Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.379
- 7.242
- 2.358
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin küme düşeceğini biliyorda ondan mı böyle davranıyor başkan anlamadım ki yoksa göz göre göre kendi kuyusunu kazıyor
Gelme ihtimali çok çok düşük o zaman.
fenerin küme düşeceğini biliyorda ondan mı böyle davranıyor başkan anlamadım ki yoksa göz göre göre kendi kuyusunu kazıyor
Başkanın kafasında Löw ve Klinsman var heralde. İkisinin de bizde tutunabileceğini sanmıyorum.
onu herkes biliyor çağrıcım ve başkan da rahat o yüzdenD ama şenol hocanın bursası ve trabzon yeni sezonda zorla bizi fener ve bjk olmasa bile.e o kadar da olsun.
![]()
abi fener küme düşse nolur.Biz sadece fener için mi bu ligteyiz ?
açık konuşmak lazım fenerden beşiktaştan başka takım mı var zorlayacak? fener düşer bjkde eksi puan alır
Baya düşük hem de. Ama Fransa'dan aldığı para 1.8-2m€ civarı. Bu rakamı yüksek tutarsak belki DK'dan sonra yeni bi macera için aklını çelebiliriz. Kontratı da 2016'ya kadar Fransa'da.
ikisi de cöp
ciddi anlamda cöp yani
milli takim haric basarilari yok (milli takimdaki basarilari da tartisilir)
baskan macerayi birak ve denizli'yi getir
suan ki sartlar icerisinde en iyi aday denizli'dir
rte izin vermez fenevin düşmesine eksi puan alır fb yada aklanır ezikler
açık konuşmak lazım fenerden beşiktaştan başka takım mı var zorlayacak? fener düşer bjkde eksi puan alır