Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa denizli

Hikmet karaman

Tolunay kafkas

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler hatırlayın Fatih Terim'in gidişini. O gece Beyaz Futbol Özel programı yapıldı. Rasim Ozan bağlandı ve kesinlikle Mancini olmayacak bilgi aldım dedi. Ondan sonra ki süreçte sosyal medya da Bielsa ismi dolaştı ve başkan Bielsa'yı istedik ve olmadı dedi. Rasim Ozan'ın Mancini olmaycak açıklamasının ardından 5 gün geçmemişti ki Mancini Galatasaray'a imza attı. Mancini gittiğinde de hoca hazırdır. Bu da Mustafa Denizli'dir diye düşünüyorum.

Mustafa Denizli 1980 li yillarin futbolunu oynattiyor, hic göze hos gelmeyen cok SIKICI maclar bizi bekliyor demektir...

Beyler hatırlayın Fatih Terim'in gidişini. O gece Beyaz Futbol Özel programı yapıldı. Rasim Ozan bağlandı ve kesinlikle Mancini olmayacak bilgi aldım dedi. Ondan sonra ki süreçte sosyal medya da Bielsa ismi dolaştı ve başkan Bielsa'yı istedik ve olmadı dedi. Rasim Ozan'ın Mancini olmaycak açıklamasının ardından 5 gün geçmemişti ki Mancini Galatasaray'a imza attı. Mancini gittiğinde de hoca hazırdır. Bu da Mustafa Denizli'dir diye düşünüyorum.

hayır hazır olan hoca lucescuydu bu sefer ama o işte yattı malesef

Martin O'neill,Jorge Jesus,Hitzfield,Ramos gibi hocalar olmuyorsa 3.sınıf Hollandalı hocalar yerine Denizli en mantıklı hamle olur cidden.Gelsin.

mustafa denizli bu yönetimle çalışabilir mi o da bi soru işareti bende açıkçası.

Kafasının dikine giden bi adam.

Ayrıca Avrupa kupası deneyimleri kötü.

iyi hoca ligte başarılı olur ama yinede o da bi risk

eğer riske gireceksek bu denizli olmasın.

Aslında Şampiyonlar Ligi'ndeki en büyük başarıyı da en kötü başarısızlığı da gören Mustafa Denizli. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final görmüş biri ve sıfır puan almış da biri. Beşiktaş kariyerini ben başarılı sayıyorum, başkanı Yıldırım Demirören bir kulüp ile iki kupa kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmak kolay değil. Eğer Galatasaray'daki Büyük Mustafa olarak gelecekse gelsin( yani sürekli atak düşünen 3-0 yenilgiyi 5-0 yenerek kapatırız diyen) ama Fenerbahçe'deki ve Beşiktaş'taki kötü futbolu oynatan Hey Sexy Lady Mustafa Denizli gelmesin.

Quique Sánchez Flores

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r-dJZ234Mlw[/media]

Zidane'ı koparsak getirsek keske.Efsane bir hamle olur valla.Hem Fransızız neticede.Kanımızda var.Gelsin Zidane.Uyumlu oluruz.

Aldığı ücret baya düşükmüş.Yanlız biz dk sonrasına bırakırsak bu senenin altından kimse kalkamaz.Bi seneyi çöpe atmış olacağız bana göre.Hadi süper ligte şampiyon olamasak koymaz da Avrupa da her zaman beklenti içindeyim ben.

Fransa bu sene maksimum çeyrek görür bence. 4-5 Temmuz gibi elenirler yani. 10 Temmuz gibi de takımın başına geçer. O zamana kadar da yardımcıları takımın fizik yüklemesini yapmış olur. Dandik bi hoca geleceğine 10 gün daha beklemeyi tercih ederim açıkçası.

Mancini' yi ilk günden beri istemedim, ama sanırım o bile şu an ismi konuşulanlardan iyi.. Büyük sıkıntı..

Aslında Şampiyonlar Ligi'ndeki en büyük başarıyı da en kötü başarısızlığı da gören Mustafa Denizli. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final görmüş biri ve sıfır puan almış da biri. Beşiktaş kariyerini ben başarılı sayıyorum, başkanı Yıldırım Demirören bir kulüp ile iki kupa kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmak kolay değil. Eğer Galatasaray'daki Büyük Mustafa olarak gelecekse gelsin( yani sürekli atak düşünen 3-0 yenilgiyi 5-0 yenerek kapatırız diyen) ama Fenerbahçe'deki ve Beşiktaş'taki kötü futbolu oynatan Hey Sexy Lady Mustafa Denizli gelmesin.

katılıyorum.Sonuna kadar o 3-0 ı 5-0 la kapatan hocayı hepimiz istiyoruz.O zaman yalvarırızda zaten.Ama artık aynı tempoda,güçte,sıhhatte değil.Simione gibi bişey lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt