Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eduardo santos gelsin kulüp takımı çalıştırmak istiyomuş xd

Hesap Makinesi

Selçukla burakın sabote etmiceni bilsem drogba hoca olsun derdim

Hesap Makinesi

Balotelli = Batuhan Karadeniz

Tabi ki o kadar da değil ama Avrupa'da Balotelli ne kadar abartılıyorsa, Türkiye'de de Batuhan o kadar abartılıyor daha doğrusu abartılıyordu. Neyse ki artık balonu söndü.

Denizli geleceğine Ertuğrul Sağlam'a veya, Tolunay'a şans verelim ama yabancı gelir. Umarim Klinsmann saçmalığına girişmezler.

Denizli,Shuster,Klinsman bu üçü gelmesin de kim gelirse gelsin. Düştüğümüz durumlara bak.A.Albayrak,H.Üstünel,A.Dürüst ahhhh ahhh nerdesinizz......

Tuchel'i bile ikna edemiyoruz yazıklar olsun.. Aah ah nerdesin Haldun Üstünel iş yapan adamların hepsi dışarda. .

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yabanci gelmesin Turk gelsin, Ertugrul Saglamla sampiyon oluruz bence. Bu sansi hakediyo.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Mancini/Spaletti --> Italya milli takim

Tarik'i alsak Hollanda sistemi bize cok yakisir diye düsünüyorum.

1026734_Galatasaray_SK.jpg

Bugün toplantıdan çıkan sonuç denizli olur

Hesap Makinesi

Tuchel'i bile ikna edemiyoruz yazıklar olsun.. Aah ah nerdesin Haldun Üstünel iş yapan adamların hepsi dışarda. .

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haldun iyi hoş adamdı ama bize Sneijder ya da Drogba seviyesinde bir transfer yapmışlığı da yok. O dönemle ilgili takdir ettiğim asıl konu transferlerin herkesin ağzına sakız olmadan tek gecede tık diye İstanbul'a inmeleri olmuştu.

Ertuğrul Sağlam diyenleri makineli tüfekle taramak istiyorum. Ertuğrul? Büyük takım? Sneijder, Melo? Şaka mısınız?

schuster, klismann falan geleceğine tolunay kafkas gelsin madem. düşeceğimiz kadar düştük. sportif direktörümüzde denizli olur bu seneyi böyle idare ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt