Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hoca zor artık bence.En kötüsü 20-25 milyon bütce istiyor.Baskanın acıklaması bütcemiz 12-15 arası.Bir de yabancı sınırlaması mevzuu var tabii.Bunları bilen hocalar kolay kolay gelmek istemez.Ben yerli bir hoca gelecegini düsünüyorum bu vakitten sonra.Umarım saydıgım 3 genc ve basarılı adamdan biri gelir.Kurt olarak Senol hocayı cok isterdim ama o da adresini buldu artık.

Şöyle bir baktığımızda aslında Advocaat'ın da fena bir kariyeri yok. Adam Fatih Tekke ile falan Zenit'e UEFA kupasını kazandırdı. Sneijder kalacaksak sistemi tamamen onun üzerine inşa etmek lazım. Bunu ne Fatih Terim, ne de Mancini yeteri kadar yapamadı. Ama Advocaat yapabilir. Bu açıdan baktığımızda mantıklı gözüküyor.

Mancini dan sonra italyan Teknik Adam istemiyorum, Spalletti Mancini den daha büyük bir Bütce isteycektir. Spaletti Yabanci Sinniri taniyor, Rusya Liginde de yabanci sinniri var. Bu bir Avantaj olabillir ancak ben Spalletti istemiyorum, yarin Spaletti ile bir Görüsme var diyorlar, umarim dogru degildir.

En iysi ve en mantikli Tuchel'i ikna etmek olur...

Spaletti Hulk transferinden önce gayet mütevazı kadrolarla başarıya ulaştı.Roma dönemi özellikle top noktaya ulaştığı zamanlardır. Aynı şekilde Zenit'teki ilk yıları. Ayrıca her oyuncudan maksimumu almasını bilen, takımına bağlı bi hoca, Mancini, Ancelotti gibi soğuk İtalyanlardan değil. Hayırlısı diyelim.

advokart geleceğine

Quique Sánchez Flores gelisin daha iyi hatta drogba takımın başına geçsin ama advokart gelmesin

Hayirlisi olsun bizim icin....Ama 4ci yildiz artik cok zor oldu bana göre...TD konusu bi an önce netlesin, bakalim Aysal ne yapacak..

Mancini den sonra baska bir Italyan zor olur (duygusal anlamda), o yuzden baska birisi olsun. Ben Alman veya Fransiz isterim, Ispanyol olacaksada Ramos olabilir..

Dünya Kupasindan bir NONAME getirsek? Silenin Teknik Direktörü veya Meksikanin? Veya Costa Ricanin? :redface::D

Bu arada Advocaat Alkmar'da değil mi? Boşta değil bişey değil neden bu kadar yazılıyor?

352716-52c351cb9d91950c2c908fae73f5cbee.jpg

Bu arkadas de iyi futbolu oynatiyor aslinda, ama Yönetim böyle bir risk almaz tabi.

Hayirlisi olsun bizim icin....Ama 4ci yildiz artik cok zor oldu bana göre...TD konusu bi an önce netlesin, bakalim Aysal ne yapacak..

Bu 4.yıldız mevzuusu enteresan bir hal aldı.Sanki bu sene takamazsak bir daha hic takamayacakmısız gibi bir durum olustu.Bu sene sampiyon olmasak seneye olur takarız.Bunun üzerimizde baskı yaratmaması gerek.Öyle aman aman abartılacak bir mevzuu degil.

tuchel gibi gelecek vaad eden başka hoca varmı almanyada veya başka ülkede bize başarıya aç hoca lazım doymuş değil

Klopp ama o imkansiz. Tuchel aslinda tam aradigmiz adam, yani zirt gibi oturdu. ilac gibi..

Birde baska bir isim var: Markus Weinzierl - Trainerprofil - Transfermarkt

Markus Weinzierl.

39 Yasinda bu Sezon sürpriz bir sekilde 8ci oldu Augsburg ile.

Lucien Favre - Trainerprofil - Transfermarkt

Lucien Favre de var, bir Taktik Ustasi.

Ama bunlardan kimse Tuchel dan iyi degil. Tuchel burda bir efsane olurdu..

Milli takima gecmemis olsaydi, Hamza Hamzaoglu derdim. Kendi hocanizi yaratin derdim. Terim izin vermez.

Eskisehirspor´un basinda olmasaydi, getirin Ertugrul Saglam´i derdim. Eskisehir sorun cikartir.

Aslinda piyasada yerli hoca da yok. Bakmayin siz. Bi Denizli var iste ama nedense cok da sicak bakamiyorum. Nedenini bilmiyorum

Jürgen Klinsmann?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=a0xOwUwKfxU[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt