Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Puan - Önce yönetim, sonra hoca!

Gökmen Özdemir'in yazısı okumak isteyenler için.

Kendisi teknik direktör adayı olarak Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas'ı önermiş , düşünceleriniz ne bu konu hakkında ?

Bence yazdığı yer hakkında ki sorunlara çözüm getirsin önce Galatasaray'ı filan bırakıp. Haberler havada kalmasın en azından. Hala Tucheli bekliyoruz mesela.

Ertuğrul hoca Eskişehirde olmasa olabilirdi.

Pato zu Fenerbahçe ?

Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio transfer hakkında önemli ipuçları verirken, şunları söyledi:

“YENİDEN Avrupa’ya dönmek isteyen Pato, Türk ekibi F.Bahçe tarafından yakın takibe alınmış durumda. Almanya Bundesliga’dan da talipleri var ama teklif yapan tek takım F.Bahçe. Bu nedenle yıldız oyuncunun da aklı bir hayli karışmış durumda.”

Bernard zu Fenerbahçe ?

Ne oluyor yahu şikeciler atağa kalktı sanırım.

Pato zu Fenerbahçe ?

Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio transfer hakkında önemli ipuçları verirken, şunları söyledi:

“YENİDEN Avrupa’ya dönmek isteyen Pato, Türk ekibi F.Bahçe tarafından yakın takibe alınmış durumda. Almanya Bundesliga’dan da talipleri var ama teklif yapan tek takım F.Bahçe. Bu nedenle yıldız oyuncunun da aklı bir hayli karışmış durumda.”

Bernard zu Fenerbahçe ?

Ne oluyor yahu şikeciler atağa kalktı sanırım.

Patoyu alabilirler ama Bernardin anca kramponlarini alirlar.

Di Marzio öyle bir sey söylemedi. Sadece Wolsburg ve Schalkenin ilgisinden bahsetti. Acaba ben kacirdim mi diye italyan basinini komple taradim, Di Marzio hic bir yerde böyle bir sey söylemiyor. Sadece bizim basinda var.

ali naci küçük @nkucukk · 15h

Hemen heyecan olmasın, haberler iyi Olcan Adın bitti bitiyor deniliyor Pazartesi kader günü At fav'a haftaya açıklanırsa hatırlarız

TRABZON ‏@Trabzonfan61 4h

SON DAKİKA ! Olcan Adın Galatasaray'da ..

Tribün Bağımlısı ツ ‏@HHamzaKucuk 3h

Son Dakika Olcan Adın, Galatasaray ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Olcan Adın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanacak.

Avrupa Gazete Spor ‏@AvrupaSpor 1h

Galatasaray Olcan Adın'ı Renklerine Kattı: Galatasaray Olcan Adın'ı Renklerine Kattı https://bit.ly/1nPP16o

34cimbom34 ‏@34cimbom34 13h

Olcan konusunda daha öncede yazmıştım Galatasaray'da oynar bir aksilik olmazsa diye o aksilik olmayacak Galatasarayda oynayacak.

Seviyim hajroviçi Olcana bişey olmasın..

Di Marzio öyle bir sey söylemedi. Sadece Wolsburg ve Schalkenin ilgisinden bahsetti. Acaba ben kacirdim mi diye italyan basinini komple taradim, Di Marzio hic bir yerde böyle bir sey söylemiyor. Sadece bizim basinda var.

Bende biraz araştırdım fakat bulamadım twitter'dan vs.

Tweet atardı illa ki bence.

Evet Moyes bugün Evertondan geliyor olsaydı Tuchel için baskı yapanlar aynı havayı yaratacaktı. Tuchel mesela ilk sezonunda Bayerni 3. yapsa burada kimse istemez 1 sene sonra. Moyes'te öyle işte.

Moyes'la Tuchel'in grafikleri kesinlikle ayni degil. Hic alakalari yok. Everton'la Mainz'in de birbirleriyle hic alakalari yok.

böyle bişey olur muhtemelen :

--------------------Muslera------------------------

xxxxx---Semih-----------zzzzz-------Telles

--------------Melo------------Selçuk-------------

Bruma------------Sneijder--------------Olcan

-----------------------Burak------------------------

xxxxx = Hamit/Sabri/Veysel

zzzzz = Koray/U.Demirok/G.Zan

Evet Moyes bugün Evertondan geliyor olsaydı Tuchel için baskı yapanlar aynı havayı yaratacaktı. Tuchel mesela ilk sezonunda Bayerni 3. yapsa burada kimse istemez 1 sene sonra. Moyes'te öyle işte.

söyle bir sey de var...

everton'un kalitesi ingiliz ligi icin o kadar da kötü degil. yani everton öyle veya böyle 5.-8. siralarda olmasi gereken bir takim. moyes ekstra ne yapmis onu arastirmak lazim.

ferguson onu veliahti olarak gösterdigi dogrudur. acaba bu sadece teknik-taktik sebeplerden dolayi mi yoksa duygusal sebepleri de var midir (mesela ikisi de iskoc) bilemiyorum.

acikcasi moyes'un saracoglu'nda 5-0'lik agir bir yenilgi almasi da beni düsündürüyor. fenev ahim sahim bir takim degil. everton gibi bir takim - hazirlik maci olsa dahi - asla 5-0 yenilmemeli. bu da bana bir nebze gösteriyor ki, moyes psikolojik olarak büyük takim calistiracak kabiliyete sahip degil, baskiyi kaldiramiyor, baski altinda mantikli hamleler yapamiyor. manu da basarisiz olmasi da bunun kaniti olarak gösterilebilir.

mainz daha farkli, kalite ve bütce olarak küme mücadelesi vermesi gereken bir takimken, lig 5. olarak büyük bir basariya imza atmistir. ve bu basari tamamen hoca'nin basarisidir. ayrica bayern, dortmund gibi takimlari da hem yenmis, hem de korkulu rüyalari olmuslardir.

Everton'ımı yönetmek daha büyük beceri (başarı) ister Mainz'mi PL farklıdır her zaman ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt