Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.125
- 5.846
- 1.513
Üstün tutmadım başüstü takımları bizden daha iyi ama sıralama 6,7,8 diye gitmeye başladıgı zaman ligin seviyesi bizimle aynı.Sadece futbol olarak konusuyorum yoksa stadlar,taraftarın ilgisi,pazarlama apayrı bi boyut.Madem o kadar iyi orta sıra Alman takımları Uefada gelen geçen nasıl tokatladı?Sloven Liberek Alman 5. olan takımı (freiburg) geçip gruplarda 2. oldu.Bak Sloven Liberek diyorum anla artık durumu.
Mainz dediğin takım uefa sıralamasında 109. Sırada senin Gençlerbirliğin ilk 200 de yok listeye girememiş.
Evet gerçekten aynı seviyedeler .Almanlari gelen giden tokatlamis ama sıralamaya baktığımızda hiç öyle görünmüyor. Türk takımlarının eline vermişler genelde acı ama gerçek.
Senin kafan yapında Türk futbolunu hatta devleti yonetenlerle aynı sanırım.
Hiç calışmazlar, yanlışları düzeltmezler, adaletli değillerdir, hep çalarlar, işler hep ahbap Çavuş iliskisiyle yürür, ama lafa gelince;
Biz almandan da iyiyiz ingilizden de. Onlardan hiç eksiğimiz yok derler. UEFA ya kafa tutarlar. CAS ı saymazlar dernek derler. Kısacası kendi cöplüklerinde horozlanırlar işte.