Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli'den başka nasıl hoca yok.? Juande Ramos gibi bir adam var.Hemde Dnipro da.Al getir çok mu zor.? Denizli gibi ömrü orda burda geçmiş biri bizi bir yere getirmez.Günü kurtarırsın ancak.

Dnipro'dan ayrildi renktas suan bosta.Kesinlikle baska bi adam bakmaya gerek yok kariyerse kariyer.hucum futboluysa hucum futbolu,basariysa basari adamda.Bu takimi anca o toplar Juande Ramos gelmeli.

Yeminle sinirlerim alt üst oldu. En çokta şu 3puan.com denilen siteye küfür ettim. İkidir taraftarı beklentiye sokuyorlar. Yok Lucescu %99.9 Galatasaray'da! Yok yeni hoca Tuchel falan gibi salladılar. Biz de büyük beklentiye girdik.

3.puan com bildigin fotomaç. önüne gelen site açiyor.

Mustafa Denizli gelir bu saatten sonra. en ucuzu ve hayirlisi o olur.

Mustafa Denizli'ye kötü teknik direkör demek büyük bir yanlış olur. Ama ben Lucescu dışında yaşlı teknik adam istemiyorum arkadaş. Yeter yahu Denizli de gelip seneye gidecek ve yine teknik direktör arayacağız. İlla yerli teknik adam gelecekse ben Tolunay Kafkas'ın olmasını isterim. Gittiği her takımda farkını ortaya koydu. O da tıpkı Tuchel gibi hırslı, ama tabi yakışıklı olmadığı için bir çoğunuz sıcak bakmayabilirsiniz. Ben isterim açıkcası. Ligi avucunun içi gibi biliyor. Ayrıca Galatasaray geçmişi olan bir adam. Ersun Yanal fener'i şampiyon yaptıysa Tolunay Kafkas da bizi şampiyon yapar. Ersun'dan neyi eksik.

şu adayları tekrar yazalım.hitzfeld,jesus,zidane,ramos..4üne de hayır denmez.

en az bi 10 gun daha uzadi bu is, oldu Temmuz :S

Son yaşananlardan sonra yeni teknik direktörün Mancini gitmeden önce belli olduğuna inanıyorum.Lucescu,Tuchel falan hikaye.

denizli ile ilgili bi gelişme yokmuş.zaten başkan da dedi ilgilenmiyoruz diye.yabancı gelir.ramos olsun bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt