Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
hakan arikan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramazan Köse diyorum ve kaciyorum...
avrupada is yapmaz
Sirada iyi yerli bir kaleci varmis . Galatasaraya bi yerden para gelmis belli .d
Nike tan gelmiştir 10 mil euro
geçen sene o gruptan çıktık.Olcan yoktu.Diceksin ki Drogba vardı.Haklısın ama şuda vardı Selçuk ve Burak berbattı.Ben şöyle düşünüyorum.Nasıl ki o caner geçen sene aşırı bir patlama yaptı febede ya biz Burak ve Selçuk'un potansiyelini biliyoruz.Gördük formdayken bize neler kattıklarını.Bu yıl inşallah formda olurlarsa avrupada da iş yaparız Allah'ın izniyle
şener alınabilir bakın, bence iyi o çocuk, ortaları isabetli fizik ve dengesi de var, tarık bu fizikle bek olarak ligde olurda cl de yerler onu, tolgay da fena değil adı bizle geçince takip etmeye çalıştım, ort sınıf futbolcu ama faydalı adam, hakan iyi çocuk onu da yar etmezler zaten.
şener-tolgay-olcan-mevlüt ile sezonu kapayalım bence.
Moyes mi Denizli mi ? Başka ihtimal yok kimi istersiniz ?
Olabilir . Gecen gun birileri demisti ama 20 milyon dolar sporculara verilecek diye sanirim kaynak farkli
Bugün hürriyette açıklama vardı zaten tüm sporcuların paraları yatırılmış. dediğin gibi 40 milyon TL ödeme yapılmış. uefa dan da gelmiş olabili 21 milyon euro ŞL kazancı vardı. 200 bin euro mahsup edilip kalan yatırılmış olabilir.
Hakan Arıkan olmasın da diğerleri olabilir . ( Gökhan D. - Sinan Bolat ve ONUR)