Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her doğruyu yönetim, her yanlışı Terim yaptı kabulünü yaparsanız Terim'in transferde %90 başarısız olduğunu söylersiniz Bu normal.Ayrıca Aysal'ın yanlışlarını dile getirmek de ne gibi bir yanlışlık var ki.Devre arası transfer dönemi fiyasko oğlu fiyaskodur.2,75 Salih, 3,5 Hayro+bir o kadar maaşı için dava açtı, ek olarak deneme amaçlı oradan oraya giden Ontivero'ya verilen 2 milyon euro, Burdisso'yu maliyetsiz olduğundan saymıyorum.Bunlar açık şekilde fiyaskodur.Şunların alayını toplasanız bir Dany kadar verim alamamışsınızdır.

Herzaman Fatih Terim'i savundum.Gönderildiğinde veya gittiğinde ise en çok tepki gösterenlerden biri de bendim.Ama geçiniz artık bu Terim işlerini renktaşlar.İrfan Değirmenci'nin Altın Portakal'da yaptığı konuşmayı izleyin.Gezi direnişiyle alakalı orada kameralar ona döndüğünde verdiği tepkiyi.Terim hükümetin adamıdır.Ve benim için bitmiştir.Biz fikri hür,vicdanı hür Galatasaray'lılarız.Bir diktatörün peşinden giden adam Florya'nın kapısından dahi girememeli artık.Aysal fazlasıyla eleştirilebilir evet,ama artık Terim'den dem vurmak bize yakışmaz.Geçiniz.

Kanitla.

Tabii ki.Buyur bakalım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pnzDElhUwbk[/media]

İstersen İrfan Değirmenci'nin konuşmasından sonra kızı ile verdiği tepkiyi de video olarak paylaşabilirim.Nasıl istersen.Ortada o kadar fazla şey var ki,gelip kanıtla demen inanılmaz komik olmuş.Saygılar.

Her doğruyu yönetim, her yanlışı Terim yaptı kabulünü yaparsanız Terim'in transferde %90 başarısız olduğunu söylersiniz Bu normal.Ayrıca Aysal'ın yanlışlarını dile getirmek de ne gibi bir yanlışlık var ki.Devre arası transfer dönemi fiyasko oğlu fiyaskodur.2,75 Salih, 3,5 Hayro+bir o kadar maaşı için dava açtı, ek olarak deneme amaçlı oradan oraya giden Ontivero'ya verilen 2 milyon euro, Burdisso'yu maliyetsiz olduğundan saymıyorum.Bunlar açık şekilde fiyaskodur.Şunların alayını toplasanız bir Dany kadar verim alamamışsınızdır.

1.Sadece amrabat+ched 15m euro verdirip aldiran bir T.direktorun transfer rezilligi hic tartisilmaz

2.Senijder sistemime uymuyor deyip istemeyen bir t.direktorun teknik,taktik ve futbol bilgisi rezilligi tartisilacak boyutta degildir

Tabii ki.Buyur bakalım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pnzDElhUwbk[/media]

Galatasaray spor kulübüdür, sadece ve sadece sporla alakali.

Hocan basbakani tutuyorsa ne olmush? Sonuçta basari en önemlisi, adam hangi parti, hangi particiyi tuttugunu önemli degil. Bu nedenle ondan nefret etmek bana saçma geliyor.

Bu kulüpte daha beter insanlar oynadi/hoca oldu. Popescu mesela.

futbol konusurken basbakana atlama embesillik yapmanin anlami yok,adam gibi f.terimi yalamaya devam edeceksen o kulvardan yazmaya devam et yoksa isin boyutunu o kit aklinla baska yerlere cekmeye kalkma

terbiyeli olmayi beceremeyen insanlarin futbol konusmak gibi bir yetenegi de olmuyor genelde zaten:)

Zaten bizim eğitim sistemimizde eleştiri yok mağlesef.O yüzden doğruyu ancak tecrübe ile edinebiliyoruz.

Atamiz dunyanın gelmiş geçmiş 1 numaralı insanı asla 1 gram hatası olamaz.

Osmanlı dunyanın gelmiş geçmiş 1 numaralı imparatorluğu savaşı bile entrika ile kaybeder ancak yoksa ne mümkün.

Rte şuan milyonlarca kişinin gözünde ilah zaten çaldı ama neden işte o paraları o almasa o paralar dış mihrakların eline geçip...

Her insanın her ülkenin eksi ve artıları vardır tıpkı bizim başkanımız ve f.t gibi .Sevmiyoruz diye her yaptığı yanlış veya seviyoruz diye her yaptığı doğru olamaz.

Kim gelirse gelsin, Mancini'nin kalmasından iyidir.

En azından yeni biriyle yeni umutlarımız var.

Mancini'nin geçen sezonki oyuncu seçimlerini, oynattığı futbolu, deplasman karnesini düşününce karnıma ağrılar giriyor.

1.Sadece amrabat+ched 15m euro verdirip aldiran bir T.direktorun transfer rezilligi hic tartisilmaz

2.Senijder sistemime uymuyor deyip istemeyen bir t.direktorun teknik,taktik ve futbol bilgisi rezilligi tartisilacak boyutta degildir

Drogba, Sneijder, Burak, Muslera ve Selçuk gibileri çabuk unuttun ama. ;)

Üstelik 2. de yalan söylemedi: Terim 4-4-2 oynuyordu ve Sneijder o sisteme uygun oyuncu degil.

Zaten bizim eğitim sistemimizde eleştiri yok mağlesef.O yüzden doğruyu ancak tecrübe ile edinebiliyoruz.

Atamiz dunyanın gelmiş geçmiş 1 numaralı insanı asla 1 gram hatası olamaz.

Osmanlı dunyanın gelmiş geçmiş 1 numaralı imparatorluğu savaşı bile entrika ile kaybeder ancak yoksa ne mümkün.

Rte şuan milyonlarca kişinin gözünde ilah zaten çaldı ama neden işte o paraları o almasa o paralar dış mihrakların eline geçip...

Her insanın her ülkenin eksi ve artıları vardır tıpkı bizim başkanımız ve f.t gibi .Sevmiyoruz diye her yaptığı yanlış veya seviyoruz diye her yaptığı doğru olamaz.

Kesinlikle katılıyorum.İnsanları hatalarıyla kabul ettiğimiz zaman tartışmalar daha doğru zeminde ilerliyor, öbür türlü sen böylesin ben böyleyim diyerek hiç bir sonuca varamıyoruz.Çünkü herkes kendini haklı görmenin ilk şartı olarak, karşısındakinin yanlışını öne sürüyor.

Hitzfeld gelmesin.Kafasında futbolu bitirmiş adam, gene mi konsantre olacak futbola ? Bırakmamış olsa harika olurdu.

Denizli hele hiç gelmesin, at dursun takımın başında daha iyi.

Zidane da paf takımı çalıştıracakmış

-Hamza Hoca olabilir veya;

Massimiliano Allegri.

En azından Mancini'yi özlemeyiz

.
images
8343784005_4b06529e8b_m.jpg

Galatasaray spor kulübüdür, sadece ve sadece sporla alakali.

Hocan basbakani tutuyorsa ne olmush? Sonuçta basari en önemlisi, adam hangi parti, hangi particiyi tuttugunu önemli degil. Bu nedenle ondan nefret etmek bana saçma geliyor.

Bu kulüpte daha beter insanlar oynadi/hoca oldu. Popescu mesela.

Galatasaray Spor Kulübü'dür.Evet,haklısın.Ancak sadece bir spor kulübü değildir.Galatasaray bir kültürdür.Hani Demirören bir oyunun parçasıydı,bunu kendisi söylememiş miydi ? Yabancı kuralı ? Ee,ona ne oldu ? Hepsinin arkasında,bu ülkenin her şeyini tek elde tutmayı planlayan bir adam var.Ve sen çıkıp 'böşbökönom şöylö iyi böylö mökömmöl' diye ötemezsin.Birkaç ay içinde değişemezsin.Bütün taraflarların oy vermiyor bu adama.Sen siyaset taraftarlığı yapamazsın eğer böyle bir kulübün efsanesiysen.Hele ki bir diktatörün sempatizanlığını.Geçiniz.Kanıtla dedin renktaş kanıtladım.Siyasete bu denli girmeye de gerek yok.Terim paraları cukkaladı,başbakanının elini öptü geçti milli takım koltuğuna.Ötesi de olamaz.Aysal nasıl hatalar silsilesi yapmışsa,Terim'de yapmıştır.Popescu örneği saçma olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt