Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin küme düşeceğini biliyorda ondan mı böyle davranıyor başkan anlamadım ki yoksa göz göre göre kendi kuyusunu kazıyor

Başkanın kafasında Löw ve Klinsman var heralde. İkisinin de bizde tutunabileceğini sanmıyorum.

offf yaa senol günes'i kacirmamaliydik

madem mancini'yi yollamayi düsünüyorlardi, o zaman senol günes ile anlasilmaliydi

luce ve tuchel olmadigina göre en iyi aday denizli...

ligi ve takimi cok iyi taniyor, ayrica 10 numaralari her zaman cok iyi kullanmayi becermistir (revivo, sergen, tümer, delgado vs.), bizde de en iyi 10 numaralardan biri var... takimi sneijder'in etrafinda kurup basarili olacaktir

denizli 1-2 sene götürür bu isi

fenerin küme düşeceğini biliyorda ondan mı böyle davranıyor başkan anlamadım ki yoksa göz göre göre kendi kuyusunu kazıyor

onu herkes biliyor çağrıcım ve başkan da rahat o yüzden:DD ama şenol hocanın bursası ve trabzon yeni sezonda zorla bizi fener ve bjk olmasa bile.e o kadar da olsun.:)

Gelme ihtimali çok çok düşük o zaman.

Baya düşük hem de. Ama Fransa'dan aldığı para 1.8-2m€ civarı. Bu rakamı yüksek tutarsak belki DK'dan sonra yeni bi macera için aklını çelebiliriz. Kontratı da 2016'ya kadar Fransa'da.

Başkanın kafasında Löw ve Klinsman var heralde. İkisinin de bizde tutunabileceğini sanmıyorum.

ikisi de cöp

ciddi anlamda cöp yani

milli takim haric basarilari yok (milli takimdaki basarilari da tartisilir)

baskan macerayi birak ve denizli'yi getir

suan ki sartlar icerisinde en iyi aday denizli'dir

Löw'den nefret ediyorum.Pis herif.Allah saklasın.Hasortman Aykut gelsin Löw gelmesin arkadas.

Baya düşük hem de. Ama Fransa'dan aldığı para 1.8-2m€ civarı. Bu rakamı yüksek tutarsak belki DK'dan sonra yeni bi macera için aklını çelebiliriz. Kontratı da 2016'ya kadar Fransa'da.

Aldığı ücret baya düşükmüş.Yanlız biz dk sonrasına bırakırsak bu senenin altından kimse kalkamaz.Bi seneyi çöpe atmış olacağız bana göre.Hadi süper ligte şampiyon olamasak koymaz da Avrupa da her zaman beklenti içindeyim ben.

ikisi de cöp

ciddi anlamda cöp yani

milli takim haric basarilari yok (milli takimdaki basarilari da tartisilir)

baskan macerayi birak ve denizli'yi getir

suan ki sartlar icerisinde en iyi aday denizli'dir

mustafa denizli bu yönetimle çalışabilir mi o da bi soru işareti bende açıkçası.

Kafasının dikine giden bi adam.

Ayrıca Avrupa kupası deneyimleri kötü.

iyi hoca ligte başarılı olur ama yinede o da bi risk

eğer riske gireceksek bu denizli olmasın.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uyR4dfHG0y8[/media] Hey Sexy Lady'den önce bir de Jesus'u deneyelim yahu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt