Latif Altın
Kırmızı Üye
- 29 Eylül 2009
- 2.365
- 54
- 1.158
artık kim gelecekse gelsin bir an önce gecikti bu olay sonra zararını çekeriz sezon içinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerets gelse keşke ya Moyes falan iş yapamaz burada..
valla hocam şöyleki 'manuel fernandes yıldız bir oyuncu size maç kazandırabilir ama sadece 2 3 maç.Bana lazım olan istikrarlı bir şekilde 35 maç oynayacak olan bir futbolcu.' burdan anladığımız şu ki adam yıldızan ziyade istikrarlı bir şekilde faydanalabileceği isimlerden yana.Göz ardı edilmemesi gerekende şu adam manuda resmen enkaz devraldı.Manunun belkemiği olan vidic -ferdi tandemi bitikti.Yaşları olmuş 34 35.Rooneyin halini gördük ingiltere milli takımında.Tek transferi fellani o bile belçika milli takımında yedek ve Galatasarayımızın kadro yapısına uygun olduğunu söyledi meleke.Bizde orta yaş topçu malesef yok cidden.Ya yaşlı yada çok genç topçular var.Moyes gençlerle çalışmayı onları kullanmayı seven bir hoca dedi.Uzun vadede en yararlı olacak olan hoca Moyestir dedi ki benimde aklıma yattı.
geretsi bende çok seviyorum ama ne hikmettir ki forumumuzdaki bilgeler çöp yaptı geretsi denizliyi anlarım adam emekliye ayrılcak ama gerets sağlamdı be
Ben de Klinsmann önermistim sanirim ama sen Klinsmanni cok istiyordun bunu biliyorum, ama Tuchel tabi ki cok daha istiyorum ve bizim icin de Tuchel cok daha iyi olur..Ama Tuchel yatmis artik maalesef...
3 Puan @3puancom 1 Min.
SON DAKİKA: David Moyes ile görüşmek için Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan Les Ottomans Otel'e giriş ya
moyes gelsin yeter artık bu kadar teknik direktör nöbeti.adama da destek olcaksınız.evertonda güzel işler başarmış işte.
3 Puan @3puancom 1 Min.
SON DAKİKA: David Moyes ile görüşmek için Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan Les Ottomans Otel'e giriş ya
fatih terim gidince çare bielsa dedik olmadı.şimdi bizim dememizle olmuyo lucescu tuchel dedik iki ismin gelemiyeceği kesinleşti artık bunların ismini burda saymayın moyes istanbula bile geldigine göre o olcak risk mi bence risk ama tutar.juande ramos klinsmann bence daha garanti isimlerdi
ne basarmis
adam birakinca marka degeri bile artti evertonun
futbolunu anlatmiyorum bile![]()
canım sıkıldı serdar abi ...moyes olmasın da kim alacaz biz ya
Tuchel'in gelmeme sebebi bence para.Mainz herhalde iyi para istedi ki bizim yönetim de vazgeçti.Klismann ise bence iyi bir teknik direktör.Bayern de pek başarılı olamadı ama Abd gibi bir takımı dünya kupasın da üst tura çıkardı.Bizde başarılı olur mu muamma tabi.Malum ülkemiz de futbol bitmiş durumda.
3 Puan @3puancom 1 Min.