Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupada is yapmaz

geçen sene o gruptan çıktık.Olcan yoktu.Diceksin ki Drogba vardı.Haklısın ama şuda vardı Selçuk ve Burak berbattı.Ben şöyle düşünüyorum.Nasıl ki o caner geçen sene aşırı bir patlama yaptı febede ya biz Burak ve Selçuk'un potansiyelini biliyoruz.Gördük formdayken bize neler kattıklarını.Bu yıl inşallah formda olurlarsa avrupada da iş yaparız Allah'ın izniyle

geçen sene o gruptan çıktık.Olcan yoktu.Diceksin ki Drogba vardı.Haklısın ama şuda vardı Selçuk ve Burak berbattı.Ben şöyle düşünüyorum.Nasıl ki o caner geçen sene aşırı bir patlama yaptı febede ya biz Burak ve Selçuk'un potansiyelini biliyoruz.Gördük formdayken bize neler kattıklarını.Bu yıl inşallah formda olurlarsa avrupada da iş yaparız Allah'ın izniyle

o kadroda yazilan sagbek solbek sol acik sag acik cl ye gore yetersiz arkadasim ne melosu ne selcugu

şener alınabilir bakın, bence iyi o çocuk, ortaları isabetli fizik ve dengesi de var, tarık bu fizikle bek olarak ligde olurda cl de yerler onu, tolgay da fena değil adı bizle geçince takip etmeye çalıştım, ort sınıf futbolcu ama faydalı adam, hakan iyi çocuk onu da yar etmezler zaten.

şener-tolgay-olcan-mevlüt ile sezonu kapayalım bence.

Sabri, Veysel, Şener o pozisyonu götürür gibime geliyor. Yabancı alamıyoruz ve Gökhan Gönül'den sonra bu adamlar geliyor.

Sol beke Hakan Balta uymaz artık. O bölgeye bir alternatif gerekiyor.

Olabilir . Gecen gun birileri demisti ama 20 milyon dolar sporculara verilecek diye sanirim kaynak farkli

Bugün hürriyette açıklama vardı zaten tüm sporcuların paraları yatırılmış. dediğin gibi 40 milyon TL ödeme yapılmış. uefa dan da gelmiş olabili 21 milyon euro ŞL kazancı vardı. 200 bin euro mahsup edilip kalan yatırılmış olabilir.

Dany bjk yi icraya vermis .d.d moyes kosulsuz sartsiz gelirim demis ne garip bi gun

Bugün hürriyette açıklama vardı zaten tüm sporcuların paraları yatırılmış. dediğin gibi 40 milyon TL ödeme yapılmış. uefa dan da gelmiş olabili 21 milyon euro ŞL kazancı vardı. 200 bin euro mahsup edilip kalan yatırılmış olabilir.

Evet kaynagi buldun renktas .d cl den gelen para dogrudur .

Tarik Camdal konusunda eski bir dostumdan (münihli, yakin arkadasi) bilgi aldim. Kendisi Besiktas taraftari. Üc büyüklerden teklif almis. Ayrica kiralama teklifleride varmis

Hakan Arıkan olmasın da diğerleri olabilir . ( Gökhan D. - Sinan Bolat ve ONUR :D )

Melonun formundan süpheliyim. Hadi gecen sene Dünya kupasi motivasyonu vardi. Yas gittikce ilerliyor. Bu sene motivasyon olurmu bilmiyoruz. Belki son senesi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt