Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünay aysal kendine arkadaş arıyor heralde bahsedilen isimler 70 yaş üzeri :mad-49:

Bence gelebilecek en mantıklı isim Zidane. En azından takımdaki oyuncuların saygı duyacağı bir isim.

Tolunay-Ertuğrul gibi hocalar takım üstünde hakimiyet kuramaz.

Klinsmann ve özellikle Löw bana hiç mantıklı gelmiyor. Başarısız olurlar.

Bahsedilen yaşlı isimler ise Schuster, Advocaat falan rezalet.

Eğer Lucescu ya da Tuchel ile seneye anlaşılabilirse, bu sene Mustafa Denizli idareten geçebilir ama o da insana hiç heyecan vermiyor.

Tuchel daha önceden bilmiyordum ama yazılanları okuduktan sonra çok umutlanmıştım. Gelmemesi Lucescu' dan sonra büyük hayal kırıklığı oldu.

twitterda gördüm zidane real madrid castilla nın(b takımı) hocası olmuş malesef advokart gelicek bence malesef of offffff

Galiba yabanci adaylardan en uygunu Juande Ramos artik. Baska aday da kalmadi bana göre.

Türklerden de Hamza Hamzaoglu (gelemez), Ertugrul Saglam (izin vermezler), Tolunay Kafkas (olabilir).

Bide Denizli iste.

TD yok, sponsor yok, transfer yok, kamp baslayacak, 40 oyuncumuz var vs. Kötü

Bence ikna edilebilirse ki zor en doğu tercih Prandelli olur. Oyunculardan maksimum alma konusunda çok başarılı en basitinden Uifalusi ve Melo için yeri ayrıydı. Zor olması hem Prandelli dinlenmek isteyebilir hem de çok saçma bir şekilde Alman , Hollandalı ekolü diye takmış bir yönetime sahip olup halihazırda bir İtalyan'ı göndermiş olmamız.

Prandelli istifa etmiş.

Ne dersiniz

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Löw gelirse batariz yani bunun sakasi yok

Klinsmann bir tik onunde ama o da teknik-taktik acidan cok yetersiz

Baskan bu isi bilmiyor! Sen madem mancini'yi yollayacaktin o zaman onceden biriyle anlasmaliydin.

Mancini gecen sezon bizim icin buyuk sansti. Onun yerine bir baskasi gelmis olsaydi biz cl turunu, kupayi ve lig 2.ligini hayalimizde gorurduk!

Aklini kim celdi bilmiyorum ama COK BUYUK HATA YAPTİ VE BASKANLİGİNİ TEHLİKEYE SOKTU.

cezayir rusyayı elerse bence capello istifa eder.capello nun başarılı olmadıgı şampiyon olmadıgı lig yok.efsane bir teknik direktör.ben capello ile anlaşırsak şampiyon olacagımızı düşünüyorum.

Bence ikna edilebilirse ki zor en doğu tercih Prandelli olur. Oyunculardan maksimum alma konusunda çok başarılı en basitinden Uifalusi ve Melo için yeri ayrıydı. Zor olması hem Prandelli dinlenmek isteyebilir hem de çok saçma bir şekilde Alman , Hollandalı ekolü diye takmış bir yönetime sahip olup halihazırda bir İtalyan'ı göndermiş olmamız.

Sinerji, ilk alternatifin göreve baslamasi ile olusur Türkiye´de.

BIz alternatifin alternatiflerinden de dobrowskiyi yedik. Komik bir durumdayiz su anda. Panik havasi resmen.

"Birisi teklifimizi kabul etsin de göreve baslasin artik" modundayiz. Bu da bu seneden hicbirsey olmayacaginin göstergesi zaten.

Getirin Yilmaz Vural´i, biraz keyfimize bakalim.

BqayeZPCUAAVnGH.jpg

:D:D:D

Walter Mazzari Inter den ayrilmak uzereymis diyorlar.

Fikirler?

Alternatiflere bakıyorum hepsi birbirinden alakasız. Önce Fatih Terim sonra Mancini. Bunlar yine birbirinden alakasız. Plansızlığa devam.

cezayir rusyayı elerse bence capello istifa eder.capello nun başarılı olmadıgı şampiyon olmadıgı lig yok.efsane bir teknik direktör.ben capello ile anlaşırsak şampiyon olacagımızı düşünüyorum.

Yıllık 10 milyon Euro ücret, 80 milyon euro transfer bütçesi ile belki ikna olur. Arkadaşlar siz yapmayın bari, kariyeri boyunca Avrupa'nın üst düzey takımları ve oyuncuları ile çalışmış hocaların burada başarılı olma şansı çok düşük. Bize elindeki oyunculardan en fazla verimi alan hocalar lazım.

Sinerji, ilk alternatifin göreve baslamasi ile olusur Türkiye´de.

BIz alternatifin alternatiflerinden de dobrowskiyi yedik. Komik bir durumdayiz su anda. Panik havasi resmen.

"Birisi teklifimizi kabul etsin de göreve baslasin artik" modundayiz. Bu da bu seneden hicbirsey olmayacaginin göstergesi zaten.

Getirin Yilmaz Vural´i, biraz keyfimize bakalim.

O değil bir de bu yönetim iki sene üst üste başarılar elde etmiş ve daha iyi olmak için kurumsal bir yapıya geçiyoruz diye bir planlama yaptı. Bir sene içerisinde yaptığı hatalar Adnan Polat'ın son sezonunda yaptığından fazla bence. Tek fark kadro kalitemizin yine iyi düzeyde olması.

Ayrıca Mancini'yi ve Fatih Terim'i eleştirdiğim için pişmanım bu yönetimle başarılı olmak bir mucize zaten. Mancini yine öyle ya da böyle başarılı olmuş , tabii bunda 2.lik yarışındaki rakibimizin de kötü olmasının etkisi var.

Açıkçası şuana kadar gram bir icraat olmadı ki , bu saatten sonra olsa bile bir planlama olarak değil ya tutarsa şeklinde olacak. Sonuç olarak inanılmaz rezalet bir yönetim izliyor şuan taraftar ve basketbol ile gündemi değiştirmeselerdi daha da fazla ses çıkacaktı. Basketbolda da ne olacağı belli değil , sponsorumuz kim olacak? Voleybolda en iyi oyuncumuzu en önemli rakibimize kaptırdık. Cidden futbolda 1 sene içinde yapılan her şey hatalı , Voleybol-Baskebol gibi şubelerde de son 3 ay çok kötü yönetiliyor. Yani komple bir yönetim zaafı var şuan Galatasaray'da.

Zidane Real Madrid B'nin başına geçmiş.

Advocaat nedir abi ya. O hiyarin adi gecmesi bile cok aci bir durum..

Böyle gereksiz YETERSIZ adamlara onca para sacacaklarina Tugay ile devam edelim. Bunlar Tugaydan daha basarili olamaz diye düsünüyorum.

Nefret ediyorum o Cüceden Mönchengladbacha geldiginden beri.

Klinsmann,Löw,Advocaat bence hepsi Mancini den kötü bir hoca.

Vallah en sonunda herhalde Manciniyi özleticekler bize...

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt