Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dunya kupasindan hoca bekliyorsak ve baskanin doymus degil(hitzfeld) ac istiyoruz dedigi tipte birini bekliyorsak ve bu klismann degil ise bu tanima uyan tek aday kaliyor o da; low .. bu yuzden almanya elensin diye beklemek daha akillica olur

löw heryeri aç olsa ne olur adam sümüğe aç ondan bir cacık olmaz saksafon ekolünü yiyim başkanın dünyada bu kadar vizyonu geniş ama bir o kadarda futbol bilgisi dar başka insan yoktur

yonetimde hocaya karsi haddini bilir diyecekti iyi cevirdi :)

"Löw, Derwall etkisi yapar" - Ligtv.com.tr

Bence de Löw gelirse başarılı olur. Klinsmann'ın gelme ihtimali pek yok gibi. Ancak en iyi aday tartışmasız Hitzfeld hem kısa vadede başarı hem de bir sistemin öncüsü olur. Daha 65 yaşında en azından 2 senelik ikna edilsin , ekol olarak da Löw'ün sözleşmesi iki yıl sonra bitiyor, o gelir Sakson ekolünü devam ettirir. :)

Bu ş..z medyaya haddini bildirecek bir kişi yok mu yönetimde Adnan Öztürk nerdesin be abi özellikle tüpçü medyasının her haberi GS mizi aşağılamak ve şikecilerin avrupaya gideceği şeklinde yalan dolan dolu şimdi.de 500 bün euro için Bruma gidecek diye haber yapılıyor ha Bruma gerçekten giderse yönetimde gitsin yanlış anlaşılmasın ben isimlere değil boşa giden paralara kızıyorum yoksa hep.derim satılmayacak futbolcu yoktur

Bizimkiler fena tökezledi

Kimi getirler bilemem ama

En baştan Şenol hoca düşünülebilirdi

Plansiz programsiz is yaiyorlar iste. Madem mancini'yi yollayacan,ozaman senol hocayla lucescu ile onceden irtibata gec, el sıkıs. Ama yok centilmen kulubuz ya, once hoca ile yollarimiz ayrilacak sonra yeni hoca arayacaz. Aysal zaten turk istemiyor anladigim kadariyla lakin senol hocayi taraftar baskisiyla getirebilirdik. En ideal secimlerden biriydi.

Bu ş..z medyaya haddini bildirecek bir kişi yok mu yönetimde Adnan Öztürk nerdesin be abi özellikle tüpçü medyasının her haberi GS mizi aşağılamak ve şikecilerin avrupaya gideceği şeklinde yalan dolan dolu şimdi.de 500 bün euro için Bruma gidecek diye haber yapılıyor ha Bruma gerçekten giderse yönetimde gitsin yanlış anlaşılmasın ben isimlere değil boşa giden paralara kızıyorum yoksa hep.derim satılmayacak futbolcu yoktur

O gazeteye bi goz atiyim dedim arkadas bir tane mi olumlu haber olmaz bizimle ilgili butun haberler olumsuz sekilde. Buradan bu gazetenin profilini anlayabilirizaslinda.

Bugun olcan aciklansin cuma mevlut biz unuturuz hocayi falan demedi demeyin .d

Bizim almamız gereken adam Thomas Schaaf'tı. Aradığımız her özelliği bulunduran bir adam , Bremen'den de ayrılmıştı ne güzel ama illa isim diye taktığımız için başkalarının peşinden koşmaya devam edelim.

O gazeteye bi goz atiyim dedim arkadas bir tane mi olumlu haber olmaz bizimle ilgili butun haberler olumsuz sekilde. Buradan bu gazetenin profilini anlayabilirizaslinda.

Aynen öyle arkadaş insanı bunalıma sokarlar ve hala resmi sitede yalanlama yok gelde çıldırma ite çakala malzeme veriyoruz resmen

Arkadaslar hocayı düşünürken kadroyu unutuyoruz. Şu anda ilk 11 e koymak için olcan haricindeki bir mevkiyi daha yerli yapmamız gerekiyor.

1. Semih

2. Selçuk

3. Burak

4. Olcan

5. Sabri/hamit/veysrl (sağ bek)

6. ??????

Milliyet ne diyor lan? :mad:

Gunaydin bu arada herkese :)

Bruma da Hajrovic gibi kacacak diyor..

o değil de renktaş eğer yanlış hoca tercihi de olursa sinirdende titreyebilir o eller :)

Suan taraftar buyuk olcude hirsli genc hoca istiyor. Moyes gibi uzun vadede basarili olacak adamlardan birini getirirse baskan yari yariya elestiri alir. Suan en iyi secim ya lucescu yada tuchel gibi cilgin bi adamdi ikiside olmadi . Mustafa denizli gelir gibi bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt