Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık kim gelecekse gelsin bir an önce gecikti bu olay sonra zararını çekeriz sezon içinde

Aslında Moyes son sene olmasa Tuchel'in İskoç versiyonu... Ben Klinsmann ya da Löw yerine yine de Moyes'i tercih ederim...

valla hocam şöyleki 'manuel fernandes yıldız bir oyuncu size maç kazandırabilir ama sadece 2 3 maç.Bana lazım olan istikrarlı bir şekilde 35 maç oynayacak olan bir futbolcu.' burdan anladığımız şu ki adam yıldızan ziyade istikrarlı bir şekilde faydanalabileceği isimlerden yana.Göz ardı edilmemesi gerekende şu adam manuda resmen enkaz devraldı.Manunun belkemiği olan vidic -ferdi tandemi bitikti.Yaşları olmuş 34 35.Rooneyin halini gördük ingiltere milli takımında.Tek transferi fellani o bile belçika milli takımında yedek ve Galatasarayımızın kadro yapısına uygun olduğunu söyledi meleke.Bizde orta yaş topçu malesef yok cidden.Ya yaşlı yada çok genç topçular var.Moyes gençlerle çalışmayı onları kullanmayı seven bir hoca dedi.Uzun vadede en yararlı olacak olan hoca Moyestir dedi ki benimde aklıma yattı.

teşekkürler hacım.

Ben de Klinsmann önermistim sanirim ama sen Klinsmanni cok istiyordun bunu biliyorum, ama Tuchel tabi ki cok daha istiyorum ve bizim icin de Tuchel cok daha iyi olur..Ama Tuchel yatmis artik maalesef...

Tuchel'in gelmeme sebebi bence para.Mainz herhalde iyi para istedi ki bizim yönetim de vazgeçti.Klismann ise bence iyi bir teknik direktör.Bayern de pek başarılı olamadı ama Abd gibi bir takımı dünya kupasın da üst tura çıkardı.Bizde başarılı olur mu muamma tabi.Malum ülkemiz de futbol bitmiş durumda.

Moyes oluyormus, neyse dogru secim degil bana göre ama yinede bir sans vermeli Moyes'e. Bizim icin hayirlisi olsun ama Mancini den daha cok rotasayon yapan, kenarda daha da sakin vs.

moyes gelsin yeter artık bu kadar teknik direktör nöbeti.adama destek olcaz.evertonda güzel işler başarmış işte.

fatih terim gidince çare bielsa dedik olmadı.şimdi bizim dememizle olmuyo lucescu tuchel dedik iki ismin gelemiyeceği kesinleşti artık bunların ismini burda saymayın moyes istanbula bile geldigine göre o olcak risk mi bence risk ama tutar.juande ramos klinsmann bence daha garanti isimlerdi

klinsmana karşı ciddi manada ön yargılıyım.Adam usa da .Futbolun kalbinin attığı avrupadan fersah fersah uzak.Ben onun avrupada ne olup ne bitiyor konularına hakim olduğunu sanmıyorum.Ramos ise açıkçası iyi bir seçenek.Ama dediğin gibi moyes risk kabül ediyorum.Ama ligte başarısız olacağını sanmıyorum.Türkiye ligindeki tüm takımların en büyük zaafı yan toplardır.Orta kafa veya ayak gol olayı.Bu adam bunun menbahından geliyor.Diyebilirsinizki eee manciniden ordandı.Ama mancinin cityde öyle bir sistemi yoktu.Misal mancinin aguero ve tevezden gitti.Moyes olsa Dzekoyu ölümüne oynatırdı.Zaten tevezi kesip dzekoyu oynatması şampiyon yaptı manciniyi.O yüzden görünen o ki şayet moyes gelirse kesin bize iri yarı kalıplı bir santrafor aldırır.Demedi demeyin

david-moyes-620-244797860.jpg

Tuchel'in gelmeme sebebi bence para.Mainz herhalde iyi para istedi ki bizim yönetim de vazgeçti.Klismann ise bence iyi bir teknik direktör.Bayern de pek başarılı olamadı ama Abd gibi bir takımı dünya kupasın da üst tura çıkardı.Bizde başarılı olur mu muamma tabi.Malum ülkemiz de futbol bitmiş durumda.

Böyle de zaten. Ben bu olayi burayi yazmissim zaten ve dogru oldugnu de biliyorum. Mainz israla yüksek bir Bonservis istedi Aysal dan.

Yani Aysal Tuchel'i gercekten cok isteseydi alirdi bana göre....Mainz 4-5 Milyon gibi bir Para istemis diye biliyorum.

Neyse kim gelirse gelsin, bizim icin hayirlisi olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt