Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is daha bitmedi ya. :( Ben bu Adami inanilmaz seviyorum Fatih, tam aradigmiz Adam yani, so richtig der Typ für Galatasaray.

Denizli gibi kazma gelmesin de...:/

Hab mir die 1 stündige Reportage angeschaut, die er bei der Algemeinen Zeitung gegeben hatte.

War beeindruckt aber hatte und habe trotzdem bedenken darüber wegen seiner Intergration in unserer Liga und Mentalität.

Almanya için ama geleceği var bu tuchelin kesinlikle bence.

Hab mir die 1 stündige Reportage angeschaut, die er bei der Algemeinen Zeitung gegeben hatte.

War beeindruckt aber hatte und habe trotzdem bedenken darüber wegen seiner Intergration in unserer Liga und Mentalität.

Almanya için ama geleceği var bu tuchelin kesinlikle bence.

Ich habe mir fast alle seine Videos,Interviews etc. angeschaut, bin so begeistert von dem...

Tabi risk var, ama tutarsa efsane olabillir burda... Neyse Yönetim'dan fazla beklentim yok, Denizli gelecek gibi görünüyor.. :(

Mustafa Denizli'nin son 20 yildaki Avrupa karnesi:

2008-09 sezonunda Besiktas'la UEFA Kupasi 1. turunda Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilerek elendi. Yanlis anlasilma olmasin Metalist, Manchester United degil. Bu da Besiktas'in ligde sampiyon oldugu sezon, zirve yani.

2009-10 sezonunda Sampiyonlar Ligi'nde 6 macta 1 beraberlik, 1 galibiyetle -5 averajla grup sonuncusu.

Hakikaten de insan bu istatistiklere bakinca gelsin de bizi basaridan basariya kostursun, tam Galatasaray'in hedeflerine uygun bir secim diye dusunuyor, degil mi?

Güzel kardeşim biz boşuna burda kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Başkanın ağzından Mustafa Denizli gelecek diye bir şey çıktı mı? Zaten adam yabancı teknik adam getireceğiz dedi defalarca. Yani rahat olun. :ka19:

Edit: Ama yabancılar arasında Martin Jol falan da var diyorlar. Öyle birisi gelirse işte o zaman da keşke Mustafa Denizli gelseydi deriz.

Samet Aybabaya nedersiniz? en azindan menemen yeriz ...

samet-aybaba-n%25C4%25B1n-g%25C3%25B6zleri_324599.jpg

2008-09 sezonunda Besiktas'la UEFA Kupasi 1. turunda Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilerek elendi. Yanlis anlasilma olmasin Metalist, Manchester United degil. Bu da Besiktas'in ligde sampiyon oldugu sezon, zirve yani.

2009-10 sezonunda Sampiyonlar Ligi'nde 6 macta 1 beraberlik, 1 galibiyetle -5 averajla grup sonuncusu.

Hakikaten de insan bu istatistiklere bakinca gelsin de bizi basaridan basariya kostursun, tam Galatasaray'in hedeflerine uygun bir secim diye dusunuyor, degil mi?

Lig karnesi nasıl? Ve denizli ile avrupada yarı final oynadık . Denizli ile uzun vaadede yola cıkmam ama 1 sene için düşünürüm 4cü yıldız için.

Seneyede lucescu veya 1 sene tatil yapmak isteyen tuchel mi gelir bilmem artık.

Benim ortaya karışık Halit. :D

Okul, kız hepsi bir arada 2-3 aydır.

Hepsini birden düşünmekten doğru düzgün giden yok yani.

Esasında hiçbirinin kıymeti yok.Daha kötüsünü yaşayınca bunlar değersiz kalıyor kardeşim.Allah kötüsünü yaşatmasın.Dikkat et bazı şeyleri takmamalısın.

Böylece TD konusunda en az iki hafta daha birsey olmaycak, ulan ne güzel Tucheli alsaydik 20 yil hocalik yapardi bizde

mancininin city ile şampiyonlar ligi karnesini de biliyorduk ama bize geldi gruptan çıkardı

devler arenasında futbol her sezon değişiyor teknik direktörlerin elindeki kadrolar da , böyle kıyaslarla bir yere varılmaz , kim gelirse gelsin avrupada başarılı olacağının garantisi yok -hele 8 yabancıyla- ama mustafa denizlinin ligde başarısız olmayacağı kesin

ayrıca kharkiv maçında e.sağlam vardı

Hala tuchelden umitliyim gelebilir dinlenmek bahane degil israr edersek olur

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ich habe mir fast alle seine Videos,Interviews etc. angeschaut, bin so begeistert von dem...

Tabi risk var, ama tutarsa efsane olabillir burda... Neyse Yönetim'dan fazla beklentim yok, Denizli gelecek gibi görünüyor.. :(

Denizli gelsin ya. 1 sene kalır zaten maximum 4cü yıldız için. Seneyede umarım luce gelir veya tuchel artık.

Bence en mantıklı secenek gibi duruyor.

Böylece TD konusunda en az iki hafta daha birsey olmaycak, ulan ne güzel Tucheli alsaydik 20 yil hocalik yapardi bizde

nuri sendeki tuchel sevgisini bendeki gökhan inler isteğine benzettim.bir ara istemiştik onu, dakika başı foruma bakardım ben de.duyumcular da verirdi gazı.gelmesini çok istemiştim ama olmadı tabi.

Herkesin istediği bir adam var demek ki.Bizde zamanın da Shaqiri'yi az istemedik.

Denizli gelsin ya. 1 sene kalır zaten maximum 4cü yıldız için. Seneyede umarım luce gelir veya tuchel artık.

Bence en mantıklı secenek gibi duruyor.

Acikcasi ben böyle bir sey düsündum, ama Denizli 4 Yildiz alirsa gitmez. yönetim hemen Sözlesmesi uzatir.

Denizli 1 YIl

sonra Tuchel ile 5 Yillik Sözlesmesi yapsak evet derdim, ama böyle bir sey olmaz...Fenerbahce ve Ersun Yanal de oldugu gibi,hemen Sözlesmesi uzatillar...

Ya neler ile ugrasiyorlar.. ya Hamza Hamzaogluna teklif edin ya Ugur Tütünekeri getirin bir sezon icin bilemedik dönersin Bülent Korkmaz yani yeter ama bu na cagresizlik :mad:

Herkesin istediği bir adam var demek ki.Bizde zamanın da Shaqiri'yi az istemedik.

Kim Shaqiriyi istemedi ki, ben bu zamanlarda burda degildim, bir Gurbetci forumdaydim Kap'a de bildirdik yanils hatirlanmiyorsam, Seref Aydin de Shaqiri GSde falan demis,sonra herkes ona laf atmis ve twitter hesabini kapatmis. :D

Kim Shaqiriyi istemedi ki, ben bu zamanlarda burda degildim, bir Gurbetci forumdaydim Kap'a de bildirdik yanils hatirlanmiyorsam, Seref Aydin de Shaqiri GSde falan demis,sonra herkes ona laf atmis ve twitter hesabini kapatmis. :D

Öyle olmuştu kardeşim,burda ki bi kaç densiz yüzünden adam foruma uğramıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt