- 12 Ocak 2013
- 48.859
- 56.382
- 4.128
ünay aysal kendine arkadaş arıyor heralde bahsedilen isimler 70 yaş üzeri :mad-49:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence gelebilecek en mantıklı isim Zidane. En azından takımdaki oyuncuların saygı duyacağı bir isim.
Tolunay-Ertuğrul gibi hocalar takım üstünde hakimiyet kuramaz.
Klinsmann ve özellikle Löw bana hiç mantıklı gelmiyor. Başarısız olurlar.
Bahsedilen yaşlı isimler ise Schuster, Advocaat falan rezalet.
Eğer Lucescu ya da Tuchel ile seneye anlaşılabilirse, bu sene Mustafa Denizli idareten geçebilir ama o da insana hiç heyecan vermiyor.
Tuchel daha önceden bilmiyordum ama yazılanları okuduktan sonra çok umutlanmıştım. Gelmemesi Lucescu' dan sonra büyük hayal kırıklığı oldu.
Galiba yabanci adaylardan en uygunu Juande Ramos artik. Baska aday da kalmadi bana göre.
Türklerden de Hamza Hamzaoglu (gelemez), Ertugrul Saglam (izin vermezler), Tolunay Kafkas (olabilir).
Bide Denizli iste.
TD yok, sponsor yok, transfer yok, kamp baslayacak, 40 oyuncumuz var vs. Kötü
Bence ikna edilebilirse ki zor en doğu tercih Prandelli olur. Oyunculardan maksimum alma konusunda çok başarılı en basitinden Uifalusi ve Melo için yeri ayrıydı. Zor olması hem Prandelli dinlenmek isteyebilir hem de çok saçma bir şekilde Alman , Hollandalı ekolü diye takmış bir yönetime sahip olup halihazırda bir İtalyan'ı göndermiş olmamız.
cezayir rusyayı elerse bence capello istifa eder.capello nun başarılı olmadıgı şampiyon olmadıgı lig yok.efsane bir teknik direktör.ben capello ile anlaşırsak şampiyon olacagımızı düşünüyorum.
Sinerji, ilk alternatifin göreve baslamasi ile olusur Türkiye´de.
BIz alternatifin alternatiflerinden de dobrowskiyi yedik. Komik bir durumdayiz su anda. Panik havasi resmen.
"Birisi teklifimizi kabul etsin de göreve baslasin artik" modundayiz. Bu da bu seneden hicbirsey olmayacaginin göstergesi zaten.
Getirin Yilmaz Vural´i, biraz keyfimize bakalim.
Zidane Real Madrid B'nin başına geçmiş.
Hem B takimi hem Assistanlik (Ancelotti nin) yapacak galiba
Zidane Real Madrid B'nin başına geçmiş.