- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.374
- 5.003
ne sallamışlar arkadaş..
adam basına tek kelimelik demeç verdi sadece..
o da "geri dönecek misiniz ?" sorusuna "göreceğiz" dedi havalimanında..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Everton´da cok mu basariliydi bu sari arkadas?
3 Puan - Önce yönetim, sonra hoca!
Gökmen Özdemir'in yazısı okumak isteyenler için.
Kendisi teknik direktör adayı olarak Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas'ı önermiş , düşünceleriniz ne bu konu hakkında ?
Pato zu Fenerbahçe ?
Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio transfer hakkında önemli ipuçları verirken, şunları söyledi:
“YENİDEN Avrupa’ya dönmek isteyen Pato, Türk ekibi F.Bahçe tarafından yakın takibe alınmış durumda. Almanya Bundesliga’dan da talipleri var ama teklif yapan tek takım F.Bahçe. Bu nedenle yıldız oyuncunun da aklı bir hayli karışmış durumda.”
Bernard zu Fenerbahçe ?
Ne oluyor yahu şikeciler atağa kalktı sanırım.
Roberto Martinez gelsin..
Patoyu alabilirler ama Bernardin anca kramponlarini alirlar.
Di Marzio öyle bir sey söylemedi. Sadece Wolsburg ve Schalkenin ilgisinden bahsetti. Acaba ben kacirdim mi diye italyan basinini komple taradim, Di Marzio hic bir yerde böyle bir sey söylemiyor. Sadece bizim basinda var.
"Galatasaray'a koşulsuz dönerim" Amk Spor Gazetesi- Açık Mert Korkusuz
Necati Ateş hakkında düşünceleriniz ?
Evet Moyes bugün Evertondan geliyor olsaydı Tuchel için baskı yapanlar aynı havayı yaratacaktı. Tuchel mesela ilk sezonunda Bayerni 3. yapsa burada kimse istemez 1 sene sonra. Moyes'te öyle işte.
Evet Moyes bugün Evertondan geliyor olsaydı Tuchel için baskı yapanlar aynı havayı yaratacaktı. Tuchel mesela ilk sezonunda Bayerni 3. yapsa burada kimse istemez 1 sene sonra. Moyes'te öyle işte.