Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.336
- 9.712
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarik'i alsak Hollanda sistemi bize cok yakisir diye düsünüyorum.
![]()
3 aday var 3 ude birbirinden kotu kayip bir sene daha ve verilecek paralar tazminatlari dusunmek bile istemiyorum ... eminim ki kimsede heyecan kalmadi tuchel taraftara heyecan getirmisti en mantiklisi 1 yillik denizli macerasi olur 1 senede en iyi verim ondan alinir sadece ... yonetim de artik bu isi biraksin unal bey de yavastan yol alsin butun hedefleri projeleri ve vizyonu 1 yilda cope atti adam ustelik beceriksizlikleri ve federasyonlar uzerindeki etkisiz is bilmez gec hamleleri biktirdi beni artik
Hakan ortaya olur ancak. Üçlü defansta sağ ve soldakilerin çevik ortadakinin toparlayıcı olması lazım.
...Aysal, Tuchel defterinin kapandığını şu sözlerle ifade etti: "Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Artık diğer alternatiflere bakıyoruz. Zamanımız var. Teknik direktörlerin en meşhurunu değil, bize en uygununu alacağız."...
Üçlü defansın ortasına Hakan Balta'yı koyarsan kevgire döner o takım. Bu sistemi kaldırabilecek bir orta saha kapasitesi bizde yok. Kanatların ve orta sahadaki ikilinin de defansif anlamda ısırgan ve kompakt oynayabilmeleri gerekir ki elimizdeki oyuncularla bu imkansız. Tarık ve Alex ikilisiyle bu işin olacağını hiç sanmam zira ikisi de çok soft oyuncular. Selçuk da aynı şekilde.