Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BLd2o-JCYAEwyKm.jpg:large

kim atmış bunu bilmiyorum ama iyi güldüm :D

doğruda olabilir ama bu ne allah aşkına ya :D

Bu arada şunu söylemeliyim ki Erman Kılıç dünyanın herhangi bir takımına Quaresma denen sirk şebeğinden daha fazla fayda verir.

az önce serdal adalının basın toplantısını izledim

buda fikret gibi yetersiz oğlu yetersiz

demez mi bütün statlar devletin istediğimiz yerde oynarız:asd:

Yabanci sinirlamasinin oldugu bir yerde Erman hamlesi yanlis olmaz.

Yönetim listesinin kimseye heyecan vermedigi konusuluyor. O önemli isimlerden hicbiri yönetimde olmayi kabul etmemis diyorlar.

Ali Sabanci, Kiremitcioglu vs. Kötü oldu acikcasi. Iyi olurdu onlarin yönetimde olmasi.

Ayrica 2. Baskanliga da 80 yasinda birisi düsünülüyormus. Hukuken imza atabilmesi icin doktor raporu gerekiyormus yahu. Saka degil.

Umarim söylenenler gercek degildir. Liste camiayi tatmin etmezse, her firsatta güven tazele, secime git diye baski yapacaktir camia.

7 yabancılı kadro. 6'sı oynar birisi bakar. Kanatlar alınacağından kadro muhtemelen böyle olmayacak ama yine de yazayım.

----------Muslera----------

Eboue-Semih--Chedjou-Carlinhos

-----İnler-Melo-Selçuk--------

---------Sneijder-------------

-----Drogba---Burak---------

Yanlış anlaşılmasın şimdi ama bizim elimizi kolumuzu bağlayan adam Drogba. tek forvete onun yüzünden dönemiyoruz yerli oyuncularla:)

Bir kez daha söylemek isterim ki Drogba'nın oyunculuk ya da performansı ile alakalı değil bu dediğim.

Bende böyle düşünüyorum açıkçası gelmesi süper oldu ama aynı zamanda gerçekten dengeleri değiştirdi. Drogba gelmeden önce bir tek maç 4-2-3-1 oynadık oda Antalya maçı ve rakibe tek pozisyon vermeden Burak'ın golüyle aldık. Drogba gelince Sneijder-Drogba-Burak aynı anda nasıl oynar krizi oldu ve 4-1-3-2'ye döndük. Kanat olmadığı için çoğu maçta özellikle deplasmanlarda zorlandık. En güzel oynadığımız oyunlardan biri Real Madrid maçının ikinci yarısıydı. Orada da 4-2-3-1'e geçtiğimiz için ve Drogba uç forvet olarak daha iyi oynadığı için ligdeki takımların kapalı savunmasını açamıyorken Real Madrid'in kapalı savunmasını aştık. Bu sebeple bana göre kesinlikle 4-2-3-1 gibi kanatlı bir sisteme geçmeliyiz. Hem sahayı daha iyi kapatırız hem de maç içi devamlılığımız daha yüksek olur.

Bende çoğunu seyrettim , hakikaten buda boş , direkt sorulara hep yuvarlak cevaplar verdi ,

ama bunun kellesinde yargıtay kılıcı dururken seçilemez bu diğer yetersiz fikoya kalacaklar yine ,

Not: Chedjou bugün aciklanir.

Kaynak yok.

7 yabancılı kadro. 6'sı oynar birisi bakar. Kanatlar alınacağından kadro muhtemelen böyle olmayacak ama yine de yazayım.

Vallaha çiçek gibi kadro,o orta sahadan top geçiremezler..

İnler alınırsa Melo alınmaz bence.

Kafam allak bullak oldu..Kanat oyuncularıyla ilgileniyoruz ama elde Sneijder var... Hadi Sneijderi oynattın o zaman tek forvete döneceksin..Drogba-Burak var hangisi kesilecek... Bir de bunların üstüne saçma yabancı sınırlaması...Allah Fatih Hoca'nın yardımcısı olsun ... Bence öyle veya böyle Melo'nu

un yerine İnleri almalıyız.. Başka türlü kadro kurmak mümkün değil zaten...

İsteyen assın isteyen kessin, imkanlar dahilinde bence oluşabilecek en ideal kadro budur, yeterlidirde.

Drogba niye yok cart niye yok curt niye yedek sorularını açıklamak yorucu, biraz düşünün anlarsınız :D

LİG İÇİN 6 YABANCILI KADRO

725118_Galatasaray_SK.jpg

CHAMPIONS LEAGUE İÇİN SINIRSIZ YABANCILI KADRO

725122_Galatasaray_SK.jpg

Saygılar.

Birisi Serdal Adalı'ya İBB'nin küme düştüğünü ve yine devletin olup 150M€'ya malolan Olimpiyat

stadının bu sezon bom boş duracağını hatırlatsın. Hadi yallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt