Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar yabancinin adi gecti.Zico`nun adi gecmedi ona yanarim.

tarihimziin en dandirik yazi bu yaz galiba

sonu iyi olur insallah

Bizim yönetim tatilde herhalde hoca transfer sponsor yok bütün çöpler hala kadroda...

Ilk idmanı 50 kişiyle yaparız...

tarihimziin en dandirik yazi bu yaz galiba

sonu iyi olur insallah

Tövbe deyin , halimize şükredelim ,

ben 2001 yazını unutmadım ,

sorunlarımız var mı var hemde büyük sorunlar ama bütün bir tarihe maletmeyelim ...

Sonumuzda dediğin gibi iyi olur umarım .

[attachment=11391:BrVn8qsCcAAX_qh.jpg]

Ekli dosyalar

• BrVn8qsCcAAX_qh.webp
    BrVn8qsCcAAX_qh.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 216
vayy be ne durumlara geldik saat 5 e geliyor nöbet öldü eskiden böyleymiydi sabah 6 da bile sürekli mesajlar yağardı nöbete : (

Aklım almıyor abi, adamlar milli takımın başındalar, bunca yıldır futbolun içindeler, hala utanılacak yorumlar yapıyorlar.

Dünya sıralamasında bilmem kaçıncı sırada, tarihinde katıldığı turnuva sayısı 2 bilemedin 3 ayrıca dünyadaki ortalama ücretler belliyken, 7 milyon ücret alan insanlar aldığı parayı hakediyorlarmış.

Selçuk, burak hakediyormuş abi, aydın sonra hamit.. umut bulut da hakediyormuş.

Mehmet topuz, hasan ali hep hakediyormuş lan.

Daha 30 yaşında futbol oynamaya devam eden bir hollandalı, bu insanların yanında fikirleriyle filozof gibi kalıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PGReY0F-hgI[/media]

Güzel adam Şenol Hoca

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PGReY0F-hgI[/media]

Güzel adam Şenol Hoca

gercekten harika bir insan senol hoca.

eminim o da bu zamanlamaya kiziyordur. eger bizim manciniyi gonderecegimizi bilseydi eminim bursayla hemen imzalamazdi.

abuk subuk o kadar turk teknik adamin adi geciyor. turk olucaksa keske senol hoca olabilseydi.

dunya kupasindan hoca bekliyorsak ve baskanin doymus degil(hitzfeld) ac istiyoruz dedigi tipte birini bekliyorsak ve bu klismann degil ise bu tanima uyan tek aday kaliyor o da; low .. bu yuzden almanya elensin diye beklemek daha akillica olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt