Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlam veremiyorum. 3 senedir Şampiyonlar Ligine katılıyoruz. 3 senedir 20 milyona yakın para akıyor. Ve biz Şampiyonlar Ligini koz olarak kullanıp adam gibi transfer .. bunun suçlusu kim??

Yiğit, Amrabat, Chedjou, Salih, Telles, Hamit, Ontivero, Umut Bulut, Bruma, Hajrovic, Sneijder, Koray, Drogba ve diğerleri...Bonservis ve yıllık ücretlerini toplayınca hiçte az bir meblağ çıkmıyor ortaya ve şu an kaçından faydalanabiliyoruz?...Mali durum hiçbir zaman düzelmemiş, sadece borcun çevrilebilirliği sağlanmışken çok müsrif davranıldı, hala da devam ediyor bu durum, Selçuk-Burak ın maaşının 3 milyona yükseltilmesi nasıl bir gereklilikse ben anlayamadım?...Dediğin gibi, CL gelirleri de olmasa n'olacaktı acaba?...

Ya Ugur Meleke kim? Gecen sezon butun sezon Mancini'yi kotuleyen adam simdi Moyes'u ovuyor, hemen herkes de tav olmus. :D

Sezon basladiktan sonra baslar elestirmeye, bu sefer de herkes, "Ugur Meleke soyle dedi, boyle dedi, Moyes kovulsun" diye baslar. Adamlar ne derse bizim taraftar hemen inaniyor.

Bu gune kadar Denizli hakkinda soylediklerim belli, ama Moyes gelecekse Denizli'ye raziyim.

ben de bu adamı çok seviyorum eğer 2.turu geçebilirlerse bu adam efsane olur hemen kampanyalara başlarız :D

Adam sempatik birisine benziyor, hele takimi gol atinca iyice kuduruyor.

miguel_herrera_goes_super_saiyan-51676.gif

miguel-herrerra-reacts-to-second-goal-against-croatia.gif

Bu arada sözlesmesini 4 sene uzatlamish.

Ünal aysalı çıkarırsak yönetim sakaryaspor yönetimiyle yarışır o derece durum vahim

Hayalimdeki yönetim kurulu

Ünal aysal

Cem uzan

Ali sabancı

Ali dürüst

Adnan öztürk

Haldun üstünel

Abdürrahim albayrak

Lütfü arıboğan

:D

Hesap Makinesi

Uyum-0 olur yalnız.

Hepsi bırak başkanlığı ülke yönetse, Federasyon başkanı olsa sırıtmazlar. :D

Yıllardır Everton hayranı olarak Moyes'a kefilim diyebilirim. Manchester performansıyla değerlendirmeyin adamı. Uğur'u da boşverin.

tüm medya bir olmuş Denizliyi takımın başına getirmeye çalışıyor.

Ya Ugur Meleke kim? Gecen sezon butun sezon Mancini'yi kotuleyen adam simdi Moyes'u ovuyor, hemen herkes de tav olmus. :D

Sezon basladiktan sonra baslar elestirmeye, bu sefer de herkes, "Ugur Meleke soyle dedi, boyle dedi, Moyes kovulsun" diye baslar. Adamlar ne derse bizim taraftar hemen inaniyor.

Bu gune kadar Denizli hakkinda soylediklerim belli, ama Moyes gelecekse Denizli'ye raziyim.

Manciniyi kötülemeyen bir Allahın kulu varmıydı. kör ölür badem gözlü olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt