Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istedikten sonra ve kendine güveniyorsan neden olmasın.

Yılmaz vural bile spor universitesinde almanyada okuyup hoca olduysa yani:DD

Kimsede demiyor ki hey hoca. Spor bölümü ile pro teknik direktörlük futbolda iki ayrı konu diye, neyse...

Insan psycologisi mesela futbolda çok önemli, belkide en önemlisi. Sonra taktik, antrenman jethodları ve saire gelir ki bunlar okadar zor değil.

Bu meslekde en zor tarafı insanları idare etmek sanatıdır. Bunu ne kadar mükemel yapa biliyorsan okadar iyi olursun.

Mourinho mesela bu konuda çok iyi . Resmen beyin yıkama makinesi veya hypnosörlerde diye biliriz.

O konuları çok düşünen biriyim zaten.

Karşımda ki insanın ne gibi sorunu var, mutsuz ise neden mutsuz, öfkeli ise niye öfkeli hep önemsemişimdir ve ona göre hareket etmeye çalışmışımdır. Zaten bunlara çok kafa yorduğum için de en büyük korkumda insanları sebepsiz yere kırmak ve yanlış anlaşılmak.

Tek korkum da bu nokta da zaten. Bu bir güvensizlik olarak yansıyabilir çünkü işin yönetim ve söz geçirme kanadında.

Teknik-taktik işlerini ise geliştirmek için çok çaba harcarım zaten.

rezalet durumdayız kamp geliyor kadrodaki çöpler hala takımda eksikler hala duruyor yine rezil bir sezon planlaması

Hersey var. Istek, Hirs , Yetenek...

#DirenVeEfsaneOl

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7nEVKj0XMFc[/media]

O konuları çok düşünen biriyim zaten.

Karşımda ki insanın ne gibi sorunu var, mutsuz ise neden mutsuz, öfkeli ise niye öfkeli hep önemsemişimdir ve ona göre hareket etmeye çalışmışımdır. Zaten bunlara çok kafa yorduğum için de en büyük korkumda insanları sebepsiz yere kırmak ve yanlış anlaşılmak.

Tek korkum da bu nokta da zaten. Bu bir güvensizlik olarak yansıyabilir çünkü işin yönetim ve söz geçirme kanadında.

Teknik-taktik işlerini ise geliştirmek için çok çaba harcarım zaten.

Teknik taktik meseleri kolay aslında ve kursada gerek yok ilaki aslında. Bu konuda yeterince bilgi bula bilirsin aslında.

Insani yönetme konuları ise çok zor ve hata insanına göre belkide imkansız eğitim alma bakımından.

Kolay meslek değil , zaten olsa her fm'ci başımıza mourinho olurdu :DD

Teknik taktik meseleri kolay aslında ve kursada gerek yok ilaki aslında. Bu konuda yeterince bilgi bula bilirsin aslında.

Insani yönetme konuları ise çok zor ve hata insanına göre belkide imkansız eğitim alma bakımından.

Kolay meslek değil , zaten olsa her fm'ci başımıza mourinho olurdu :DD

Psikoloji eğitimi şart işte. :D

Ufaktan başlayalım bu işe seminer, seans, eğitim ile falan. :)

Olmadı psikolog falan oluruz.:p

1392198912013.jpg

Hikmet Karaman

"Arsenal ile hazırlık maçı yapacaktık. Maçtan önce gittim Arsene Wenger'e, "Tam kadronu çıkar da güçlerimizi görelim' dedim. Tam kadro çıktılar, 4 tane attık".

(2001 yılı - Kocaelispor'dayken Arsene Wenger'e..)

H.Karaman denince aklıma gelen tek şey

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7nEVKj0XMFc[/media]

şu videodur. Bizde de böyle bir demeç verme ihtimali bile ürkütücü.

İki dakika da baltaladın be hayalimi. :D

Ticaret iş adamı olarak demek istedim ama :)

Tabiki sececeğin sektör veya sektörlerde önemli. Birazda eğitim şart o sektörlere yönelik tabiki...

Ah hayat ahh, kolay değil :DD

Gel banka soyak, en kolayı. Ya gümleriz yada çoşarız sonunda :p

Graziano Pelle Southampton da , 10 milyon euro bonservis parasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt