Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi 6 yabancılı kadro yapamıyoruz ya seneye 5e düşünce nolucak onu merak ediyorum.

ikisinde de semih vardı, aradaki fark semihin partnerinden kaynaklı olmasın :lol:

Bence her iki sezonda da yetersizdi. Bir öncekinde açıkları kapanıyordu. Semih gerçek bir Galatasaraylı olabilir ama ŞL'deki hedefler açısında benim fikrim yetersiz olduğu. Bana göre stopere Drogba-Sneijder ayarında bir dünya yıldızı alınmalı.

şimdi 6 yabancılı kadro yapamıyoruz ya seneye 5e düşünce nolucak onu merak ediyorum.

o zamana kadar bu fenerasyon görevde kalmaz bence bu yaz bile seçim olabilir en azından güven tazeleme adında bile olabilir ozaman bunlar yolcu olur diye tahmin ediyorum en fazla 1 sene daha görevde kalırlar düşüncesindeyim

ozel3.jpg

vov

yol yakınken başka spor dallarına yönel

sanirsamki futbolda usta rutbesine yukselmemin yakin oldugundan baska sporlarda da ayni ustaliga ulasmam icin kisa zamanda calismalara baslamam gerektigini izah ettiniz ceyhun eris bey

Bence her iki sezonda da yetersizdi. Bir öncekinde açıkları kapanıyordu. Semih gerçek bir Galatasaraylı olabilir ama ŞL'deki hedefler açısında benim fikrim yetersiz olduğu. Bana göre stopere Drogba-Sneijder ayarında bir dünya yıldızı alınmalı.

yerli sınırı varken mümkün değil ki gelişime açık semih.

Anderlechtde bi suarez vardı ne oldu o herif sakatlıktan kurtulamadımı

birazdan gs tv de?? başkan listete önemli insanlar almış ama taraftarın tanıdığı wow diyecek kimse yok :)

Başkan :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt