Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acikcasi ben böyle bir sey düsündum, ama Denizli 4 Yildiz alirsa gitmez. yönetim hemen Sözlesmesi uzatir.

Denizli 1 YIl

sonra Tuchel ile 5 Yillik Sözlesmesi yapsak evet derdim, ama böyle bir sey olmaz...Fenerbahce ve Ersun Yanal de oldugu gibi,hemen Sözlesmesi uzatillar...

Denizli bırakır bence . Sağlık durumunu biliyoruz . bJk ıda şampion yapıp bırakmışdı yani yanlış hatırlamıyorsam.

Tuchel olurmu bilmem ama tahminim luce olur ki sonraki başkan ( ali dürüst?) gelirse yola devam eder luce ile.

Tuchel koltuğu başkanlık değişiminde maalesef okadar garanti olmaz gibi

Mustafa Denizli'nin son 20 yildaki Avrupa karnesi:

2008-09 sezonunda Besiktas'la UEFA Kupasi 1. turunda Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilerek elendi. Yanlis anlasilma olmasin Metalist, Manchester United degil. Bu da Besiktas'in ligde sampiyon oldugu sezon, zirve yani.

2009-10 sezonunda Sampiyonlar Ligi'nde 6 macta 1 beraberlik, 1 galibiyetle -5 averajla grup sonuncusu.

Hakikaten de insan bu istatistiklere bakinca gelsin de bizi basaridan basariya kostursun, tam Galatasaray'in hedeflerine uygun bir secim diye dusunuyor, degil mi?

Denizli'nin gelmesini istemem ama o maçta Ertuğrul bjk hocası değil miydi yav yanlış mı hatırlıyorum.

Yaa niye oyle oluyo bizde anlamiyorum haber bile yok td ilgili

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şeref Aydın ekşide yazıyor artık ama son geldiğinde artık bu işlerden uzağım filan demişti diye hatırlıyorum.O zamanlar üye değildim tabi ama okuyordum sürekli.

Çare

dg9ns.jpg

ben umudu kestim artık.. bu şikecilere 4. yıldızı el birliğiyle taktırırlar.. bizimkiler de beceriksizlikleriyle bunların ekmeğine yağ sürüyorlar sağ olsunlar..

Haldun Üstünel, Albayrak, Dürüst gibi adamlar yönetime geri dönsün, Florya'da bir birlik beraberlik havası yakalansın.İyi kötü Türk transferler de yapalım, vasat bir teknik direktörle bile götürebiliriz bu seneyi.Yeter ki takım geçen seneki ruhsuz, gamsız vurdumduymaz oynamasın.

Sergen Yalçın gelsin bir sene çalıştırsın işte. Diskoya falan gider Gaziantep'te ki gibi canı da sıkılmaz. :D

Türk gelecekse Sergen gelsin.

Lig karnesi nasıl? Ve denizli ile avrupada yarı final oynadık . Denizli ile uzun vaadede yola cıkmam ama 1 sene için düşünürüm 4cü yıldız için.

Seneyede lucescu veya 1 sene tatil yapmak isteyen tuchel mi gelir bilmem artık.

Bu kadar kisa vadeli dusunce olur mu ya? 4. yildiz diye diye takimin gelecegini tamamen cope atiyoruz. Her sene antrenor degistirmenin sonu var mi? Yok futbol tarihinde her sene antrenor degistirip de surekli basarili olan bir takim, ornegi yok. Bizim tarihimizin de en kotu donemleridir her sene teknik direktor degistirdigimiz zamanlar.

Ben anlamiyorum bu "1 seneligine gelsin" mantigini, kusura bakmayin.

Denizli'yle Avrupa'da yari final oynadigimizda o 25 yas daha genc, hirsli bir antrenordu, Derwall'in yardimciligindan yeni cikmis, Derwall'in insa ettigi takimi calistiriyordu. Kariyerinin zirvesi o, ondan sonra ileri gitmedi, geri gitti, problem o. "Tuchel bize olmaz, hangi buyuk takimi calistirmis ki" diyenler var ya, Denizli bir sonraki sezon Aachen'i Bundesliga 2.'de 7. sirada aldi, kume dusurup birakti.

Bu arada Denizli Galatasaray'in basinda toplam 4 sezonda 1 sampiyonluk kazanmisken, ve onu da Derwall'den hazir takimi devraldigi sene basarmisken, neden insanlarda gelirse cebinde 4. yildizla gelecegi gibi bir beklenti var bilmiyorum.

Ya ben çok giremiyorum bu arada. Tuchel konusunun ciddiyeti nedir? Yani dünden bugüne ne değişti de bu adam gelmiyor havası var. Sadece haberkere göre mi gelmiyor veya geliyor diyoruz?

Ya ben çok giremiyorum bu arada. Tuchel konusunun ciddiyeti nedir? Yani dünden bugüne ne değişti de bu adam gelmiyor havası var. Sadece haberkere göre mi gelmiyor veya geliyor diyoruz?

Aynen haberlere göre. Cok bütce istemis dediler ama büyük ihtimal yalandir. Bir sene dinlenmek istiyor gibi haberler cikti onlar inandirici geldi. Bunu Almanya'da daha önce de söylemisti.

Yogunluktan dolayi giremiyorsan kolay gelsin renktas.

Bunlardan bi cacık olmaz denizliyi getirin bari reziller galatasaray tarihinin açık ara en kötü yönetimi adnanın yönetim kadrosu bile bunlardan iyidi

Aysalı ayrı tutuyorum ekibi kötü

Hesap Makinesi

Batshuayi Marsilya ya transfer oluyor, antremanlara cikmis bile..

Bq6UxiDCAAAt9VQ.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt