Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim Löw veya Klinsmann ikilisinden birine imza attıracakmış. Bunca zamandır sümüklü Löw ile çapsız Klinsmann için beklemişiz demek ki. Başkan Mancini yanlışından ders almamış anlaşılan. Polat'ı Sezgin yaktı, bunun başını da Tulun yakacak haberi yok.

Rijkaard:

Bruma-Burak-G.Tore

Sneijder

Selcuk-Melo

Caner-Semih-Yabanci-Yerli(Sener, Koray,Tarik,Veysel,Hamit)

Muslera

Löwü begenipte isteyenlere gelsin ...

[attachment=11302:Jogi-Loew-Popel.jpg]

Ekli dosyalar

• Jogi-Loew-Popel.webp
    Jogi-Loew-Popel.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 199
Iran'in teknik direktoru baya onemli bi adam aslinda yillarca Man-U Alex Fergusonun yardimciligini yapti.Ama klup takim tecrubesi yok direk teknik direktor olarak sanirim Milli takim calistiriyor surekli.

Illa Dunya Kupasindan adam gelecekse Meksika veya Kostarikanin ki gelsin.Degisik bi hava katar olaya.

Real Madrid'i kulüp takımından sayar mısın bilmiyorum ama bir tane kulüp takımı tecrübesi var. :D Oynattığı futbolu beğenen tek bir kişi görmedim daha.

Bu Hikmet Karaman'a Haldun Üstünel'e danışma haberleri doğruysa vay halimize

Ne kurumsal kulüp olmuşuz

Löw teknik direktor olsa bilerek kaybederimsümüklü elleriyle tokalasmamak icin. Umarim yonetim boyle bir hata yapmaz.

Her transferde insana cin iskencesi cektiriyorlaryemin ediyorum!

Vay arkadas Low gelecekte biz sumuklu diye reddedecegiz. O da guzel. Sanki bi tarafta Alex Ferguson diger tarafta simione bir tarafta klopp var biz lowu tercih ediyoruz. Cakma terimi getirsinler de goreyim ben sizi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sümüğünü falan geçtim de Löw'ün ne başarısız var da isteyelim kendisini? Beğenilmeyen Klinsmann da Dünya üçüncüsü yaptı Alman Milli Takımını.Adamların en kötü halleri zaten Yarı Final oynuyor turnuvalarda.Başarı için yaratılmış adeta Alman Milli Takımı.

Löw de gelmez, Hitzfeld de gelmez. Klinsmann da basarili oldu, Amerika birakmaz.

Bunlara inanmamakta fayda var.

Uzata uzata 17 Temmuz´mudur nedir, o tarihi bekleyecekler. Göreceksiniz.

Sümüğünü falan geçtim de Löw'ün ne başarısız var da isteyelim kendisini? Beğenilmeyen Klinsmann da Dünya üçüncüsü yaptı Alman Milli Takımını.Adamların en kötü halleri zaten Yarı Final oynuyor turnuvalarda.Başarı için yaratılmış adeta Alman Milli Takımı.

Arkadas kim gelsin ya adayin kim? low fenere geldigi zamani hatirliyorum. Fenere iyi top oynatiyordu. basarilarini geçtim Almanyanin oynadigi top belli. Alman milli takimi her halukarda en kotu dunya 3.su olur diyorsun. biz de her halukarda turkiyede en kotu 2.ci oluyoruz. S.liginde de bi ust turu goruyoruz.dolayisiyla bizi de basarili yapmamak için hicbir neden göremiyorum. dedigim gibi alternatiflere bakiyorum yok souness yok denizli hikmet karaman. bunlardansa gelsin abicim sumugunu yedigimin lowu.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Futbol 22 kişiyle oynanan ve Almanların kazandığı bir oyundur"

Lineker Reis

BlueTapa

hikmet geleceğine bülent korkmaz gelsin daha iyi hikmeti Bursa bile istemedi bu adamı isteyenlerin vizyonu demekki Bursa taraftarından bile küçük

Ali Naci yönetimdekilerle konusmus.15 gün daha bekleyecegiz,Löw ile konustuk olumlu yanıt aldık demis.Abi yapmayın ya.Nolur gelmesin su adam.İkinci tercih Klinsmann diyor.Ona her türlü varım.2'sinden biri olacak Klinsmann tercihimdir.Löw yanlışı yapmayın.O adam burada olmaz.Başarılı olamaz.

yabancı sınrı olmasa birçok yabancı hoca gelmek isterdi bana göre artık yabancı hoca işi çok zor şuan sadece tepkiyi minimuma indirmek için adayları yavaş yavaş indiriyorlar 3-4 güne hoca adayı kalmayınca birini açıklarlar

Ali Naci yönetimdekilerle konusmus.15 gün daha bekleyecegiz,Löw ile konustuk olumlu yanıt aldık demis.Abi yapmayın ya.Nolur gelmesin su adam.İkinci tercih Klinsmann diyor.Ona her türlü varım.2'sinden biri olacak Klinsmann tercihimdir.Löw yanlışı yapmayın.O adam burada olmaz.Başarılı olamaz.

keşke gelse gelmezse Denizli,Hikmet v.s gelecek löw her türlü daha iyi adam ne olursa olsun 8 yıldır milli takımda kötü olsa anında kovarlar

keşke gelse gelmezse Denizli,Hikmet v.s gelecek löw her türlü daha iyi adam ne olursa olsun 8 yıldır milli takımda kötü olsa anında kovarlar

Bu Alman milli takımının iskeletini Klinsmann olusturdu.Löw buna ragmen dise dokunur bir basarı elde edemedi bu kadroyla.Kaldı ki bu adam 10 yılın üzerine bir süredir kulüp takımı calıstırmıyor.Bütce kısıtlı,yabancı sınırı var.Bu ortamda basarılı olabilir mi?Olası görmüyorum.Pis tarafını gectim antrenör olarak basarılı olacagını düsünmüyorum ve istemiyorum.Uymaz bu adam bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt