Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur Meleke denilen adamin dediklerine mi inaniyor simdi bir de millet?

Moyes asla ve asla buyuk takim hocasi olabilecek karaktere sahip biri degil. Ezik bir karakteri var, kendisinden surekli suphe duyan, ne yaptigini bilmeyen. ManU'nun basindayken kac mactan sonra "neden kazanamadik bilmiyorum" dedi adam mahcup mahcup. Oyun tarzi da bunu yansitiyordu zaten. Koskoca Manchester United'i evinde kucuk takimlara yenilen, ezik bir takim haline getirdi kendisi gibi.

Galatasaray'in basina gelebilecek en kotu hoca olur, ve bizi yerle bir edip gider. Sezon ortasinda enkaz birakarak yollanir.

Sadece kupa değil olay aslında :) Eğer yanlış hatırlamıyorsam,Premier Lig'in büyük takımları ile 34 defa karşılaştı bu sürede,galibiyeti yok.

Manchester United'ın başına geçti,bu sefer de benzer performansı devam etti.Kendi sahasında ezeli rakipleri City ve Liverpool'dan 3 yedi,Everton'a mağlup oldu :D İnanılmaz riskli bir seçim,yani Mancini'den bir farkı olmaz bence.Sadece kan değişimi işte.

Mancini ile Moyes karşılaştırmak olmaz şimdi.Mancini gittiği her ligte en az 1 kupa kaldırmış biri.Luce veya o denkte biri gelmeyecekse ben Mancini'ni gitmesine karşıydım.Ama Moyes şimdi gelirse destekleyecez.Yapacak birşey yok.

Öncelikle herkese iyi nöbetler. Ayıptır söylemesi David Moyes haberini nöbette ilk paylaşan bendim. :) Çok ama çok sürpriz oldu benim için. (olacaksa tabi)

Şimdi bazı arkadaşlar yazmış, 10 yılda Everton'da kupa kazanmamış diye. İlk önce şunu unutmaylım ki, İngiltere'de kupa kazanmak öyle kolay değil. Arsenal'in bile 10 yılda kaç kupası var ki? Ki, Arsenal bütçe ve marka değeri olarak Everton'dan çok büyük bir kulüp. Başka örnekler de verebiliriz. Yani o iş öyle kolay değil İngiltere'de. Haa bütün bunlara rağmen çok istediğim bir teknik adam mı? Hayır. Kapalı kutu. Gelip M.United macerasında olduğu gibi hüsrana da uğrayabilir, ya da tam tersi büyük başarılar da kazanabilir.

Aysal ile alakası yok olm herif Schalke'ye giderse bil ki o yüzden reddetti bizi ;) Kafasına silah mı dayasın? :ka25:

Aysal Mainz cok para istedigi icin almadi Tucheli, 5 Milyon verseydi rahat alirdi Tucheli...

Tuchel 10 Milyon € bile deger, cok degerli bir TD Adam...Ve bence tuchel bize gelmek istiyordu...tek problem: para.

Öncelikle herkese iyi nöbetler. Ayıptır söylemesi David Moyes haberini nöbette ilk paylaşan bendim. :) Çok ama çok sürpriz oldu benim için. (olacaksa tabi)

Şimdi bazı arkadaşlar yazmış, 10 yılda Everton'da kupa kazanmamış diye. İlk önce şunu unutmaylım ki, İngiltere'de kupa kazanmak öyle kolay değil. Arsenal'in bile 10 yılda kaç kupası var ki? Ki, Arsenal bütçe ve marka değeri olarak Everton'dan çok büyük bir kulüp. Başka örnekler de verebiliriz. Yani o iş öyle kolay değil İngiltere'de. Haa bütün bunlara rağmen çok istediğim bir teknik adam mı? Hayır. Kapalı kutu. Gelip M.United macerasında olduğu gibi hüsrana da uğrayabilir, ya da tam tersi büyük başarılar da kazanabilir.

Çok ayıp ben yazmıştım.:(

Mancini ile Moyes karşılaştırmak olmaz şimdi.Mancini gittiği her ligte en az 1 kupa kaldırmış biri.Luce veya o denkte biri gelmeyecekse ben Mancini'ni gitmesine karşıydım.Ama Moyes şimdi gelirse destekleyecez.Yapacak birşey yok.

Ben de karşılamam,hatta Moyes'in Mancini'den başarısız olacağını da düşünüyorum.Yine de dediğin gibi,gelirse desteklemekten başka çaremiz yok.

Desteklemeyeceğim tek hoca adayı teşvikçi,şikeci Hikmet Karaman.

baskın 2 nete düşmüş 2 buçuk saat izleyecem.Transferi düşünmeden relax takılacam.1. süperdi inşallah buda öyledir.

Aysal Mainz cok para istedigi icin almadi Tucheli, 5 Milyon verseydi rahat alirdi Tucheli...

Tuchel 10 Milyon € bile deger, cok degerli bir TD Adam...Ve bence tuchel bize gelmek istiyordu...tek problem: para.

Mainz Tuchel'in bize gelmesine engel olmamıştır bence. Onların derdi Almanya'da bir kulübe gitmemesidir.

Şurası da var, ne kadar iyi olursa olsun Tuchel bir risk. O yüzden bu parasal sıkıntılar çektiğimiz dönemde 5 milyon verilmemesini yine anlarım. Ama %99 eminim ki Mainz bizden para talep etmedi.

Ben anlamiyorum, bu yonetim bu fikirleri nereden buluyor. Kimin akli Moyes? Kim onermis?

Cildiracagim ya, sanki basarisiz olmak istiyorlar. Skandal olur resmen bu adami getirirlerse. Olabilecek en kotu isim. Aysal kendi calistirsin, takimin teknik direktoru olmasin, futbolcular kendi kendilerine calissinlar daha iyi.

Neyse artık bizim için hayırlısı neyse o olsun diyelim . Hiç değilse mancini gibi defansif hastalıklı futbol oynatmaz . Bol hücumlu futbol için dua ediyorum :)

Mainz Tuchel'in bize gelmesine engel olmamıştır bence. Onların derdi Almanya'da bir kulübe gitmemesidir.

Şurası da var, ne kadar iyi olursa olsun Tuchel bir risk. O yüzden bu parasal sıkıntılar çektiğimiz dönemde 5 milyon verilmemesini yine anlarım. Ama %99 eminim ki Mainz bizden para talep etmedi.

Aldığım istihbarata göre Tuchel istifa edecek.

Çok ayıp ben yazmıştım.:(

Yok abi. :) Sadece sen değil az önce twitter'a da baktım. :) Herkes takmış kupa kazanmamış diye. Yani çalıştırdığı takım da Everton. Türkiye'nin Sivasspor'u falan. Sivasspor'un başına kimi getirirseniz getirin, kupa alma ihtimali neyse, Everton'un kupa alma şansı da odur. :)

Haa dersiniz ki, M.United de ne engel oldu peki? Bence ağırlığını kaldıramadı United'in. Hele Ferguson'dan sonra zaten çok zordu.

Yok abi. :) Sadece sen değil az önce twitter'a da baktım. :) Herkes takmış kupa kazanmamış diye. Yani çalıştırdığı takım da Everton. Türkiye'nin Sivasspor'u falan. Sivasspor'un başına kimi getirirseniz getirin, kupa alma ihtimali neyse, Everton'un kupa alma şansı da odur. :)

Haa dersiniz ki, M.United de ne engel oldu peki? Bence ağırlığını kaldıramadı United'in. Hele Ferguson'dan sonra zaten çok zordu.

O kadar da zor değil yav Wigan bile kupa almıştı bikaç sene önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt