- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
1 hafta gittim geldim hala transfer yok lanet olsun böyle transfer dönemine.. hoca bile yok zar zor sponsoru halletmisler yilda 7 milyon euro alacagiz.. medya 15-20 bekliyoruz falan diyordu!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta gittim geldim hala transfer yok lanet olsun böyle transfer dönemine.. hoca bile yok zar zor sponsoru halletmisler yilda 7 milyon euro alacagiz.. medya 15-20 bekliyoruz falan diyordu!!
Klinsman ı çok kişi istiyor burda da...Adam futbol dışındaki hayatını, ABD Milli takımından yıllar önce orada kurmuş; bırakın SSL ni, Avrupa nın elit liglerine bile gelmeye nazlanır, orada iyi para kazandığı rahat bir işi de varken...Kendisi için çok yüksek bir bedel ve hatırı sayılır bir transfer bütçesi talep edeceği çok açık...Hitzfeld i emeklilik kararından vazgeçirmek bile daha kolay olacaktır, bence daha iyi de olacaktır...
Fatih, ben bu Adama asik oldum galiba...![]()
Anlam veremiyorum. 3 senedir Şampiyonlar Ligine katılıyoruz. 3 senedir 20 milyona yakın para akıyor. Ve biz Şampiyonlar Ligini koz olarak kullanıp adam gibi transfer .. bunun suçlusu kim??
Orasi belli olmaz. Milli takim teknik direktorlugu yari emeklilik gibi. 4 yilda bir maximum 7 maclik bir turnuva oynuyorsun. Avrupa'da en azindan bir de Avrupa sampiyonasi var buyuk, Amerika'da o da yok, uyduruk bir Gold Cup var, kimse takmiyor.
Klinsmann daha genc, CL rekabeti, lig rekabeti yasamak isteyebilir. Herkes hayatini yalnizca paraya ve rahata bakarak planlamiyor. Oyle olsaydi zaten dunyanin en iyi futbolculari ve antrenorleri Katar'da falan olurlardi emeklilik yaslarinin gelmesini beklemezlerdi oraya gitmek icin.
Mexikanın hocası gelsin vallahi . Aklıma geldi birden nedense.
Karakter yapısıda uygun gibi, electro gazlama merkezi resmen
Bir türlü işleri rayına koyamamış, kurumsallık diyip sıvamış olan yönetim.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=BEEc14JwXXE[/media]
![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=BEEc14JwXXE[/media]
![]()