Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pekı oyle yapalım ama mancını veya yonetımın de eksık kalır yanı yok...harcanan 20m euro ve sonuc ortada..

ara transferde mancininin isteyipte aldirdigi tek adam telles,bir yonetim butun transferlerde hedefi 12 den vuramaz illaki hatali tarnsferlerde yapar,mesele suki ft t.direktorluk hayati boyunca yaptirdigi transferlerde %90 basarisiz biridir bu acik nettir.

terim kendi cebindenmi aldi sneijder-drogba-melo-muslera-selcuk-burak-hamit vsvsvsvs,basketboldada 25 yil aradan sonra terimmi sampiyon yapti Galatasarayi,kadin basketta avrupa kupasini terimmi aldirdi,real-juvenin grubundan terimmi cikardi takimi,9 yil aradan sonra Tr kupasini terimmi aldirdi gecin bu isleri,isiniz gucunuz u.aysal dusmanligi,hala sikecilerin ve onlarin savunucularinin kicinda dolasan adami gelip burda savunmaya kalmayin,u.aysal olmasaydi bugun bu takimda dunya yildizlari yerine en az 15 tane dany,amrabat gibi terim transferi mallarla dolu bir takim izlerdin.ne cabuk unuttun rahmetli canaydin zamanini,tamas,petre,bratu,amlaguer vsvs les transferleri

bis bos konusma

he evet canaydindan iyi baskan bravo aysala

buyuk achievement

o dediigin adamlarin cogu yokken alinan samp olmasa aysalin esamesini okumazdiniz bugun

enginle elmanderle samp olmasini silmisiniz bakiyorum geciniz

terimi sezon ortasinda yollayip klubu batakliga atmasini kanlida olsa kansizda olsa kabul edeceksiniz

sadece biraz daha fener sampiyonlugu gormek istiyorsunuz sanirim

ben cekemem valla

GS denkleminde terim vardi 20 puan fark atiyorduk

terimi cikardi 20 puan fark yedik

plan program yapmadan bu isi yapan adamada az bile diyorum sanirim bir daha dusununce

eskiden herseyi planliyor teraneleri atardiniz o da tarih oldu heralde:)

Ha bu arada Ünal Aysal'ın o dönem içinde hatta bundan sonraki dönemlerde dahil olmak üzere seçim kazanmak için herhangi bir yöneticinin ağırlığına ihtiyacı yoktur. Bu kategoriye Ali Dürüst'te dahil.

magath800-1351090876.jpg

Gel lan Piskopat.

Ulan sikeyi digerleri yapti cezasini biz cekiyoruz!

Once hocamizi aldilar. Sonra yabanci sinirini dusurduler. Bunun uzerine hocamiz mancini ile yollarimizi ayirmak zorunda kaldik.

Playoff'lar, fenevin gecen sezon zorla sampiyon yapilmasi, bize karsi yapilan kasitli hakem hatalari da cabasi.

Simdi de hoca bulamiyoruz: luce reddetti, tuchel reddetti, hitzfeld birakiyor.

Bu duzeni kuranlar Allahlarindan bulsunlar!

Artık şike konuşulmasın diyen taraftarımıza iyi bir soru.

Claudio Bravo zu Barça

bis bos konusma

he evet canaydindan iyi baskan bravo aysala

buyuk achievement

o dediigin adamlarin cogu yokken alinan samp olmasa aysalin esamesini okumazdiniz bugun

enginle elmanderle samp olmasini silmisiniz bakiyorum geciniz

terimi sezon ortasinda yollayip klubu batakliga atmasini kanlida olsa kansizda olsa kabul edeceksiniz

sadece biraz daha fener sampiyonlugu gormek istiyorsunuz sanirim

ben cekemem valla

GS denkleminde terim vardi 20 puan fark atiyorduk

terimi cikardi 20 puan fark yedik

plan program yapmadan bu isi yapan adamada az bile diyorum sanirim bir daha dusununce

eskiden herseyi planliyor teraneleri atardiniz o da tarih oldu heralde:)

baskana isini rezil yapiyor diyene bak hele,u.aysal senin gibilere 100 gomlek fazla gelen bir baskan,sikecilerin kic yalayicisini gelip burda savunup Galatasaray baskanina dolayli yoldan rezil diyen biri anca rezil bir taraftar profili kafasi ile bu mesajlari yazar

Tuchel zu Galatasaray

Inler zu Galatasaray

Balanta zu Galatasaray

Lavezzi zu Galatasaray

diye haberler çiksaydi güzel olmaz miydi ......

Serdar naber gelmisin ortaligi karistirdin hemen, ayrica tukurdugunu yaladin bu arada, her mesajin sonunda gulucuk var ;)

baskana isini rezil yapiyor diyene bak hele,u.aysal senin gibilere 100 gomlek fazla gelen bir baskan,sikecilerin kic yalayicisini gelip burda savunup Galatasaray baskanina dolayli yoldan rezil diyen biri anca rezil bir taraftar profili kafasi ile bu mesajlari yazar

GS divan kurulu uyesine hakaret etmeye hakkin yok renkdas sakin ol haksiz oldugunu gorunce sinirlenmek yakismiyor sana

basbakan gel ayagimi yika derse yikamayacagin konusunda kararsizim

td ol tonla para vercez diyincede gitmekte cok sorun yok

biraz gercek dunyaya donelim metin oktay efsanesi degil herkes

ara transferde mancininin isteyipte aldirdigi tek adam telles,bir yonetim butun transferlerde hedefi 12 den vuramaz illaki hatali tarnsferlerde yapar,mesele suki ft t.direktorluk hayati boyunca yaptirdigi transferlerde %90 basarisiz biridir bu acik nettir.

:D objektıf bakamadıgın ortada..mancının ıstedıgı telles dıgerlerı yonetımse yonetımın basarsızlıgı yuzde 100 ozaman bı tane ısabet tuttaramamıslar...2.donemını bı kenara korsan terım zamanında oyuncuların yuzde 60 70sı tutmus basarılı olmus verım almıstır.

terimi getiren ali durust

secimi kazanabilmek icin ali durustu listesine alanda baskan o zaman bravo baskanim diyelim

sonra terimi gonderebilmek icin once yonetimdeki dostlarini sepetleyende baskan bir bravo daha

digerleri umrumda degil futbolcu falan filan

elmanderlede sampiyon yapan yapiyor

adam gibi baskan olsa sene basinda sonunda td yollar getirir bu kuslara bizi rezil etmez durup dururken

o kadar netki terim olmayinca dusulen durum

benide pacavra gibi kullanip atmaya calissa bende telefonunu acmam o adamin her kim olursa olsun

baskan GS demek degil bunu bir anlayin artik

isini boyle rezil bir sekilde yapan insanlarin oyuncagi degil bu klup

a plani tuchel b plani hitzfeld olan adamin kalibresi bellidir

120% katiliyorum.

Gerçek bazen aci dir...

GS divan kurulu uyesine hakaret etmeye hakkin yok renkdas sakin ol haksiz oldugunu gorunce sinirlenmek yakismiyor sana

basbakan gel ayagimi yika derse yikamayacagin konusunda kararsizim

td ol tonla para vercez diyincede gitmekte cok sorun yok

biraz gercek dunyaya donelim metin oktay efsanesi degil herkes

basbakan ne alaka

Son 3 senede cektigimiz butun sorunlarin bas sorumlusu bu ulkeyi yonetenlerdir!!!

Cekin su takimi ligden, tepkinizi koyun artik!!!

Herzaman Fatih Terim'i savundum.Gönderildiğinde veya gittiğinde ise en çok tepki gösterenlerden biri de bendim.Ama geçiniz artık bu Terim işlerini renktaşlar.İrfan Değirmenci'nin Altın Portakal'da yaptığı konuşmayı izleyin.Gezi direnişiyle alakalı orada kameralar ona döndüğünde verdiği tepkiyi.Terim hükümetin adamıdır.Ve benim için bitmiştir.Biz fikri hür,vicdanı hür Galatasaray'lılarız.Bir diktatörün peşinden giden adam Florya'nın kapısından dahi girememeli artık.Aysal fazlasıyla eleştirilebilir evet,ama artık Terim'den dem vurmak bize yakışmaz.Geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt