Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10513327_10202993093886305_1282717668451909192_n.jpg

Bu stoperlerle bizden bi cacik olmaz, neyse teknik/taktik konulara girmim en iyisi, daha hoca bile yok, ama dusundugumde Semih ve Balta stoper olarak bizi en fazla 7. sirada bitirir. Les oturu defans hatti...

3 aday var 3 ude birbirinden kotu kayip bir sene daha ve verilecek paralar tazminatlari dusunmek bile istemiyorum ... eminim ki kimsede heyecan kalmadi tuchel taraftara heyecan getirmisti en mantiklisi 1 yillik denizli macerasi olur 1 senede en iyi verim ondan alinir sadece ... yonetim de artik bu isi biraksin unal bey de yavastan yol alsin butun hedefleri projeleri ve vizyonu 1 yilda cope atti adam ustelik beceriksizlikleri ve federasyonlar uzerindeki etkisiz is bilmez gec hamleleri biktirdi beni artik

3 aday var 3 ude birbirinden kotu kayip bir sene daha ve verilecek paralar tazminatlari dusunmek bile istemiyorum ... eminim ki kimsede heyecan kalmadi tuchel taraftara heyecan getirmisti en mantiklisi 1 yillik denizli macerasi olur 1 senede en iyi verim ondan alinir sadece ... yonetim de artik bu isi biraksin unal bey de yavastan yol alsin butun hedefleri projeleri ve vizyonu 1 yilda cope atti adam ustelik beceriksizlikleri ve federasyonlar uzerindeki etkisiz is bilmez gec hamleleri biktirdi beni artik

bu ülkede başbakan ne derse o olur. halen anlayamamakta ısrar edenlere tekrar hatırlatıyorum. saçma sapan boş bir lig bizim mücadele edeceğimiz lig. bana artık hiçbişey ifade etmeyecek türkiyedeki futbol. özellikle şike yapanların kahraman olduğu bu rezil,ahlaksız oluşum ortadan kalkmadıkça boşuna boşuna mücadele girmeye gerek yok. t. direktör şu olmuş bu olmuş hiçbir önemi yok. basksanıza kendi kendilerine itiraf ediyorlar zaten başbakan arkamızda diye. neyin futbolunu konuşacağız allahını severseniz, azıcık beyinimizi kullanalım artık. bizler bu saatten sonra figüranız bu ligde.

gitti koca bir sene daha. temmuz geliyor hoca yok transfer yok sponsor yok gidecek oyuncular hala duruyor bildiğin battık

Galiba yabanci adaylardan en uygunu Juande Ramos artik. Baska aday da kalmadi bana göre.

Türklerden de Hamza Hamzaoglu (gelemez), Ertugrul Saglam (izin vermezler), Tolunay Kafkas (olabilir).

Bide Denizli iste.

TD yok, sponsor yok, transfer yok, kamp baslayacak, 40 oyuncumuz var vs. Kötü

Klinsmann-Rijkaard

Löw- Petrolcü etkisiz eleman

Hitzfeld-emekli

Hoca adayları buysa kapatsınlar dükkanı, gerek yok boşuna milyon dolarlar vermeye.

Ah Şenol Güneş ah.

Löw,Klinsmann,Hitzfield,Tuchel,Denizli,Advoocat,Spaletti derken Temmuz geldi 10 gün sonra sezon acılıyor.Yeter yahu.Getirin artık birini.

Dick Advocaat hayırlı olsun :( :@ 4.yıldız hayal oldu :S

Mancini ile yollarını ayıran Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a Lucescu'dan sonra Thomas Tuchel de kapıları kapadı. Başkanlığı süresince önce takımı iki sezon arka arkaya şampiyon yapan Fatih Terim'in görevine son veren, ardından Mancini'ye de 8 ay sonunda kapıyı gösteren Galatasaray Başkanı'na Lucescu'dan sonra Alman hoca Tuchel de "Hayır" dedi.

Aysal, Tuchel defterinin kapandığını şu sözlerle ifade etti: "Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Artık diğer alternatiflere bakıyoruz. Zamanımız var. Teknik direktörlerin en meşhurunu değil, bize en uygununu alacağız."

