Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrKRfMbCMAAVuKX.jpg

Gomis Swansea'da.

Açıkçası Moyes doğru tercih mi değil mi bilemiyorum. Ancak adamı takip etmeyip sadece sonuçlara göre eleştirmek yanlış bence. Sonuçta takımın başında en çok görmek istediğimiz Lucescu'ya bakalım.

Bize gelmeden önce kaç tane kupası vardı , büyük maçlarda kaç galibiyeti vardı. Çalıştığı zamanki Inter'in kadrosuna bir bakın , o kadroyla böyle bir adam nasıl başarısız olmuş dersiniz.

Mesele doku meselesi , son zamanlarda zirve teknik direktörlerin hiçbiri Türkiye'de tutmadı. Sadece oyuncu-yönetim ve taraftarla sinerji oluşturabilen yabancılar başarılı olabildi.

Moyes da tutarsa gayet başarılı olabilir ama Tuchel gibi Ünal Aysal'ın hedeflerinden biri olmamalı. Ünal Aysal, iki sene sonra bırakacağım diyor onun yerine kim gelse başarılı veya başarısız olsun , ilk işi bir kulp bulup teknik adamı göndermek olacak. Bu sebeple Ergin Ataman ve Ekrem Memnun gibi bizi her şartta başarıya ulaştıracak biri lazım.

en sonunda sıyırcaz komple alayımız basacaz klübü silah zoruyla hoca aldırcaz bu gidişle

hoca yabancı olacak kesin de..Türkiyeden bir hoca derseniz ne denizli ne ertuğrul..Sadece Tolunay olabilir (üstelik Galatasaraylıdır)......di ama maalesfe adam sinir hastası o da olmaz yani ..:(

Türk Telekom'la forma göğüs anlaşması sona eren G.Saray'da sponsor arayışı sürüyor. Nike tarafından hazırlatılan yeni sezon formaları depolarda bekletiliyor. Reklamsız çubuklu formanın görüntüleri dün internete sızdı. Diğer formalar beyaz ve mor renk olacak. Yönetim, sponsor bulduktan sonra yeni sezon formalarını görücüye çıkaracak.

[attachment=11315:1403814836549.jpg]

Ekli dosyalar

• 1403814836549.webp
    1403814836549.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 163
al iste almanlar resmen dalga geciyorlar, tuchel en az 4 hafta ciddi konusuldu ama haber yapmadiler simdi hemen moyes haber yaptilar,narziler

Kariyer-marka meselesi + moyes görüntülendi sonucta istanbulda.

Moyes ingilterenin iyi veya kötü marka isimlerinden birisi sonucta.

Tuchel bu konuda no name, henüz.

İlk defa bu kadar hareketsiz geçiyor transfer dönemi.3 büyüklerde tık yok diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt