Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İMPARATOR’UN TELEFONU YETTİ

Eski talebesini telefonla arayan Terim, kısa ve öz konuştu: “Artık yuvana dönme vakti Arda. Seni takımımda görmek istiyorum.”

Bu sözler karşısında duygulanan Arda, İmparator’a teşekkür etti ve Atletico Madrid’i ikna etmeleri halinde teklifi kabul edeceğini söyledi. Ancak Arda’nın kafasında bir soru işareti vardı ve yıldız oyuncu ağzındaki baklayı çıkardı: “Hocam sizinle tekrar çalışmayı, Galatasaray’a dönmeyi isterim ama taraftarı ne yapacağız? Bana çok kızgınlar. Beni kırdılar ve üzmeye devam ediyorlar. Fenerbahçe’ye gideceğime inananlar bile var! Bunları hak etmedim.”

Kafası karışık Arda’ya Terim’in cevabı ise şu oldu: “Sen yeter ki dön, taraftar seni bağrına basar, kırgınlıklar hemen unutulur.”

(dönerse bağrımıza basmalıyız , adam gönlü bizde . chelseade bu saatten sonra almaz shchürrleyi almışlar zaten)

Bu ne komik haber olmuş ya hahahha hiç gülceğim yoktu :asd:

gel artık
kahramanlar99_Arda.jpg

unutun artik

imkansiz 25 Milyon asagisina alamayiz

İMPARATOR’UN TELEFONU YETTİ

Eski talebesini telefonla arayan Terim, kısa ve öz konuştu: “Artık yuvana dönme vakti Arda. Seni takımımda görmek istiyorum.”

Bu sözler karşısında duygulanan Arda, İmparator’a teşekkür etti ve Atletico Madrid’i ikna etmeleri halinde teklifi kabul edeceğini söyledi. Ancak Arda’nın kafasında bir soru işareti vardı ve yıldız oyuncu ağzındaki baklayı çıkardı: “Hocam sizinle tekrar çalışmayı, Galatasaray’a dönmeyi isterim ama taraftarı ne yapacağız? Bana çok kızgınlar. Beni kırdılar ve üzmeye devam ediyorlar. Fenerbahçe’ye gideceğime inananlar bile var! Bunları hak etmedim.”

Kafası karışık Arda’ya Terim’in cevabı ise şu oldu: “Sen yeter ki dön, taraftar seni bağrına basar, kırgınlıklar hemen unutulur.”

(dönerse bağrımıza basmalıyız , adam gönlü bizde . chelseade bu saatten sonra almaz shchürrleyi almışlar zaten)

Nerde yaziyor bu haber?

Evet haklisin, soylermisin bana takimda 34 hafta boyunca iyi oynayan kim var?

Cok beğendiğimiz Semih mi

Ligin ortalarina dogru açılan Selçuk mu

Uzun bir sure ne yaptiginiz anlamadigimiz Eboue mi vs.

Yanlisda anlasilmasin Selcuk basta olmak uzere bu saydigim oyuncularida cok begenirim.

Melo bence bu takimda kalmayi hak ediyor, dersenki yabanci sınırı ozaman anlamaya çalışırım.

Saydığın oyuncular bizim bonservisi elimizde olan oyuncularımız. Melo kiralık bir oyuncu. Kiralık bir oyuncu 7-8 maç iyi oynadı diye niye bonservisini alalım? Sorun oyuncunun form durumu da değil, mücadele etmemesi. Sahada yürümesi, sürekli kaçak oynaması, stoperlerin arasında kaybolması. Melo'nun ben bize olan borcunu ödediğini düşünmüyorum.

Ardayı alırken 4 milyon nakit, geri kalanınıda taksitlere böleriz. yeterki Arda istesin.

Bu sene Türkiye kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.HEm diğer tribündeki yabancılar oynamış olur hazırda beklerler hem yedek Türk oyuncular kendilerini gösterir.Geçen sene devam etseydik takım daha oturmuş şekilde maçlara çıkardı.

nani arda melo onur ve kolarov alınsa muslerayı satmak zorunda kalıyoruz dese başkan kaç kişi itiraz eder acaba :)

Nani, İnler,Carlinhos, Frei, Onur daha reel bir liste. Muslera zorunluluktan olacağı için itiraz etmem.

takım iki yıldır şampiyon olmuş ve çeyrek oynamış istikrar sağlanmış lig biteli 2 hafta olmuş ve transfer sezonu daha başlamadı ama forumda öyle bi hava varki sanki eylül ayındayız ve b.k yiycez modun da herkez neden acaba?

Biz Türk´üz. Gelecek sezon da neden sezon bitimine 1 ay kala aciklamadiniz transferleri diye kizariz :)

Saka maka, transferler erkenden yapilmali. Dogrusu budur. Tamam simdi strese gerek yok da, yine de rahat olmamaliyiz.

725139_Galatasaray_SK.jpg

Şu kadroyu kurmak çok zor olmasa gerek..

NTV'nin haberine göre Aziz, Arda'yı ikna etmeye çok yaklaşmış bu istifa olayları çıkmış.

Hay ben sizin haberciliğinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt