Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstün tutmadım başüstü takımları bizden daha iyi ama sıralama 6,7,8 diye gitmeye başladıgı zaman ligin seviyesi bizimle aynı.Sadece futbol olarak konusuyorum yoksa stadlar,taraftarın ilgisi,pazarlama apayrı bi boyut.Madem o kadar iyi orta sıra Alman takımları Uefada gelen geçen nasıl tokatladı?Sloven Liberek Alman 5. olan takımı (freiburg) geçip gruplarda 2. oldu.Bak Sloven Liberek diyorum anla artık durumu.

Mainz dediğin takım uefa sıralamasında 109. Sırada senin Gençlerbirliğin ilk 200 de yok listeye girememiş.

Evet gerçekten aynı seviyedeler .Almanlari gelen giden tokatlamis ama sıralamaya baktığımızda hiç öyle görünmüyor. Türk takımlarının eline vermişler genelde acı ama gerçek.

Senin kafan yapında Türk futbolunu hatta devleti yonetenlerle aynı sanırım.

Hiç calışmazlar, yanlışları düzeltmezler, adaletli değillerdir, hep çalarlar, işler hep ahbap Çavuş iliskisiyle yürür, ama lafa gelince;

Biz almandan da iyiyiz ingilizden de. Onlardan hiç eksiğimiz yok derler. UEFA ya kafa tutarlar. CAS ı saymazlar dernek derler. Kısacası kendi cöplüklerinde horozlanırlar işte.

Senin görmediklerin değilde sadece tek bi konuya saplanmışsın ve dar bakıyosun renktaş..

Aç biraz şu acıları .. Yanıltacak senı

Renktaş herşey açık zaten ondan dolayı olmaz diyorum,bence açık bakmayan romantik davranan bu adamı isteyenler hiçbir özelligi uymuyor bu adamın ne Galatasaraya ne Lige.

Atıyorum burda siz video izliyorsunuz Alman genç çocuklara bagrıyor,cagırıyor ne hırslı adam otoriter filan diye ama karşısındaki futbolcuların şuan Galatasaray'da olan futbolcular olmadıgını gözardı ediyorsunuz.Bak ben diyim o otoriter hareketlerini burda yapsın geri teper, Türkiye de o hareketleri bizim futbolculara yapsın ta**ak oglanına çevirirler adamı sonra da kovulsun biran önce diye sahada uyurgezerleri oynarlar.Sizin anlamadıgınız bu Milka Sütlü Çikolata yemek ayrı bişey Acılı adana yemek ayrı bişey.Türk futbolcusunu hala tanıyamamışsanız diyecek bişey yok.

Tuchel'i getirip kayda değer bir riske giren Başkan'ın Ragnick'i de ikna edip sportif direktör olarak getirmesi kendisine yakışır bir hareket olur.

Forumda dizi önerilerinin yapıldığı bir başlık var mı bulamadım vardı sanki yeri degil ama kusura bakmayın

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Hitzfeld'i kariyerini tartışmaya gerek yok ama adam gelmiş 65 yaşına. Bu saatten sonra başarılı olur, başarısız olur çokta takacağını zannetmiyorum adamın. Gelip emekli ikramiyesini alıp gider. Ama Tuchel öyle mi? Adam kendini kanıtlamak için, CL'de başarılı olmak için gecesini gündüzüne katıp çalışır. Çünkü o da biliyor, bizde iyi olursa gelecekte Bayern falan havada kapar.

dünya kupasında parlama açısından değil olay... giden ve gitmeyen isimler belli... kulüpler dünya kupasını takip ediyor... orda parlayanlar farklı noktalara gelecek diğer kalanlar farklı kulüplere gidecek... dünya kupasına gitmeyecek futbolcular da bu transfer trafiğine göre kendilerine yer bulacak...

diego neden dünya kupası öncesi imzalamadı fenerle????... sonuçta gitmiyor, fener de dünya kupasından futbolcu almayacak... ancak tüm trafiğin şekillenmesini bekliyor...

diyorsun ki kalacak çöpleri bekliyoruz yani :)

Cumleten selamlar. Ben Lucescu gelmediginde vardir bi hayir demiştim. umarim tuchel bizim icin hayirli olur. Bir cok renktasin benim gibi heyecanlandigini görüyorum. Hic gundemde yokken burada birkac arkadasin yazismalarini okurken 'tamam dedim ya boyle bir adama ihtiyacimiz var. Kariyeri basarilarla dolu ulkemize para icin gelecek bizi kucumseyecek bir dinazordansa hirsli, azimli, basariya ac, kafasi calisan bir taktisyeni gencte olsa teecih ederim. Benim de korkularım var. Giovanni Dos Santos 18 yasinda ulkemize geldiğinde gerzek bir spor yorumcusu onun icin 'Bal yapmayan ari' tabirini kullandı. Ardindan ayni cumleyi bir coklarinda en son da nozkm taraftarimizdan duymaya basladik. Resmen harcadik cocugu ve gonderdik. Simdi bu adam icin de bir kac maglubiyetten sonra taraftarimizin sahip cikmasi gelecegimizi kurtaracaktir. Eger bu adama da gerektigi kadar sabretmezsek 'tabii eger gelirse' uzun yillar bizden bi yol olmaz...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mainz dediğin takım uefa sıralamasında 109. Sırada senin Gençlerbirliğin ilk 200 de yok listeye girememiş.

Evet gerçekten aynı seviyedeler .Almanlari gelen giden tokatlamis ama sıralamaya baktığımızda hiç öyle görünmüyor. Türk takımlarının eline vermişler genelde acı ama gerçek.