DİCK ADVOCAAT: GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ DOĞRU

İsmi günlerdir Galatasaray'la anılan Dick Advocaat'a telefonla ulaşan Sabah Gazetesi, Hollandalı hocaya son durumu sordu. Advocaat'a "Üzgünüm gazetecilere konuşamam. Temaslar olduğu doğru ama şu aşamada size bilgi veremem" dedi. Advocaat, "Sneijder sizinle çalışmak istiyor mu?" sorumuza ise "Sneijder'le hep iletişim halindeyim" cevabını vermekle yetindi.(sabah)

Hakan ortaya olur ancak. Üçlü defansta sağ ve soldakilerin çevik ortadakinin toparlayıcı olması lazım.

Üçlü defansın ortasına Hakan Balta'yı koyarsan kevgire döner o takım. Bu sistemi kaldırabilecek bir orta saha kapasitesi bizde yok. Kanatların ve orta sahadaki ikilinin de defansif anlamda ısırgan ve kompakt oynayabilmeleri gerekir ki elimizdeki oyuncularla bu imkansız. Tarık ve Alex ikilisiyle bu işin olacağını hiç sanmam zira ikisi de çok soft oyuncular. Selçuk da aynı şekilde.

Başkan'dan hoca mesajları

Tuchel

“Tuchel 1 sene dinlenmek istediğini bildirdi. Teklifimiz geçerli olursa Galatasaray’da gelecek yıl çalışabileceğini söyledi. Dinlenme isteğine saygı duyduk.”

Ve diğerleri

“Diğer adaylarımız (Klinsmann, Hitzfeld, Löw) Dünya Kupası’nda. Konsantrasyonları bozulmasın diye acele etmiyorlar. Biz de soğukkanlı davranıyoruz. Ay sonuna kadar çözüp kampa yeni hocamızla gideceğiz.

Bence gelebilecek en mantıklı isim Zidane. En azından takımdaki oyuncuların saygı duyacağı bir isim.

Tolunay-Ertuğrul gibi hocalar takım üstünde hakimiyet kuramaz.

Klinsmann ve özellikle Löw bana hiç mantıklı gelmiyor. Başarısız olurlar.

Bahsedilen yaşlı isimler ise Schuster, Advocaat falan rezalet.

Eğer Lucescu ya da Tuchel ile seneye anlaşılabilirse, bu sene Mustafa Denizli idareten geçebilir ama o da insana hiç heyecan vermiyor.

Tuchel daha önceden bilmiyordum ama yazılanları okuduktan sonra çok umutlanmıştım. Gelmemesi Lucescu' dan sonra büyük hayal kırıklığı oldu.

...Aysal, Tuchel defterinin kapandığını şu sözlerle ifade etti: "Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Artık diğer alternatiflere bakıyoruz. Zamanımız var. Teknik direktörlerin en meşhurunu değil, bize en uygununu alacağız."...

:crushed::crushed::crushed:

Tuchel in alternatifi hitzfeld nasıl olur anlamıyorum. Biri kariyerinin başında diğeri sonunda. Kriteri yok Ünal'ın

Üçlü defansın ortasına Hakan Balta'yı koyarsan kevgire döner o takım. Bu sistemi kaldırabilecek bir orta saha kapasitesi bizde yok. Kanatların ve orta sahadaki ikilinin de defansif anlamda ısırgan ve kompakt oynayabilmeleri gerekir ki elimizdeki oyuncularla bu imkansız. Tarık ve Alex ikilisiyle bu işin olacağını hiç sanmam zira ikisi de çok soft oyuncular. Selçuk da aynı şekilde.

O kadroya göre yorum yaptım zaten. Bana kalsa o üçlüde Semih ilk 11 idare eder, Koray onun yedeği olur. Diğer iki oyuncuyu farklı seçmek şart.

buyuk baskanin kalibresini cok once belirtmistik ve yanilmadik

ertesi gun klupte yapilacak seylerin plani yok

tuchelin alternatifleri low ve hitzfeld diye sasirmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt