Umut Bulut'un transferi her gün geciktikce geriliyorum. Benim gözümde Melo'dan cok daha önemli bir transfer. Fener pusuya yatmis bekliyor. Elmander+2 Milyon verelim olay kapansin.

Hic mi aklina gelmez bizim yöneticilerin Elmander'i takasta kullanmak? O takimin eski forvetiydi, Umut'tan bosalan yeri Elmo ile doldururlar gayet de güzel olur, bizde Elmander'den kurtuluruz.

melo yu iyice mehmet topal yaptınız ya.. neymiş efendim stoperlerin arasına çok giriyormuş.. ulan adam yandan önden kornerden yapılan ortaların yüzde 80ini süpürüyor be . daha geçen CL finalinde şıvanşıtaygeri izlemediniz heralde.. adam danteyle boatengin arasından çıkmadı resmen. 90 dakika orda kalsın demiyor fatih hoca da heralde.. yeri geldiğinde tabiki gelecek köprü olacak o bölgeye

Eren-Gökhan-Arda-Nani-Sol bek ile transferi kapatsak mı:lol:

Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Sol bek-Gökhan-Selçuk-Nani-Sneijder-Arda-Burak

Yedekler: Eray-Sabri-Hakan-Zan-Eren-Emre-Kerim-Yekta-Jem vs.

Drogba yok biliyorum ama sizce bu kadro iş yapmaz mı?

Umut Bulut'un transferi her gün geciktikce geriliyorum. Benim gözümde Melo'dan cok daha önemli bir transfer. Fener pusuya yatmis bekliyor. Elmander+2 Milyon verelim olay kapansin.

Hic mi aklina gelmez bizim yöneticilerin Elmander'i takasta kullanmak? O takimin eski forvetiydi, Umut'tan bosalan yeri Elmo ile doldururlar gayet de güzel olur, bizde Elmander'den kurtuluruz.

Umut %80 da gider Fener'e. Geçen maçta bilerek kırmızı kart görmedi mi modum.

Umut gider Eren gelir renkdaş.

Alıştığı için 8 maç oynadı zaten.

Evet haklisin, soylermisin bana takimda 34 hafta boyunca iyi oynayan kim var?

Cok beğendiğimiz Semih mi

Ligin ortalarina dogru açılan Selçuk mu

Uzun bir sure ne yaptiginiz anlamadigimiz Eboue mi vs.

Yanlisda anlasilmasin Selcuk basta olmak uzere bu saydigim oyuncularida cok begenirim.

Melo bence bu takimda kalmayi hak ediyor, dersenki yabanci sınırı ozaman anlamaya çalışırım.

Eren-Gökhan-Arda-Nani-Sol bek ile transferi kapatsak mı:lol:

Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Sol bek-Gökhan-Selçuk-Nani-Sneijder-Arda-Burak

Yedekler: Eray-Sabri-Hakan-Zan-Eren-Emre-Kerim-Yekta-Jem vs.

Drogba yok biliyorum ama sizce bu kadro iş yapmaz mı?

En az 25 puan fark atarız ligde.

Ne Umut'mus arkadas ya. Gelmezse ben hic üzülmem sahsen. Tek özeligi deli gibi kosmasi ve yaptigi pres. Yerini mutlaka doldururuz. Hemde cok rahat.

Yönetimi seviyoruz,destekliyoruz.Şu seçim muhabbetinden takım geriye giderse ozaman yönetim felan kalmaz.Bıktık artık en iyi zamanlarda içerde ego uğruna birbirlerini yemelerinden.Bunu Ünal Aysal hayranı biri olarak sölüyorum...Kim zarar veriyorsa çeker gider.İnşallah transfer vs konularda geride kalmayız....

BLd2o-JCYAEwyKm.jpg:large

Bu arada çok net söyleyim ki yabancı sınırı yüzünden isterseniz Mesut'u alın bu takımlar yürümez. Net şekilde transferlerden önce bu saçmalığa dur demek lazım. EN azından mevcut durumla devam etmesini sağlamak gerekiyor.

Yedekelrden girip oyuna etki edecek bir tane yerli yok takımda. Satın alacak adam da yok şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt