- 16 Haziran 2010
- 204.772
- 157.091
- 6.838
Hemen pes etmeyin, en iyisini almak icin mucadele ve gayret gostermek lazim, gerekirse 10 gun daha uzasin, illa hoca olsun diye cop tenekesine de gerek yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal bütün kredisini sıfırladı 1 senede yaptıklarıyla. Yönetim değişikliği, geçen yaz beceriksiz transferler, Terim'in gönderilmesi, Mancini'nin taleplerinin yerine getirilmemesi derken şimdi de bir aydır görüşülen bütün hocalardan red cevabı alıyor. Bu sene şampiyonluk veya CL'de en az Çeyrek göremezsek işi çok zor.
CL de ceyrek final zaten imkansiz, bunu sakin aklinizin ucundan bile gecirmeyin, 5+3 diye bir kural var, elimiz kolumuz bagli.. Gruptan cikarsak bayram ederiz zaten..
Bırakmalı artık. İş bitirici,işi iyi bilen adamlara yerini bırakmalı. Yoksa işimiz iş değil.
FT,hükumete ve TFF'ye böyle bir yanlış yapmazGalatasaray'a her türlü yaptı orası ayrı.

Fatih hoca gelirse kimse şaşırmasın ben size söyleyeyim.
Yanlışları elbette oldu.Bunlar oturup konuşulup çözülebilecek şeyler.Sonuçta beğenirsiniz beğenmezsiniz Galatasaray tarihinde her zaman yer alacak.Başkanda böyle sinyaller gördüm.Kendi hissiyatım
Drogba bu sezonu bizim için idare edebilir mi futbolcu menejer olarak.
Deschamps,Fransa milli takımın başında değil mi?
Fatih hoca gelirse kimse şaşırmasın ben size söyleyeyim.
Yanlışları elbette oldu.Bunlar oturup konuşulup çözülebilecek şeyler.Sonuçta beğenirsiniz beğenmezsiniz Galatasaray tarihinde her zaman yer alacak.Başkanda böyle sinyaller gördüm.Kendi hissiyatım
Saka yapiyorsundur umarim
Drogba bu sezonu bizim için idare edebilir mi futbolcu menejer olarak.
edemez cünkü juve ile anlasti futbolcu-yardimci hoca olarak