Senin kafan yapında Türk futbolunu hatta devleti yonetenlerle aynı sanırım.

Hiç calışmazlar, yanlışları düzeltmezler, adaletli değillerdir, hep çalarlar, işler hep ahbap Çavuş iliskisiyle yürür, ama lafa gelince;

Biz almandan da iyiyiz ingilizden de. Onlardan hiç eksiğimiz yok derler. UEFA ya kafa tutarlar. CAS ı saymazlar dernek derler. Kısacası kendi cöplüklerinde horozlanırlar işte.

Beni filan geç konuyu saptırma futbol konuşuyoruz ona göre davran,gaipten şeyler uydurma .Bayern,Dortmund vs ayrı takımlar herhalde bizden üst seviyede olacaklar Fenerbahçeyle Galatasaray Şampiyonlar liginde final mi oynadı?Ben başaltı takımlar için konuşuyorum hem de türkçe ama anlamıyorsun futbolun pazarlama,taraftar,stad,organizasyon vs gibi şeylerinden bagımsız Türkiyede ki başaltı takımlarla Alman başaltı takımları aynı seviyededir.2,3 sene önce Şikeciler Alman 4.cüsü o çok övülen, Almanya liginde fırtına gibi esen Glaghbach'ı maymun etti kendi sahasında aradaki kalite farkı Şikeciler-Çaykur Rize maçından farksızdı.Bana gerçek verilerle konuş sahada ki futbolla konuş şuan için boş konusuyorsun.

diyorsun ki kalacak çöpleri bekliyoruz yani :)

yine anlatamadım :P

diyorum ki... dünya kupası tüm dünyadaki transferler için belirleyici olacak... orada oynayan olsun oynamayan olsun transfer yapacak herkes dünya kupasının bitimini bekliyor diyorum... bu futbolcu da olur teknik direktör de...

arkadaslar bu sene icin demek veya bu sene cok onemli demek veya dorduncu yildiz cok onemli demek ne demek allah askina.

ben bu mantigi anlamiyorum.

nedir bu dorduncu yildiz muhabbeti. cocuk mantigi.

ne fark eder dorduncu yildizi simdi takmak veya bir sene sonra takmak. tabii gonul ister sampiyon olalim ama dorduncu yildizi takana 3 ekstra sampiyonluk vermiyorlar.

yani demek istedigim onumuzdeki senenin sampiyonlugunun ne bileyim 2017deki veya 2036daki sampiyonluktan hicbir farki yok.

sampiyonluk sampiyonluktur.

sacma bir yildiz isi cikardilar basimiza.herkes dorduncu yildiz diyor. birkac sene oncesine kadar bu sacma yildiz sistemi yoktu bile.

bana cok sacma geliyor.

bu arada kusura bakma renktas. mesajdan alinti yaptim ama sana direk degil bu mesaj. boyle bircok mesaj gordumde bir cevap yazmak istedim.

çünkü o 4. yıldız bu sene alınmazsa gelecek olan td'ye yazık edecekler.

Jorge Jesus çok sevdiğim bir tarz.

Motivasyon 10 numara

Rakipleri gıcık eden tarz demeçler-10 numara

Taktik Bilgisi-üst düzey

Oyun içi hamleler-gayet iyi

Tek sıkıntı çok final kaybetti. O da Benfica Laneti zaten. :D

Eger gerçekten adaylar Hitzfeld,Jesus ve Tuchel ise. Ne yazıkki Tuchel geride kalır. Jorge Jesus gelsin İzmirden İstanbula gider Havaalanında karsılarım. Ama şunu söyleyeyim Tuchelde,Jesusda,Hitzfeldde bu takıma bence direk sınıf atlatabilecek hocalar.

[attachment=11168:upload_2014-6-21_22-54-35.jpeg]

images

İstemeyelim de taş mı olalım ?

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-21_22-54-35.webp
    upload_2014-6-21_22-54-35.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 224
Beni filan geç konuyu saptırma futbol konuşuyoruz ona göre davran,gaipten şeyler uydurma .Bayern,Dortmund vs ayrı takımlar herhalde bizden üst seviyede olacaklar Fenerbahçeyle Galatasaray Şampiyonlar liginde final mi oynadı?Ben başaltı takımlar için konuşuyorum hem de türkçe ama anlamıyorsun futbolun pazarlama,taraftar,stad,organizasyon vs gibi şeylerinden bagımsız Türkiyede ki başaltı takımlarla Alman başaltı takımları aynı seviyededir.2,3 sene önce Şikeciler Alman 4.cüsü o çok övülen, Almanya liginde fırtına gibi esen Glaghbach'ı maymun etti kendi sahasında aradaki kalite farkı Şikeciler-Çaykur Rize maçından farksızdı.Bana gerçek verilerle konuş sahada ki futbolla konuş şuan için boş konusuyorsun.

Boş konuşan sensin.

Ben sana Uefa takım siralamalarina göre konuşuyorum.

Stadlarina yayınlarına girmeden sadece futbola bakarak konuşuyorum.

Sen gitmiş bana Şikecilerin bir maçını örnek gösteriyorsun. Genele bak istersen.

O başaltı dediğin takımların siralamalarina bak avrupada oynadığı maçlara bak.

Yıldırım Demirören gibi konuşuyorsun.

Adaylarımız doğru ise güzel adaylar.

Hangisi gelirse gelsin bizim açımızdan iyi olur.

Benim gönlümdeki sıralama Jesus-Tuchel-Hitzfeld şeklinde.

Hayırlı olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt