Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya o degil de, bu Veli Yigit hala Gökhan Inler ve Aurelien Chedjou´yu Twitter´da takip ediyor :)

Neden takip etsin ki Allah askina? Bana mantiksiz geliyor. Baska alakasiz isimleri takip etmiyor mesela.

hocam boşuna heycanklanıyosun, açıklaması gayet basit;

bu adam muhabir değil mi? haber peşinde sonuçta.Chedjou zaten bizim gibi bişey, Gökhan'da ilgilenilen bir oyuncu.Olası bi twitter açıklaması veya gelişmesinde amaç hemen haber yapabilmek.

Ben kendimce böyle yorumladım, çokda önemli bi gelişme olarak düşünmüyorum. :yenieek:

gel artık
kahramanlar99_Arda.jpg

gökhan emreciksine benziyo la burda :)))

nani arda melo onur ve kolarov alınsa muslerayı satmak zorunda kalıyoruz dese başkan kaç kişi itiraz eder acaba :)

bu adam muhabir değil mi? haber peşinde sonuçta.Chedjou zaten bizim gibi bişey, Gökhan'da ilgilenilen bir oyuncu.Olası bi twitter açıklaması veya gelişmesinde amaç hemen haber yapabilmek.

Ben kendimce böyle yorumladım, çokda önemli bi gelişme olarak düşünmüyorum. :yenieek:

En azından ilgilendiğimiz kesin, o da önemli..

Hem Arda hem İnler'i alacak bonservisi verebilir miyiz acaba? Malum Chedjou'ya da ciddi bir bonservis vereceğiz.Başka yerlilerde düşünülüyor.Nerden baksan 40'ı bulur bonservis böyle bakınca.

Veli Yigit herhangi bir gazete icin calismiyor. Galatasaray icin calisiyor. Haber yapmak icin kimseyi takibe almiyor yani :)

Gecen dönem de Sneijder´i takibe almisti, transfer bitti :)

Adam gazete muhabiri ayarı değil ki sonuçta ...

Ne haberi yapabilir İnler ile ilgili mesela ?

Hürriyet yazarı olsa atıyorum en ufak twitinden masa başı bir haber çıkarabilir ama Veli Yiğit'in bu tarz bir görevi yok sonuçta ...

Muslera

Eboue Chedjue S.Kaya Balta:sad007:

Melo

Inler - Inan

Snider

Drogba - B. Yilmaz

üc transfer

Melo 5

Inler 12

Chedjou 7

eger Muslera satilirsa 25 Danny 5

Toplam 30 mio Bonservis gelir

Onur 7,5

Solbek 5-10 civari

Hem Arda hem İnler'i alacak bonservisi verebilir miyiz acaba? Malum Chedjou'ya da ciddi bir bonservis vereceğiz.Başka yerlilerde düşünülüyor.Nerden baksan 40'ı bulur bonservis böyle bakınca.

50 milyon bütce ayarlanacak diyorlardı

İMPARATOR’UN TELEFONU YETTİ

Eski talebesini telefonla arayan Terim, kısa ve öz konuştu: “Artık yuvana dönme vakti Arda. Seni takımımda görmek istiyorum.”

Bu sözler karşısında duygulanan Arda, İmparator’a teşekkür etti ve Atletico Madrid’i ikna etmeleri halinde teklifi kabul edeceğini söyledi. Ancak Arda’nın kafasında bir soru işareti vardı ve yıldız oyuncu ağzındaki baklayı çıkardı: “Hocam sizinle tekrar çalışmayı, Galatasaray’a dönmeyi isterim ama taraftarı ne yapacağız? Bana çok kızgınlar. Beni kırdılar ve üzmeye devam ediyorlar. Fenerbahçe’ye gideceğime inananlar bile var! Bunları hak etmedim.”

Kafası karışık Arda’ya Terim’in cevabı ise şu oldu: “Sen yeter ki dön, taraftar seni bağrına basar, kırgınlıklar hemen unutulur.”

(dönerse bağrımıza basmalıyız , adam gönlü bizde . chelseade bu saatten sonra almaz shchürrleyi almışlar zaten)

AMK'ya göre TS Umut için Toulouse'la görüşmelere başlamış.

takım iki yıldır şampiyon olmuş ve çeyrek oynamış istikrar sağlanmış lig biteli 2 hafta olmuş ve transfer sezonu daha başlamadı ama forumda öyle bi hava varki sanki eylül ayındayız ve b.k yiycez modun da herkez neden acaba?

7 yabancılı kadro. 6'sı oynar birisi bakar. Kanatlar alınacağından kadro muhtemelen böyle olmayacak ama yine de yazayım.

----------Muslera----------

Eboue-Semih--Chedjou-Carlinhos

-----İnler-Melo-Selçuk--------

---------Sneijder-------------

-----Drogba---Burak---------

ayni düsünceyi paylasiyoruz bro :yenieek::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt