Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunya kupasindan sonraya kalmis td isi . Guzeel besinci falan oluruz iyi iyi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir adet Rangnick versek?? :)

Rangnickin Lakabi "Profesör" :D Taktik bilgisi cok üst düzey. Ama bence kendisi gelmek istemiyor. Neden? Cünkü o hem Red Bull Salzburg'un Sportif Direktörü ve ayni zamanda Red Bull Leipzig'in Sportif Direktörü. Red Bull Rangnick'e cok güveniyor orda büyük bir Proje var.. Leipizig mesala 2-3 Yil sonra Sampiyonlar Liginde oynamak istiyor. Ve Rangnick ayni zamanda kolay bir karakter degil, sakin korkan bir görüntü veriyor, böyle Teknik Adamlar Türkiyde kolay kolay is yapmaz. Tuchel mesala tam tersi. Adam 90 Dakika 4ci hakemle savasiyor. :D Ah keske alsak. Hersey var Tuchelde hersey.

Baskan rahat beyler :) Demek ki bizde rahat olacagiz herhalde :)

Bq96Ho0CYAATWHE.jpg

1.) Tuchel simdiden büyük bir Takimla anlasti. Bu yüzden "Dinlemek istiyorum" diyor. (Tahminim: Schalke)

2.) Ünal bey yalan söylüyor, Mainz yüksek Bonservis istedi ve Aysal o kadar para vermek istemedi.

3.) Aysal bu isim sadece Medya'ya verdi, büyük bir isim getirmek istiyor.

4.) Tuchel gercekten dinelemek istiyor, ve Galatasarayin teklifi reddetti. Hic ama hic sanmiyorum, Tuchel gibi bir Adam bunu yapmaz.

Daha 3 ay önce "Benim en büyük hedefim Sampiyonlar Liginde bir Takima gitmek" diyen bir hoca Galatasarayin teklifi mi reddetir?

Ha belki bizden önce baska bir Kulüple anlasti, bu olabillir. (Schalke)

aysal efendi bodrumda tatil yapacağına niye bugünkü toplantıya katılmıyor acaba önemli bir işi olsaydı gelmeseydi eyvallah ama teknede keyif sürmek için gelmiyor

Bir sey kesin diyebillirz sanirim: Bu sene SL'de Gruptan cikarsak bu bizim icin büyük bir basari olur. Bütce yok, Dogru dürüst TD yok, Yabani sinir...

Ya Gruptan cikacagiz

Ya da belki ikini kez Uefa Kupasi alacagiz. (Euro League'de Final'e kadar gidebillirz, Fener bile rezil bir Kadro ile Yari Final'e kadar geldi, ikinci bir Uefa Kupasia hayir demem.)

BU ADAMI GETIRIN!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lWF35t5M8Pg[/media]

:D

off daha yeni hoca gelecek

takımı tanıyacak, transfer isteyecek

transfer yapmaya ve eldekileri satmaya çalışacağız

çok iş var çok...

Ralf Rangnick getirilebilir , gerçek manada isterim açıkçası fakat.

Favorim hala Thomas Tuchel ne yapıp edip bu adamı getirmeliyiz. Thomas Tuchel , bu takımın başına gelmeli.

Hikmet Karaman: "Galatasaray bana teklif yapsa asla hayir demem, hangi Hoca Galatasarayda calismak istemiyor"

tuchel gelecek,öyle kolay değil ...dinlenicem dedi diye vazgeçmek olur mu ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt