Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Veli Yigit herhangi bir gazete icin calismiyor. Galatasaray icin calisiyor. Haber yapmak icin kimseyi takibe almiyor yani :)

Gecen dönem de Sneijder´i takibe almisti, transfer bitti :)

biri için çalışmayabilir, GSTV'ye vahiyle gelmiyor haberler :D Birinin bildirmesi lazım.

Geçmişten beri hiç dikkat etmedim.Eğer dediğin gibi durumlar varsa, hani takip ettiği her oyuncuda ciddi bi gelişme oluyorsa, Inler süper haber. :)

Gökhan Inler ve Arda gelirse gerisini düsünmek bile istemiyorum:ayatollah:

725139_Galatasaray_SK.jpg

Şu kadroyu kurmak çok zor olmasa gerek..

arda dışında aynısını 10-12 sayfa önce yazdım.

ama hem arda hem nani hem inler, çok para..birinden feragat etmek lazım, imkan varsa arda için naniden feragar edebilirim ben.Arda olmazsa naniyi alabiliriz.İkisi birlikte hemde inler'le birlikte çok sıkıntı.:b5:

Beyler dün Haciosmanoglu Trabzonspor Basketbol takiminin sampiyonlugunu cilginca kutlamis :D

Ben cok sevdim bu adami ya :D

BLdkAI8CMAIeRh-.jpg

NTV'nin haberine göre Aziz, Arda'yı ikna etmeye çok yaklaşmış bu istifa olayları çıkmış.

Hay ben sizin haberciliğinize.

şerefsiz ntvspor ardanın bize döneceğini anladı bize döndüğünde fb nin teklifini düşün demeye getirip bizi ardaya karşı kışkırtmaya çalışıyor haysiyetsizler:mad:

AW: Transfer Nöbeti

takım iki yıldır şampiyon olmuş ve çeyrek oynamış istikrar sağlanmış lig biteli 2 hafta olmuş ve transfer sezonu daha başlamadı ama forumda öyle bi hava varki sanki eylül ayındayız ve b.k yiycez modun da herkez neden acaba?

Welcome to GSC Transfer Nöbeti :D

arda dışında aynısını 10-12 sayfa önce yazdım.

ama hem arda hem nani hem inler, çok para..birinden feragat etmek lazım, imkan varsa arda için naniden feragar edebilirim ben.Arda olmazsa naniyi alabiliriz.İkisi birlikte hemde inler'le birlikte çok sıkıntı.:b5:

50 Milyon Euro transfere ayırdığı iddia edilen bir kulüp için çok zor olmaz bu 3 oyuncuyu almak.

Erman harika bir transfer olur.

Ligde rotasyonda,Türkiye kupasında bu denli pişmiş oyunculara ihtiyacımız olacak.

Çok çok iyi transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt