Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Alman milli takımının iskeletini Klinsmann olusturdu.Löw buna ragmen dise dokunur bir basarı elde edmedi bu kadroyla.Kaldı ki bu adam 10 yılın üzerine bir süredir kulüp takımı calıstırmıyor.Bütce kısıtlı,yabancı sınırı var.Bu ortamda basarılı olabilir mi?Olası görmüyorum.Pis tarafını gectim antrenör olarak basarılı olacagını düsünmüyorum ve istemiyorum.Uymaz bu adam bize.

o zaman hikmetle devam

Ne dedim? 15 gün bekleyeceklermis :) Hadi lan ordan. 17 Temmuz´u bekliyoruz, toplu men edilirsek Hikmet Karaman gibi adamlar yeter demiyorsunuz da, olumlu yanit almismislarmis :D Cocuk bile inanmaz bunlara

Rijkaard düşünülebilir aslında, bu adı geçenlerden çok daha mantıklı.Hem sizin deyiminizle az çok ligi de tanıyor.

Arkadas kim gelsin ya adayin kim? low fenere geldigi zamani hatirliyorum. Fenere iyi top oynatiyordu. basarilarini geçtim Almanyanin oynadigi top belli. Alman milli takimi her halukarda en kotu dunya 3.su olur diyorsun. biz de her halukarda turkiyede en kotu 2.ci oluyoruz. S.liginde de bi ust turu goruyoruz.dolayisiyla bizi de basarili yapmamak için hicbir neden göremiyorum. dedigim gibi alternatiflere bakiyorum yok souness yok denizli hikmet karaman. bunlardansa gelsin abicim sumugunu yedigimin lowu.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim adayım Lucien Favre yada Rene Girard.

Yönetim bunları tanıyor yada ilgileniyor mudur? Hayır tabi ki.Löw gelecekse Mancini niye gitti diye sorarlar adama.Üstelik FFP'den dolayı hoca ile yolları ayırdık.Bu durumda üst düzey bir isim gelmez.Adam sana önce maaş sorar,sonra bütçe sorar.O yüzden kendinizi Mustafa Denizli'ye,Gerets'e falan hazırlayın derim.

Hayırlı olsun

BrH9a03IgAAgISX.jpg

Paul le gaen (yazılım yanlış olabilir) vardı bir ara gayet iyiydi

Bu Asamoah Gyan kesin düşünülmeli tek sorun 3 numarayı Melo 'dan alamayacak olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt