Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal, adam 90 yasinda :D

modern futbol nedir bilmiyor ki..

bende o yüzden istemiyorum, hani gittigi takimlarda modernlik isigi verse, gelsin derdim. Ama böylece cok geride kalmis futbol izlicez, türkiye icin belki yeterli bile olabilir, biz cünkp 20 yil gerideyiz, ama Avrupada büyük hüsran yasariz, ben istemem 0 cekerek ayrilmamizi.

Fransa bu sene maksimum çeyrek görür bence. 4-5 Temmuz gibi elenirler yani. 10 Temmuz gibi de takımın başına geçer. O zamana kadar da yardımcıları takımın fizik yüklemesini yapmış olur. Dandik bi hoca geleceğine 10 gün daha beklemeyi tercih ederim açıkçası.

Jesus,Ramos gibi adamlar gelecekse eğer beklemek olmaz.Yok Denizli gibi adamlar gelecekse eğer Dk'dan sonrasını beklemek daha hayırlı olur.

Bu arada Löw filan gelmesin,pis herif.

An itibariyle 10 tane yeni t.d. konusu acilmistir, bi rahat durun yahu iyice kirlettiniz forumu, 1000 tane yeni konu acilirmi 1 haftada?

Herkes burada konussun iste TD kim olacak diye, pat put yeni konu aciliyor, kim nerede ne konusuyor belli degil, iyice dagildi forum..

Mustafa Denizli 1980 li yillarin futbolunu oynattiyor, hic göze hos gelmeyen cok SIKICI maclar bizi bekliyor demektir...

Keşke Mustafa Denizli ilk zamanlarında oynattığı futbolu oynatsa , Almanya'da bile hücum futboluyla övgü topladı. Ancak sonradan ne olduysa Lucescu'dan beter savunmacı haline geldi. Capello'yu mu örnek alıyor kendine anlamadım ki. Capello da öyle hücum futbolunu öğrettiği İspanya'ya tekrar döndüğünde defans oynatıyor diye kovulmuştu.

Jesus,Ramos gibi adamlar gelecekse eğer beklemek olmaz.Yok Denizli gibi adamlar gelecekse eğer Dk'dan sonrasını beklemek daha hayırlı olur.

Bu arada Löw filan gelmesin,pis herif.

Cidden ya ne Löw'ü.

Hem overrate hem de o hareketini her gördüğümde tiksiniyorum kendisinden.

Zidane gelsin karizması yeter :D Selçuk efendi oynamasın bakalım bir bakışı yeter valla düzgün oynaması için :D

@Bunyamin Arslanli

Dün akşam Tuchel'in yem olduğundan, aslında başkanın daha önceden taraftarda hayal kırıklığı yaratacak td'lerden biriyle anlaştığını söylemişti.Gidişat dick, jol, spalletti herhalde.

hoca:yok

sponsor: yok

transfer :yok

taraftar beklentisi: şampiyonluk&avrupada başarı

tarih: olmuş 24 haziran

Olcan ile anlasmısız ama hoca icin onu da bekletiyoruz günlerdir.Yahu acıklayın cocugu.Korkarım onu da kaybedecegiz.((

mustafa denizli bu yönetimle çalışabilir mi o da bi soru işareti bende açıkçası.

Kafasının dikine giden bi adam.

Ayrıca Avrupa kupası deneyimleri kötü.

iyi hoca ligte başarılı olur ama yinede o da bi risk

eğer riske gireceksek bu denizli olmasın.

5 yabancili bir sistemde ilk hedef lig sampiyonlugu olmalidir. avrupa da - kim gelirse gelsin - en fazla gruptan cikariz.

adaylardan hangisinin lig sampiyonu yapma ihtimali daha büyüktür?

cevap: denizli

tartisma bitmistir :p

Dünyanın en iyisi olsada gelmesin.Pis herif her gördüğümde midem bulanıyor.

Ki değil zaten.

Almanya o kadro ile hala kupa alamadı bu adam ile.

Neuer-Boateng-Hummels-Lahm-Bastian-Kroos-Özil-Draxler-Götze-Reus-Müller

kadroya bak be 2012'de İtalya gibi Pirlo dışında eski ihtişamından uzak takıma elendi ezile ezile hem de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt