Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Lucescuu ukrayna da senin ne isin var kara oglan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard:
Bruma-Burak-G.Tore
Sneijder
Selcuk-Melo
Caner-Semih-Yabanci-Yerli(Sener, Koray,Tarik,Veysel,Hamit)
Muslera
Capello Dunya Kupasi'ni galibiyetsiz kapatti, bizim yonetim listeye almis midir hemen dersiniz?![]()
Iran'in teknik direktoru baya onemli bi adam aslinda yillarca Man-U Alex Fergusonun yardimciligini yapti.Ama klup takim tecrubesi yok direk teknik direktor olarak sanirim Milli takim calistiriyor surekli.
Illa Dunya Kupasindan adam gelecekse Meksika veya Kostarikanin ki gelsin.Degisik bi hava katar olaya.
Sümüğünü falan geçtim de Löw'ün ne başarısız var da isteyelim kendisini? Beğenilmeyen Klinsmann da Dünya üçüncüsü yaptı Alman Milli Takımını.Adamların en kötü halleri zaten Yarı Final oynuyor turnuvalarda.Başarı için yaratılmış adeta Alman Milli Takımı.
Sümüğünü falan geçtim de Löw'ün ne başarısız var da isteyelim kendisini? Beğenilmeyen Klinsmann da Dünya üçüncüsü yaptı Alman Milli Takımını.Adamların en kötü halleri zaten Yarı Final oynuyor turnuvalarda.Başarı için yaratılmış adeta Alman Milli Takımı.
Ali Naci yönetimdekilerle konusmus.15 gün daha bekleyecegiz,Löw ile konustuk olumlu yanıt aldık demis.Abi yapmayın ya.Nolur gelmesin su adam.İkinci tercih Klinsmann diyor.Ona her türlü varım.2'sinden biri olacak Klinsmann tercihimdir.Löw yanlışı yapmayın.O adam burada olmaz.Başarılı olamaz.
keşke gelse gelmezse Denizli,Hikmet v.s gelecek löw her türlü daha iyi adam ne olursa olsun 8 yıldır milli takımda kötü olsa anında kovarlar