Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen pes etmeyin, en iyisini almak icin mucadele ve gayret gostermek lazim, gerekirse 10 gun daha uzasin, illa hoca olsun diye cop tenekesine de gerek yok..

Aysal bütün kredisini sıfırladı 1 senede yaptıklarıyla. Yönetim değişikliği, geçen yaz beceriksiz transferler, Terim'in gönderilmesi, Mancini'nin taleplerinin yerine getirilmemesi derken şimdi de bir aydır görüşülen bütün hocalardan red cevabı alıyor. Bu sene şampiyonluk veya CL'de en az Çeyrek göremezsek işi çok zor.

Bırakmalı artık. İş bitirici,işi iyi bilen adamlara yerini bırakmalı. Yoksa işimiz iş değil.

CL de ceyrek final zaten imkansiz, bunu sakin aklinizin ucundan bile gecirmeyin, 5+3 diye bir kural var, elimiz kolumuz bagli.. Gruptan cikarsak bayram ederiz zaten..

Seneye de yönetimin basiretsizliği yüzünden başarısız bi sezon geçirirsek çatlak sesler çıkmaya başlar divandan da. Maksimum 2 haftası var kendisini kurtarabilmesi için.

Bırakmalı artık. İş bitirici,işi iyi bilen adamlara yerini bırakmalı. Yoksa işimiz iş değil.

Öyle birisi yok şu anda camiada. Adnan Öztürk falan demeyin, Polat'tan farksız olur sonu.

ünal başgan lucescunun kapısına mı yatar yalvarır mı ahmedova mı yalvarır bilmem kurtuluşu lucescu şuan

FT,hükumete ve TFF'ye böyle bir yanlış yapmaz :) Galatasaray'a her türlü yaptı orası ayrı.

Yanlışları elbette oldu.Bunlar oturup konuşulup çözülebilecek şeyler.Sonuçta beğenirsiniz beğenmezsiniz Galatasaray tarihinde her zaman yer alacak.Başkanda böyle sinyaller gördüm.Kendi hissiyatım

td alamıyonuz bari olcan veya töreyi falan alın da taraftar oyalansın biraz :asd:

Şu saatten sonra tek olumlu olay.Fener'in 17 Temmuz'daki davasından çıkacak olumlu sonuç olur.Onun dışında bu sezondan cacık olmaz gibi.

Fatih hoca gelirse kimse şaşırmasın ben size söyleyeyim.

biri böyle bişey olacağını söyledi,yolların tekrar kesişeceğini. 2012 deki fatih terime evet derdim ama önce GS dan özür dilemeli. bizi şampiyon yaptıktan sonra onu kovmak zevkli olurdu.:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt